Posti ja palvelu on alinta ööööö luokkaa

Aivan ekana kuka on antanut tuolle tampereen nyky postille toimipaikan niin hankalasta paikasta missä se on nyt

Toisille tulee suurempia posti paketteja joita ei saa kotiin kun omalla autolla mutta eipä ole parkki ruutuja mailla eikä halmeilla

Tuota on palvelun taso nyky postilla eikä taida parantua seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

12 vastausta artikkeliin “Posti ja palvelu on alinta ööööö luokkaa”

    1. Isot paketit menee aina sokokselle pienet jakopisteisiin minne ne mahtuvat terv tepivaari

  1. Posti tulee lähimpään pisteeseen jossa sen palvelut on tai jos sinne ei mahdu niin muualle. Tämmöinen tämä ”posti” on

    1. Joo muttei ne kaikki mahdu noihin pikku lokeroihn siksi tampereella menee sokokselle jonne kulku on suoraan sanottuna huonoa terv tepivaari

  2. Niin, Posti vaatii, että Posti saa hyvää palvelua. Pari päivää sitten, meidän laatikkoon ilmestyi Postin, jonkun johtajan allekirjoittama lappu. Siinä oli pitkäkin protokolla, josta lyhennys. ”Näyttää siltä että teidän laatikkonne on kovin alhaalla, toivottavasti nostatte sen ylemmäksi, noin 120 sm; korkeuteen. Tehkää se viimeistään 19.09.20 mennessä, mutta älkää käyttäkö rautakankea, ja lisäneuvoja saatte annetusta numerosta”.

    Meidän laatikko oli metrin korkeudella ja siinä olevat pari muuta laatikkoa samoin. Tänään tein siihen uuden kehikon, jolla sain laatikot 120 sm vaadittuun korkeuteen. Seurauksena oli se, että kun minä tulen usein autolla kotiin ja otan postin samalla laatikosta. Minun ei tarvinnut muuta, kuin aukaista ikkuna, niin uletuin siitä ottamaan postin. Nyt en sitten uletukaan, vaan joudun aukaisemaan oven ja nousemaan autosta pois.

    Kumpi siis ”kumartaa, minä vaiko postinkantaja”.

  3. Minulla on R-kioski 50 metrin päässä. Se on samalla myös alueen postitoimipiste ja kyllä sinne tulee kaiken kokoiset paketit. Ei ongelmaa.

    Erikseen on sitten kauppakeskuksissa olevat pakettiautomaatit, joista voi sekä lähettää että vastaanottaa paketteja. Niissä on enimmäiskoko rajoitettu.

    1. Se 33900 oli meidänkin joku vuosi sitten, jos samaa tarkoitat, kun asuimme Hatanpäällä.
      Oli aika röhnäke paikka kaljaukkoineen, kun postipakettia tai kirjettä piti noutaa. Asiakaspalvelija ei osannut hommaansa ja tarkisti ääneen ”hetua”. Tuli vähän sanomista.
      Lähempi olisi ollut Sokos, mutta ei kelvannut Postille, kun tuo postinumero on määritelty joskus sata vuotta sitten silloin, kun Hatanpäällä ei ollut kuin muutama sata asukasta ja siirtolapuutarha-alue nykyisen suuren asuntoalueen alla.

      1. Sama ärrä. Kaljaporukka on siirtynyt pari kolme vuotta sitten avatun Salen asiakkaiksi. Ei enää pahempia ruuhkia. Palvelun taso vaihtelee. Paikan vetäjäkin on vaihtunut aika tiuhaan.

    2. No postissa sanoivat että suuremmat paketit menee tampereella sokokselle ja oman auton parkki siellä on lähes mahdoton asia
      Pikkupaketit menee noihin ärrälle taikka kaupoissa oleviin jakopisteisiin terv tepivaari

    3. Ei mene noin vaan isommat paketit menee sokoksen postiin ja mistä siellä on autolle parkki ei ole kierrä korttelia ja joku hakee paketit sillä välillä
      Ja nekala muotiala alueella ei paljon ole muita kun suurjako jonne tulee lokeroon pikkupaketit terv tepivaari

  4. Sinä se Tepi jaksat inttää asiasta kuin asiasta. Kai minä nyt tiedän minkä kokoisia pakettaja tuolta ärrän asiamiespostista on saatavana, koska itse olen sitä käyttänyt.

    Yksikään paketti, joka minulle postin kautta on tullut, ei ole ohjautunut Sokokselle. Eikä ohjaudu, koska osoitteeni on 33900 alueella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *