Mellakka presidentti

Kohta vallankahvasta pois siirtyvä Trump yrittää järjestää mellakoita ja aiheuttaa omassa maassaan kaaosta ja anarkiaa. Miettikää jos meillä Niinistö siirtyessään pois presidentin tehtävästä aiheuttaisi samanlaista kaaosta…

”Trump itse on kannustanut Twitterissä kannattajiaan osallistumaan. Hän kutsui vaaleja ”kansakunnan historian suurimmaksi huijaukseksi”.

Tapahtumaan odotetaan osallistujia eri järjestöistä, kuten Women for America First -ryhmästä, StoptheSteal-ryhmästä sekä Proud Boysista.”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4c808c28-2f4b-4481-ba92-3b80ff9c2988

 

3 vastausta artikkeliin “Mellakka presidentti”

  1. https://www.talouselama.fi/uutiset/lopeta-tama-hulluus-kehottaa-jo-trumpin-vahvimpiin-kuuluva-tukija-huutia-saavat-myos-trumpin-ymparilla-pyorivat-hamaratyypit/2a13f4b4-372e-44e9-9a69-16fc79e75485

    Yksi Trumpin suurimmista kannattajista on jo selvästi häntä vastaan, Twitter ei enää ole hyväksynyt hänen järjettömiä kirjoituksiaan, mitä tästä voidaan päätellä. Ehkä demokratia tulee taas takaisin Yhdysvaltoihin. On ollut varsin kauheaa katsoa maan vaipumista diktatuurin Trumpin kaudella.

    ”Nyt etäisyyttä Trumpiin ottaa hänen vahvimpiin tukijoihinsa kuuluva räväkkä ja skandaalipainotteinen sanomalehti The New York Post. Lehden, kuten myös Fox News-kanavan, omistaa maailman vaikutusvaltaisimpiin kuuluva mediamoguli ja Trumpin tukija Rupert Murdoch.” (Talouselämä)

Kommentoi