Kuinka palkata laittomasti maassa olevia

”Sisäministeriö selvittää, miten työllistyneet kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat voisivat joustavammin saada työperusteisen oleskeluluvan. Hallitusohjelman kirjauksen taustalla mm. yrittäjien huoli työntekijöiden työsuhteen jatkosta.” (Suomen Sisäministeriö)

Eikös ole erikoista että jo Suomessa laillisesti asuvia ei haluta työllistää vaan ajetaan systeemiä missä kaikenlaisten tuki viidakoiden kautta voidaan palkata laittomasti maahantulleita, herää kysymys….jos näitä kielitaidottomia ”raketti-insinöörejä” ja ”koodaajia” voidaan palkata niin paljonko näiden palkka on? Koska todellisuudessa nämä palkataan kaikenmaailman tukien kautta ilman minkäänlaista tulevaisuutta siinä tehtävässä minkä ovat sen tuen ajan.

Olisiko fiksumpaa palkata jo valmiiksi Suomessa olevia asukkaita jotka ovat täällä laillisesti. Juuri on tullut melkein 50 000 työtöntä lisää versus viime vuosi tähän aikaan sekä eri aloilla on nyt n 80 000 lomautettuna ja suurin osa heistäkin joutuu työttömäksi.

Pitäisikö pistää kylmän viileästi laittomasti maassa olevat kotimatkalle ja keskittyä jo laillisesti maassa oleviin.

Ohisalo on ihan väärässä tehtävässä, en ymmärrä millä arvalla tämä on tuohon hommaan valittu. Epäpätevä täysin.

7 vastausta artikkeliin “Kuinka palkata laittomasti maassa olevia”

  1. Arvopohjahallituksessa on neljä monsteria:
    Sisämonsteri
    Ulkomonsteri
    Oikeusmonsteri
    Pohjoismaiden tasa-arvomonsteri

  2. samaa arvopohjaa oli koko viime hallitus täynnä ja sen lisäksi loikkarit jotka petti äänestäjänsä kokonaan trv tepivaari

  3. Samaan aikaan kun suomalaisia ja jo maassa laillisesti asuvia joutuu tuhansittain työttömiksi antaa Ohisalo avoimen shekin maassa laittomasti oleville.

    Ei mene jakeluun tämä taktiikka….!

  4. Meillä taitaa olla etusijalla kaikki maahanmuuttajat kun työstä puhutaan mikä syynä voi kukin itse päätellä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *