6 vastausta artikkeliin “Maalittaminen”

  1. Noinko meinaat sen maalittamisen alkoi joku joka luuli olevansa maailman napa terv tepivaari

      1. Jos oletat minun kertovan sellasia taidat luulla turhia terv tepivaari

  2. Maalittaminen on sinänsä ihan oikea ongelma, mutta tässä on vähän sama kun rasismissa tai fasismissa tai sen semmoisissa. Termillä on oikea merkitys, mutta kun sitä käytetään joka paikassa. Sadasta kerrasta yksi osuu maaliin.

    Mutta mitä väkevimmin korostan, että maalittaminen on helvetti vie oikea ongelma. Sanon tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä. Voin kertoa lisää, mutta joku nukkuu yönsä huonosti sen perään.

  3. Koko ajan lähestytään Orwellin maailmaa ja kaiken huipuksi kansa hyväksyy tämän…

    1. Tässä lyhyesti ”Wiki tietona” mistä on kyse ja tämä on 40-luvulta olevasta kirjasta:

      ”Vuonna 1984 sijoittuu dystopiaan, Oseania-nimiseen valtioon. Henkilöpalvonnan kohteena oleva diktaattori nimeltä Isoveli valvoo kansalaisten kaikkia liikkeitä. Päähenkilö Winston Smith on virkamies Totuusministeriössä, joka väärentää historiaa vallanpitäjien haluamaksi. Kirjan maailmasta on tullut totalitaristisen yhteiskunnan vertauskuva. Kirjassa kuvataan valtion tapaa valvoa kansalaisia heidän yksityisyydestään välittämättä ja kykyä muokata yleistä mielipidettä vallanpitäjien kulloistenkin etujen mukaan. Kansalaisten valvonta huipentuu uuskieleen, jota käyttäen on jopa mahdotonta ajatella väärin, koska kielestä puuttuvat Puolueelle vahingollisten ajatusten ilmaisuun tarvittavat sanat.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *