3 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

    1. Netti ja taivaskanavat digitalisaatioineen ovat tehneet lapsistamme ja nuoristamme uusavuttomia, joille kädentaidot ovat vain sorrmen pyörittelyä näyttöruudulla.
      Joskus sitä ajattelee, että jospa tulisi aika jossa nämä härpäkkeet ja sähköiset vempaimet lakkaisivat syystä tai toisesta toimimasta, niin nämähän kuolisivat viluun ja nälkään ensimmäisten viikkojen aikana.
      Koulun perusopetukseen tulisi ottaa jakso, jossa kaikki oppilaat tulisi joka vuosi viedä näiden sähköisten laitteiden ulottumattomiin pariksi kuukaudeksi, se olisi paras moraalin ja itsetunnon kohottaja, kun luonto opettaisi pärjäämään omillaan. Kaikki riippuvuus on pahasta, mutta tämä nettiriippuvuus on kyllä riippuvuuksista pahin tulevaisuuden sukupolvillemme.

      1. Olen ollut toukokuusta asti lähes kokoajan erämökillä, ilman mukavuuksia, tablet laitteen, älypuhelimen ja kannettavan koneen olen ladannut kokoajan aurinkoenergialla. Etätöitä tehnyt täältä käsin.

        Niin, olemme tottuneet mukavuuksiin. Kun ei sitä ”sipulia” saa Virosta on hirveä hampaiden kiristely ja henkinen pahoinvointi, elämä on.

        Tämä myrsky oli ja meni, tuulonen minun makuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *