Orpo (KOK) ” Ei sellaista maailmaa ole, jossa me laitamme rajat kiinni”

Näin lausui Petteri Orpo 21.8.2015 Maaseuduntulevaisuus lehdelle neljä ja puolivuotta sitten. Voisinko kuulla Kokoomuksen puheenjohtajan mielipiteen nyt…

Tässä näemme kuinka luja ”sokea usko” näillä politikoilla on omaan agendaan vaikkei siinä olisi mitään järkeä.

En tiedä kuinka hyvin tilanteemme olisi jos ei oltaisi lähdetty maahanmuutto bisnekseen mukaan sekä Shengen rajat olisi suljettu jo vuonna  2015 hulluuden päästessä ensi kertaa irti.

Mutta ei. Meillä on ollut nyt vallassa sellaisia puolueita etteivät he näe isänmaataan vaan he näkevät itselleen äkkirikastumisen ja ahneuden. Ehkäpä ahneella on ahneen loppu.

”Orpo muistuttaa, että kansainväliset sopimukset velvoittavat Suomea ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Lisäksi Suomestakin on aina lähdetty muualle paremman elämän perässä.”

”Ei sellaista maailmaa ole, jossa me laitamme rajat kiinni.”(Maaseuduntulevaisuus)

 

12 Replies to “Orpo (KOK) ” Ei sellaista maailmaa ole, jossa me laitamme rajat kiinni””

 1. Minä sanoin tuolloin, ettei mene montaa vuotta, kun Ruotsin vastainenkin raja pannaan kiinni. En ehkä antaniut tarkempaa aikaa tai syytä. Syynä oli kuitenkin Ruotsin harjoittama holtiton politiikka.

  1. Vihdoinkin rajoja suljetaan, vaikkakin liian myöhään. Kaikessa syy on vihervassareilla, kokkareilla, kommareilla, demareilla ja kepuleilla.

   1. Tuolloin Orpon virlä eksyillessä Norjan naispuoöine pääministeri ilmoitti kantanaan, että Norjan lakia olisi syytä muuttaa niin, että Ruotsin vastainen raja oitaisiin sulkea nopeasti (myös normaalioloissa) tarvittaessa.

    Myöhemmin Tanska on lisännyt rajatarkastuksia Tanskaa ja Ruotsia yhdistävällä sillalla.

    Ruotsi on pilaantumassa, josta syystä tarkastuksia Ruotsin vastaisella rajalla joutuu Suomikin lisäämään maailman tappiin asti.

 2. Näyttää siltä, että testauksia lisäämällä voidaan nopeuttaa yhteiskunnan pääsyä normaaliin tilaan. Ainakin Etelä-Koreassa tämä näyttää toteutuvan. Kun sairastuneet saadaan eristettyä, niin ei tarvita koko yhteiskunnan eristämistä.

  *******************************************************************************************
  .
  AL 30.3.2020 :
  .
  ”Mehiläinen vie koronavirustestausta Etelä-Koreaan. Näytteitä kuljetetaan lentoteitse Etelä-Koreassa sijaitsevaan yhteistyölaboratorioon. Paluulennoilla tuodaan takaisin suojavarusteita ja näytteenottoon tarvittavaa materiaalia, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.
  Tavoitteena on mahdollistaa 18 000 näytteen analysointi seuraavien kahden viikon aikana. Tulokset saadaan noin kahdessa päivässä näytteen ottamisen jälkeen.”

  [ Julkisella puolella on , niin väitetään , puute suojavälineistä.]

  *********************************************************************************
  Meillä tehdään julkisella puolella kaksi ja puoli tuhatta testiä vuorokaudessa.

  *********************************************************************************
  https://demokraatti.fi/saksa-kaavailee-jopa-200-000-koronatestia-paivassa-esikuvana-etela-korea/
  30.3.2020

  Saksa kaavailee jopa 200 000 koronatestiä päivässä – esikuvana Etelä-Korea

  ****
  Asiallinen kirjoitus, otteita:

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/presidentti-niinisto-voi-pelastaa-suomen/#comment-3148600
  31.3.2010

  Koulut ja ravintolat ovat kiinni mutta testejä ei ole tarpeeksi eikä ihmisillä ole suojavarusteita – eikä edes sairaaloissa niitä ole tarpeeksi.

  Pahinta on kuitenkin hengityskoneiden ja tehohoitopaikkojen laita. Kataisen aikana niitä karsittiin alle Italian ja Espanjan tason (!!) ja nyt niiden määrää on nostettu aina 500 saakka –sekin muun sairaanhoidon kustannuksella. Ongelma on siinä, että 2 viikon kuluttua meidän kapasiteettimme on äärirajoilla. Ne 500 paikkaa eivät riitä mihinkään.

  *****
  YLE’n sivulta , 16.3.2020 – Otsikko :Pitäisikö Suomenkin?
  .
  Kuolleisuus keskimääräistä pienempää
  Reilut 8 000 ihmistä on sairastunut koronavirukseen Etelä-Koreassa. Kuolleita on vajaa 80 eli 0,9 prosenttia sairastuneista.

  Etelä-Koreassa on panostettu potilaiden pysymiseen hengissä. Siihen pidetään parhaana keinona laboratoriotestejä.

  Testejä järjestetään kaikille ilmaiseksi. Joka päivä testataan parikymmentätuhatta ihmistä.

 3. Tässä eräs Bloggaaja aloitti blpogin otsikolla : ”Aika entinen ei koskaan enää palaa – ei koskaan”

  Varmaa on, että korona epidemia jättää muutoksia pitkäksi aikaa niin Suomeen kuin koko maailmaan. Kuitenkin, ei koskaan pitäisi sanoa ’ei koskaan’. Jotkut asiat palaavat ennalleen, jotkut eivät palaa.

  Jää nähtäväksi puretaanko Euroopassa Schengenin sopimus. Sopimusta ei noudatettu vuoden 2015 ihmistsunanin aikana. Miljoona paperitonta pakolaista surffaili EU-alueella hakien parasta loppusijoituspaikkaa. Näin ei olut tarkoitus sopimusta solmittaessa.

  Eräs puolue, jonka nimeä en tässä halua tuoda esille, esitti, että pakolaisvyöryn aikana olisi palautettu normaali rajatarkastus Tornioon, Helsinkiin ja Turkuun. Tämä ei kelvannut siloiselle hallitukselle. Rajojen sulkemista ei siis vaadittu, vaan tarkastuksia. Nyt olemme, valitettavasti, tilanteessa, jossa rajat ovat ihmisliikenteeltä lähes suljettu – tavaraliikenne kulkee rajojen yli.

 4. Herää kysymys mihin tarvitaan valtiota jos rajoja ei valvota tai laiteta kiinni tarvittaessa. Nämä eliitit elävät ihme kuplissa.

  1. Vihervasurien sokea ideologia lähtee siitä, että kaikilla muilla on oikeuksia ja oman maan kansalaisila vain velvollisuuksia muita kohtaan.

Kommentoi