Pyörällä koko perhe näppärästi Helsingistä Nuorgamiin.

Autot kierrätykseen ja metalliromuksi, niistä kansalle polkupyörät jokaiselle. Tulevaisuudessa lomamatkat ja työmatkat sujuvat valtakunnan sisäisesti ainoastaan polkupyörillä. Myös sähköautojen hankintaa voidaan näin kompensoida kun kaikilla ei tunnu olevan varaa kansasähköautoihin joita saa jo edulisesti jopa 30 000€ (pienet autot) ja perheautot n 100 000€.

Koska ongelmaan on ratkaisu ja koko Suomi valjastetaan polkupyörävetoiseksi, lukemattomat hyvät polkupyöräväylät mahdollistavat nopean siirtymisen kaupungista ja maakunnasta toiseen välimatkoista riippumatta se nostaa myös kansakunnan kuntoa.

Itse lisäisin että jokainen pyöräilijä nostaa kuntoaan nopeammin lisäämällä itselleen rinkan johon voi pakata vaikka 40 kg muonaa, juomaa ja tarvikkeita pyöräilyreissulleen. Ylämäessä voi säästää puhkua. Alamäkiin automaattisia Poliisien nopeuskameroita jotta kansa ei ala hurjastelemaan. Rengaskoko ei saa ylittää 28 kokoluokkaa ettei vaudit nouse liian nopeaksi, voihan olla vaara että pyöriä jopa viritellään.

Kerrassaan ”kuningasidea!”.

”Vihreiden kansanedustajat Jenni Pitko ja Tiina Elo ovat jättäneet tänään kirjallisen kysymyksen valtakunnallisen pyöräbaanaverkoston pikaisesta toteuttamisesta.

Pitkon ja Elon näkemyksen mukaan verkosto koostuisi valtion ja kuntien ylläpitämistä laadukkaista pyöräreiteistä, jotka mahdollistaisivat pyöräliikenteen myös pidemmillä matkoilla.

– Verkosto mahdollistaisi pyöräliikenteen sujuvaksi lyhyiden asiointimatkojen lisäksi myös pidemmillä matkoilla kaupunkien ja taajamien välillä, oululainen Pitko sanoo tiedotteessa.” (Kaleva. fi)

Itse olen varustautunut jo tähän tulevaisuuteen, voin kiinnittää pyörääni tarakalle laukkujärjestelmän sekä nopeus yms näytöt löytyy, paikka juomalle ja selkään voin pistää armeijan rinkan isolla tavaramäärällä. Odotan innolla tulevia sukulaisvierailuja muihin maakuntiin, pikaisesti kun vaan polokassoo…

 

2 Replies to “Pyörällä koko perhe näppärästi Helsingistä Nuorgamiin.”

  1. Haaveilin kesäksi pitkästä pyörämatkasta, mutta taitaa jäädä. Autolla pyörä tienoolle ja siitä sitten koukkaillen.

    1. Älähän nyt, vihreät ovat luvanneet mahtavat polkupyöräbaanat kuin Aatu aikoinaan baanat Saksaan hankki. Siitä vaan nopiaan, pari polkasua ja Tampere Helsinki väli on menty, aamulla Hesaan ostoksille ja puolelta päivin kotiin ruan tekoon. Nämä ihmebaanat mahdollistaa nopean siirtymisen lihasvoimalla.

Kommentoi