Pohjois-Korean diktaattorista tullut ”vihannes” sydänleikkauksen jälkeen..vai onko Kim jo kuollut?

”MORE rumors claim Kim Jong Un is dead: China-backed journalist claims North Korean dictator has died while Japanese report says dictator is in a vegetative state”

Lähde:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8256791/China-sends-medics-North-Korea-amid-claims-Japanese-media-Kim-Jong-vegetative-state.html

Jos näin on niin kuka tulee tilalle… sisko… vai ottaako kenraalit vallan. Sekä se että kuinka pahasti koronavirus oikeasti runtelee Kommunismin kotia Pohjois-Koreassa.

Sieltä voi kohta auveta helvetinportit.

Yhdysvaltojen Presidentti on diktaattori Kimin parhaita tovereita, kuinka Yhdysvallat toimii jos Pohjois-Korea hyökkää kaaoksessa Etelä-Koreaan, luultavasti sisäpolitiikkaan mieltynyt Trump vetää joukkonsa pois Etelä-Koreasta.

Katsotaan missä mennään ja pitääkö tämä uutinen kutinsa. Oudoksi menee…

11 Replies to “Pohjois-Korean diktaattorista tullut ”vihannes” sydänleikkauksen jälkeen..vai onko Kim jo kuollut?”

 1. Uutisointi ”Kimmun” terveydentilasta on siinä määrin sekavaa, että ehkä on parempi odotella jonkin aikaa.

  Hypoteettisesti ajatellen, ”Kimmun” kuolema tai ”kasvisruokailijoihin liittyminen” toki herättää mielenkiintoisia visioita Pohjois-Korean tulevaisuudesta, jota itse olen pitänyt ”grande finaalea” vailla olevana murtumisena ajassa, jossa ei enää edes siellä kyetä sensuroimaan ihan kaikkea ja kansa kuolee nälkään lihavan pojan juhliessa.

  1. Juu, tämähän on vielä ns ”huhu” asteella. Ystäviäni Yhdysvalloissa on kohdannut jo tieto että Kim on kuollut tänään. Tiedä sitten…

 2. Koska koko järjestelmä rakentuu Kimien dynastian varaan eikä poikaa nyt olekaan valmiina, niin veikkaan, että tämä on lopun alkua. Sisar voli toki jatkaa mutta järjestelmä on vaarassa kaatua kun ”suurta ja rakastettua johtajaa” ei enää ole. Kenraaleista ei ole jatkajiksi, ovat juoksupoikia. Tämä on arvaukseni. Niin se kaatuu mahtavinkin diktaattori.

 3. Jos todellakin on mennyt ketuiksi leikkaus ja sen johdosta kaverista on tullut vihannes, se tarkoittaa erinäisiä asioita.

  1. Tuo lääkäri on aika huonossa jamassa juuri nyt.
  2. Suomen kannattaisi tarjota hänelle turvapaikkaa.
  3. Ja mikäli tämä lääkäri pystyy toistamaan tapahtuneen, on Kepulla vihdoin ratkaisu jäsenkadon paikkaamiseen.

 4. Kuinka moni uskoo P-Korean tiedotuksen jossa näytetään ”tuoreita kuvia” Kimin esiintymisestä… yksikään ulkomainen lehtitoimittaja tai taho ei ole henkilöä nähnyt… olisin vähän skeptinen…

  Pohjois-Korea julkaisi kuvia: ”Kadonnut” Kim Jong-un esiintyi julkisuudessa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006494458.html

Kommentoi