Mitä mieltä..

Ohisalo haluaa VÄKISIN ”reppumatkaajia” Kreikasta Suomeen kesken koronaviirus kriisin. Ottaisitko kotiisi tälläisiä… ei millään pahalla ketään kohtaan vaikka hätä olisi mutta onhan tämä jo jotain helvettiä tälläisenä aikana.

Onko tässä mitään järkeä. Haloo????

”Sisäministeriön mukaan turvapaikanhakijoiden siirtomahdollisuutta Kreikasta selvitetään, vaikka rajat ovat kiinni.

Maahanmuuttovirasto (Migri) on valmis ottamaan vastaan Kreikasta tulevia alaikäisiä turvapaikanhakijoita kesken koronakriisin”

Lähde (Kaleva)

9 Replies to “Mitä mieltä..”

 1. Olen sitä mieltä, että Ohisalo on pakolaisten sisäministeri, ei suomalaisten. Hän on tyly suomalaisia kohtaan ja hurskaan hyvä muunmaalaisia kohtaan – niin, kenen varoin? EU. – alueella on jo nyt (2.4.2020) kuollut koronaan 34245 (lähde: Yle).

  Tämä sfinksi–naamainen sisäministeri haikailee suomalaisille lisää taakkaa. Valtiovarainministeri Katri Kulmuni arvio, että Suomen velka voi kasvaa jopa 20 miljardia korona- epidemian aikana. Ilmeisesti mikään asia ei rauhoita Ohisalon himoa haalia Suomeen pakolaisia. Onko tämä osa hänen vihreää aatettaan?

 2. Ohisalo – apua ulkomaille vaikka velkarahalla. Suomenkin velkaa pitää varmasti aikanaan alkaa lyhentämään. Varmaan on, että Ohisalon työn tuloksilla ei velkaa lyhennetä – jää siis suomalaisten työntekijöiden maksettavaksi, siis tuottavan työn tekijöiden.

  *****************************************************************
  https://www.lapinkansa.fi/lmn-tiedot-hallitus-kaavailee-muutoksia-turvapaikk/758442
  2.4.2020

  LM:n tiedot: Hallitus kaavailee muutoksia turvapaikkarahaston käyttöön – Välimeren turvapaikanhakijoiden vastaanottoon tarvitaan 13 miljoonaa euroa

  Turvapaikanhakijoille on suunniteltu sisäministeriön mukaan koronatestejä, joita tehtäisiin Kreikassa paikallisten viranomaisten toimesta. Sisäministeriön mukaan turvapaikanhakijoiden siirtomahdollisuutta Kreikasta selvitetään, vaikka rajat ovat kiinni.

 3. Olihan Aamulehdessäkin juttu aiheesta:
  .
  https://www.aamulehti.fi/a/7c860d47-6836-4a9a-8c53-5372c01def57
  *
  Alla oleva kommentti ei läpäissyt AL:n sensuuria – ei kai olisi saanut tuoda esille ylimmän vastuuhenkilön nimeä.

  ”Olen sitä mieltä, että Ohisalo on pakolaisten sisäministeri, ei suomalaisten. Hän on tyly suomalaisia kohtaan ja hurskaan hyvä muunmaalaisia kohtaan – niin, kenen varoin? Tämä sfinksi–naamainen sisäministeri haikailee suomalaisille lisää taakkaa. Valtiovarainministeri Katri Kulmuni arvio, että Suomen velka voi kasvaa jopa 20 miljardia korona- epidemian aikana. Ilmeisesti mikään asia ei rauhoita Ohisalon himoa haalia Suomeen pakolaisia. Onko tämä osa hänen vihreää aatettaan?”

 4. Nyt tuohon ulkomaalaisten pakko ottoon tänne lapataan miljoonia euroja pelkkine korona testien takia.

  Naapuri tiesi sanoa että korona testi maksaa lähes 200€/ hlö. En tiedä pitääkö paikkansa mutta.. mutta..

 5. EU:ssa näyttäisi olevan ainakin yksi organisaatio, Luxemburgissa toimiva Euroopan unionin tuomioistuin, joka on aktiivinen EU-massa riehuvan korona-epidemian aikana. EU:ssa päätettiin vuona 2015 jakaa 160 000 pakolaista ympäri Eurooppaa. Samanaikaisesti noin miljoona pakolaista haki omin nokkinensa itselleen parhaimman loppusijoituspaikan EU-maista. Ratkesivatko näin näiden pakolaisten lähtömaiden ongelmat? – tuskin ratkesi.

  ************************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bd8f2d94-f05f-4c5e-8528-0564568477b9
  3.4.2010

  EU:n korkein oikeus tuomitsi Puolan, Unkarin ja Tsekin – eivät ottaneet turvapaikanhakijoita

  Luxemburgissa toimivan Euroopan unionin tuomioistuimen mukaan Puola, Unkari ja Tsekki ovat rikkoneet EU:n lakia kieltäytyessään ottamasta vastaan pakolaisia Italian ja Kreikan leireiltä pakolaiskriisin aikana, kertoo BBC.

  Tuomion antoi EU:n korkein oikeus, joka tekee päätöksiä EU-lainsäädäntöön liittyen. Sitä ei pidä sekoittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, joka toimii Strasbourgissa.

  Tuomio annettiin torstaina.

  EU-johtajat sopivat vuonna 2015 EU:n laajuisesti 160 000 turvapaikanhakijan siirrosta Italian ja Kreikan ylikuormitetuilta pakolaisleireiltä EU-maihin.

Kommentoi