10 vastausta artikkeliin “Eniten kasvavat nimet Suomessa…”

 1. Sukunimestä voi päätellä ainakin ettei nämä kaikki ole Tamperelaisia…. vai onko?

 2. Kun ensin lasketaan palkkatasoa alle minkään arvon hyvä kun tulevat itse toimeen

  sitten vaaditaankin lapsien tekoon talkoo vauhdilla näin asiaa pitäisi katsella mutta eipä se käy syytellään nuoria sellasesta johon syylliset löytyy

  Mutta ei nuorissa vaan meidän päättäjät sen ovat tehneet aivan tietoisesti terv tepivaari

 3. Tässä sitä Urpilaista :

  – Ymmärrän kansalaisten ärsyyntymisen, mutta Suomi elää yli varojen. Kaikki osallistuvat yhteisiin talkoisiin palkansaajia ja eläkeläisiä myöten, suurituloiset muita isommilla osuuksilla.

  1. Joo kyllä kansa ottaa osaa arpajaisiinmutta tosi rikkaat tekee vaan verosuunnitelmiaan
   Ja maksaa nolla prosenttia verja valtiolle terv tepivaari

 4. Tässä käytetään nyt pikkuisen tarkoitushakuista metodia. Kun määrät ovat hyvin pieniä, prosentuaalinen kasvu on helppo saavuttaa hyvin vähällä. Asiaan vaikuttaa myös se, että tietyissä kulttuureissa ollaan paljon ”nimiköyhempiä” kuin meillä, nimirepertuaari on pieni.

  Mutta katsotaanpa kokonaiskuvaa, tässä lähde ja tässä asia tiiviinä:

  1. Jep… Lista olikin sukunimistä ja siinä nähdään mitkä sukunimet kasvaa eniten.. eli tulee lapsia. Tamperelaisia kai kaikki tyynni. Eikö sakki nyt ymmärrä…

   Eli enää ei suomalaisia juuri synny suurimpana vrt esim sukunimiä, ei ole Virtaset ja Koposet kärjessä… vallan muualta tulevat johtaa jo nyt tilastoja.

   Minulle se on ihan sama…

  1. Jep.. Pakkohan se on tilastollisesti näin kun tuhansia vuosia ollaan täällä päin asuttu. Pistäpä tilastoa pelkästään muutamalta viime vuodelta… pelastus: minä pistin jo, se on tuossa blogissa…. ja nämä on ollut vain muutaman vuoden täällä.

   Ei se minulle ole ongelma. Se on tulevaisuuden ongelma…

Kommentoi