Sodat hävinneet Baltian maat nurisevat

Voittaja kirjoittaa historian. Baltian maiden on turha itkeä nyt kun eivät toisessa maailmansodassa pärjänneet venäläisiä vastaan. En ymmärrä tätä itkemistä, hamekangasta näille presidenteille, yhdelle löytyisi käyttöäkin.

Baltian maiden presidentit arvostelevat Venäjää historian vääristelystä https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006499618.html

Venäjä vaikuttaa edelleen mm taloudellisesti noissa maissa, raha kyllä kelpaa…

4 Replies to “Sodat hävinneet Baltian maat nurisevat”

  1. Voittaja todellakin kirjoittaa historian, mutta se ei tee voittajasta sankaria. Eiköhän sitä erästä psykopaattista juoppoa ole jo tarpeeksi juhlittu…

    1. Jotenkin huvittaa kun nyt uhotaan. Baltialla pitäisi mennä paremmin kuin koskaan ja silti itketään. Parasta olisi antaa Venäjän lausua omaa paskaansa omassa maassaan ja pysykööt siellä. Rajat kiinni. Mutta koska Baltiassa tehdään edelleen paljon kauppaa Venäjän kanssa sekä sukulaissuhteita Balttian ja Venäjän välillä vaalitaan nämä maat on ikuisesti naimisissa keskenään. Venäjä voitti ja nöyryytti.

  2. Pitäähän maan tuntea historiansa, ettei käy kuten vihreitten. Onko heidän keskuudessaan ainoatakaan historioitsijaa? Epäilen.

    1. Balteilla ei ole mitään historioitsijoita. Kaikki vähänkin järkevämmät tapettiin, hävitettiin tai uudelleenkoulutettiin WWII ajalta 90 luvun alkuun. Nykyinen sukupolvi on pelkkää Pleikkari sukupolvea ja eivät pahaa maailmaa edes muista.

Kommentoi