NATO joukoille kauttakulku Suomen läpi…

Kannattaa katsoa siivilän läpi mitä kaikkea nyt ”tarjotaan” uutisoinnissa. Otin tämän siksi esille koska tämä ”uutinen” kulkee tiettyjen maanpuolustus sivujen kautta sosiaalisessa mediassa:

”Norjan hallitus esittää, että Suomi avaisi sodan aikana alueensa Naton ja Yhdysvaltojen joukkojen kauttakululle. Suomessa aiheesta vallitsee outo tietämättömyys. Jopa tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoi aiemmin syksyllä, että aloite on hänelle vieras.

Pohjoismainen puolustusyhteistyö etenee nyt vauhdilla.

Sanna Marinin (sd.) hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa selonteossa todetaan, että ”Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyö kattaa rauhanajan, kriisiajan ja sodan ajan”. Selonteko on parhaillaan eduskunnan puitavana.

Samalla Norja on tullut yhä vahvemmin mukaan kuvioihin.”

(Lähde: Kansan uutiset)

Lähde on Vasemmistoliiton ja kaikki tietää mitä maata nämä kumartaa.

Eli ”uutinen” on täysi fiasko.

Toin tämän siksi esille että ennen kevään 2021 kuntavaaleja näitä vastaavanlaisia ”uutisia” tulee lisää, se on juuri näin.

Lukekaa, mutta miettikää mitä teille tarjotaan….

8 vastausta artikkeliin “NATO joukoille kauttakulku Suomen läpi…”

 1. Tulee ns ”kybersota” talvisodan sijaan, Venäjä pyrkii vaikuttamaan mielipiteisiin ja siihen keitä äänestätte.

 2. Turhaan Kansan Uutiset tuosta riehuu kuin kyseessä olisi toisen maailmansodan aikainen Saksan joukkojen kauttakulku. Jos tuollainen olisi olemassa se toteutuisi siinä tapauksessa että Venäjä olisi aloittanut hyökkäyksen Pohjois-Euroopassa. Kansan Uutiset elää ilmeisesti jossain varjotodellisuudessa jossa Venäjä on ”Neuvostoliitto” ja Nato paha kapitalistien järjestö joka haluaa ”tuhota Neuvostoliton”.

 3. Näin 80 vuotta sitten:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb1bf0e3-2094-45d8-bc29-9dc7e2fa8bde

  Ei edes naamioituna

  Ruotsi ja Norja eivät sallineet länsivaltain joukkojen läpikulkua edes ”vapaaehtoisiksi” naamioituina ja Suomi valitsi katkeran rauhan epävarman länsiavun sijaan. Länsivallat katkaisivat saman tien aseavun Suomeen.

  [ Ehkei kuitenkaan ajatellusta 6000 miehin joukosta olisi ollut riittävää tukea Suomelle.]

  1. Ruotsi ei antaisi siirtää yhtäkään ukkoa vieläkään jos sota syttyisi, viimeksi muutama vapaaehtoinen sieltä saatiin.

 4. Kansan poliisikin oli tosi ystävällinen Itä-Saksassa. Jopa niin että yrittivät estää käyttämästä kuumailmapalloa menemästä länteen.

Kommentoi