Kolme arvostettua kenraalia nousi Trumpia vastaan.

Kenraalit ovat todenneett että Trump hajoittaa maata ja aiheuttaa väkivaltaisia mellakoita eikä tästä ole kuin haittaa Yhdysvalloille. Presidentti on linnoittautunut Valkoiseen Taloon ja poliisit hätistelevät kansalaisia Valkoisen Talon lähettyviltä pois käyttäen voimakeinoja. On myös edelleen epäilys siitä mitä Trump ja Putin keskustelevat keskenään harvase päivä salatun puhelinlinjan kautta… oliko tämä Venäjän myyrä, onhan Trump lahjoitellut kernaasti Lähi-Idän maita Venäjän vaikutusvallan alle.

Kuulostaako maa diktatuurilta vai demokratialta….

(Kuva : The New Your Times)

3 Replies to “Kolme arvostettua kenraalia nousi Trumpia vastaan.”

  1. Sama suunta on presidenttien kannatuksella: ”George W. Bush and Mitt Romney will not be supporting Trump’s 2020 campaign.” (BBC)

    HEKÄÄN EI JUURI DIKTAATTORIN HALUA JATKAA.

    Tämä oli monelle päättäjälle liikaa:

    ”Virkamieslähteet kertovat, että Trump olisi halunnut miehittää Washingtonin kadut 10 000 ammattisotilaalla ja tuoda tankit näyttävästi virka-asuntonsa eteen.

    Puolustusministeriön edustajat muistuttivat, että sotilaiden käyttöön omalla maaperällä liittyy useita juridisia ongelmia, mutta se ei tuntunut hillitsevän Trumpin tahtotilaa. Lähteiden mukaan Pentagonin johto otti varsin näyttävästi yhteen presidentin kanssa – ja lopulta voitti.” (IL)

Kommentoi