Ihmisiä on liikaa

Olen puhunut aiemminkin samasta asiasta. Lähinnä nyt kun joku viirus tappaa muutaman ihmisen niin alkaa varsinainen paniikki. Viimeksi 1300 luvulla rutto niitti ihmistä niin että väkiluku kääntyi jopa laskuun.

Nyt ihmistä sikiää ihan liikaa. On tosin kansoja kuten suomalaiset joiden lukumäärä vain vähenee.

Mutta edelleen meitä on liikaa.

Tästä muistui mieleen kun yhdessä ilmasto mielenosoituksessa yksi tyyppi piti kädessään kylttiä jossa luki: ” tapa ittes, se on paras ympäristö teko!!!”

5 vastausta artikkeliin “Ihmisiä on liikaa”

  1. Ilmastohihhulit ja punavirheet eivät kykene ymmärtämään/myöntämään sitä tosiasiaa, että maapallon suurin ja nopeimmin paheneva ongelma on ihmisten holtiton lisääntyminen ja erityisesti alueilla, joilla ihmisiä on jo nytkin liikaa.

  2. Ihmisten lisääntyminen on eräänlainen tabu-juttu. M.m. YK:ta satelee viestejä miten pakolaisia pitäisi levittää alueille, joissa asian ovat vielä kutakuinkin tasapainossa. Tiukkoja viestejä väestön kasvun rajoittamisesta saa hakea turhaan. On varmaan kivempaa puhua hiilidioksidipäästöjen rajoittamisesta ja siitä miten miljoonien tonnien vuosittaisen hiilipäästöt mukamas voitaisiin loppusijoittaa metsiin.

  3. Voi ku noilla ”ilmastohihhuleila ja punavihreillä” ei ole sanan valtaa siellä missä niitä ihmisiä sikiää. Ja katolinen kirkko kieltää ehkäisyn.

    1. Ei toki ole ”sananvaltaa”, mutta eivät todellakaan asiasta edes suostu keskustelemaan.
      Toinen juttu on tuo katolisuus, mikä toki vaikuttaa, mutta eivät nuo holtittomat lisääntyjät edes ole katolisia.
      Kyllä siellä vaikuttavat aivan muut uskomukset ja aivot haaravälissä.

  4. Alla tämän päivän uutisista. Samanlaisia uutisia voisi kirjoittaa monista maailman maista – etenkin Afrikan

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/joka-vuosi-2-5-miljoonaa-asukasta-lisaa-egyptista-tuli-100-miljoonan-ihmisen-kansa-presidentti-pitaa-hurjaa-vaestonkasvua-jopa-terrorismin-veroisena-ongelmana/7722670#gs.x9t8ud

    Joka vuosi 2,5 miljoonaa asukasta lisää! Egyptistä tuli 100 miljoonan ihmisen kansa – presidentti pitää hurjaa väestönkasvua jopa terrorismin veroisena ongelmana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *