Korpisoturin päivitys

Mahtavan hieno keli olla erämökillä, käynti sivistyksen parissa riitti. Voineen todeta että pärjätään korvessa paremmin. Mökin pöydällä on kuvassa muuten näppärä ns ”pöytätakka” käyttää kamiina polttoainetta jonka litrahinta on 2,90€, yhdellä pullolla tuota voi käyttää 8 tuntia. Hyvä lisä muun lämmityksen lisäksi, sekä luo viihtyvyyttä erämökille.

7 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

  1. Kuka tunnistaa pistimen kuvassa, minkä aseen pistin…perjantain kyssäri ylläri.

  2. On Kar 98 k pistin, sarjanumero mukaan tehty WWII aikana Puolassa keskitysleirillä, pistimen kotelossa on Natsi-Saksan leimat ja se on tehty Saksassa.

  3. Puna Pohjola jauhaa taas paskaa omilla sivuillaan, jokaisessa pistimessä WWII aikaan oli Saksassa tapana tehdä numerointi pistimiin, koska Puna Kalle ei tätä tiedä niin se on sen ihmisen köyhyys. Tyypillistä, tämän takia en idioottien kanssa harrasta depattia.

  4. Olen taas erämökillä, kaikenlaiset ”Puna Kallet” voi huudella niitä näitä, ehkä tässä on parasta että tällaiset seuraa muita kun omassa elämässä ei ole enää mitään…

  5. Kodassa tein ruokaa, koirille maistuu ruoka hyvin, toisin kuin kylällä, täällä maistuu kaikki mitä laitan. Iso alue noilla on päivystää, nyt makoilevat jalkojen luona.

    Elämä on hienoa aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *