Kommunistinen Kiina myllyttää koko maailmaa juuri nyt

Koronavirus ei ole sattumaa. Eräiden lähteiden mukaan se on niitannut hengiltä viime vuonna jo satoja tuhansia kiinalaisia. Se on ollut oman maan koekentällä…

Nyt se virus riehuu maailmassa, joka paikassa. Samaan aikaan Kiina saa kiinni enemmän ja enemmän maailmanvallasta.

Trump on ajanut oman maansa tilanteeseen jossa se ei enää määrää rajojensa ulkopuolella vaan pyrkii hoitamaan oman sisäpolitiikan, ei mitään muuta.

Putin painii tulevan vallankumouksen pimeydessä.

Ainut maa josta tulee meidän kaikkien ”Niket”, ”älykännykät”, ”tietokoneet” ja kaikki mahdollinen on Kommunistinen Kiina.

Ja sitä herraa on kuuleminen.

Jokainen porvari nuolee rahan tähden Kiinaa vaikka mitä mieltä olisivat näilläkin blogeilla.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/818b180f-ef88-4a4c-8cf7-1d0236432516

”Kiinan avustuslennot ovat tuoneet hengityssuojaimia, testivälineitä ja terveydenhuollon suojavaatteita Italiaan, Espanjaan, Filippiineille, Sri Lankaan ja useisiin Afrikan maihin.

Epidemiassa jo kouliintuneet lääkärit saapuivat helpottamaan lombardialaiskollegojen työtaakkaa, ja kiinalaiset tiedotusvälineet pitivät huolen, että vastaanottotahojen runsaat kiitokset levisivät ympäri maailman.

– Kiina koettaa muuttaa tarinaa niin, että se nähtäisiin ratkaisijana” (IL)

(Kuva: New York Times)

 

5 Replies to “Kommunistinen Kiina myllyttää koko maailmaa juuri nyt”

 1. Elämme historiallisia aikoja kun näemme maailman vallan siirtyvän oikeille Kommunisteille, ei millekään Suomen puuhastelija kommareille tai muille vähemmistöä edustaville ääri vassareille.

  Kiina on niin kova tekijä että se voi tehdä nyt ihan mitä se haluaa.

 2. Ei ole olemassa kommunistista Kiinaa. Kiinaa hallitsee totalitaristinen puolue, joka on vaihtanut ideologiaa, jos se harjoittaa sosialismia, niin se muistuttaa lähinnä Saksan kansallissosialismia.

  Saksa pyrki vapaaksi saksalaisia orjuuttavasta ulkomaisesta pääomasta.

  Kiinan nousu perustuu ulkomaiseen pääomaan. Kiinan johto näyttää orjuuttaaneen kansalaisiaan saadakseen lisää ulkomaista pääomaa. Siinä ohessa on lisääntynyt kiinalaisten miljardöörien määrä.

  Kansallissosialistinen Saksa saattoi olla lähempänä kommunistisia ihanteita kuin nykykiina.

  ——-

  A. Stubbin näkemyksiä Kiinasta kolmen vuoden takaa:

  https://www.verkkouutiset.fi/alexander-stubb-ennustaa-jattimaista-suunnanmuutosta-nakemiin-yhdysvallat-tervetuloa-kiina-60719/#0a31953d

  1. Virallisesti maa on kommunistinen. Oli miten oli niin nämä kyykyttää koko maailmaa juuri nyt. Suomessakin porvarit nuolee kiinalaisten arsee viimeisen päälle. En olisi moista uskonut…

   1. Tieteellisedti ottaen kiinalaiset ovat huijareita. Muka kommunisteja. Nuorimmat eivät ole kommunistia nähneetkään.

    Suomesta voisi mennä Kiinaan kommunisteja näytille. Kontula voisi tienata kiertueella isot rahat.

 3. Kiinan vallan pönkittäjiä on nuo kaiken maailman firmat jotka teettää siellä töitään halvalla.Nää kapitalistit. Kiinalla tai Pohjois-Korealla ei ole mitään tekemistä oikein marxilaisen kommunismin kanssa. Sitä ei olut Nliitollakaan. Kyllä on Marx pyörinyt haudassaan jo niin että siellä on 3 km kuoppa.

Kommentoi