Siinä vaiheessa kun maan presidentti alkaa teurastamaan omia kansalaisiaan…

(Kuva:imglip. Com)

Huonot ja heikot johtajat kautta aikain eivät ole osanneet kriisinaikana aukaista niitä solmuja puhumalla joilla päästään kriisistä pois. Huonot johtajat, varsinkin narsistiset ja suuruudenhullut käyttävät kriisien pysäyttämiseen väkivaltaa.

Nyt kun Trump on sanonut että se valmistautuu asevoimilla hiljentämään mellakat maassaan niin voidaan hänet jo aateloida ystäviensä ja tovereidensa Putini, Kimin ja muiden tasolle DIKTAATTORIKSI.

Eihän tämä hotellipoika selviä edes märästä yöunestaan, nyt tulisi näkemään kuinka käy kun aletaan lahtaamaan oman maan kansalaisia. Siitä vaan. Täältä päin katsottuna tämä on suurta viihdettä.

15 Replies to “Siinä vaiheessa kun maan presidentti alkaa teurastamaan omia kansalaisiaan…”

 1. Miettikääpä niinpäin että Niinistö olisi lukittautunut Presidentinlinnaan ja sotavoimat ja poliisit estäisi mielenosoittajien pääsyn alueelle kumiluodein ja seuraavana oltaisiin asemiin pistämässä jo raskaita konekiväärejä…. 💪🤣

  Eli eiköhän rapakon takana yksi suurin syy epäonnistumisiin ole pelkurimainen narsisti johtaja ihan itse. Twiittejä pistää päivässä parhaillaan yli 30 joissa haukkuu lähes kaikki muut ihmiset, mutta ei osaa saada rettelöitsijöitä neuvottelupöytään.

 2. George Floydin kuoleman jälkeen käytännössä kaikki olivat samalla puolella vaatimassa oikeutta. Tämän avasi tummaihoiselle väestölle hyvät mahdollisuudet keskusteluun konkreettisista toimista, joilla vastaavat tragediat pystyttäisin jatkossa minimoimaan.
  Mikäli mielenilmaukset olisivat sujuneet rauhanomaisesti, olisivat ne tukeneet tummaihoisen väestön asiaa, ja varmistaneet, että asiaan liittyvät ongelmat olisivat nousee yleiseen keskusteluun. Mielenosoitukset ovat kuitenkin muuttuneet rauhanomaisista mielenilmauksista mellakoiksi, yleiseksi ryöstelyksi sekä kaikenlaisen materian tuhoamiseksi. Tämä kehitys on viemässä päähuomion tapahtumista, ja uhkaa tuhota mahdollisuudet rakentavaan keskusteluun.
  Kun katsoo viimeisimpiä kuvia mellakoista, suurin osa mellakoijista näyttää pikemminkin valkoihoisilta kuin tummaihoisilta. Kyseessä voivat olla valkoisen ylivallan edustajat, joiden tarkoituksena onkin juuri tuhota George Floydin kuoleman luoma ilmapiiri, ja varmistaa, ettei rakentavaa vuoropuhelua pääse syntymään. Kyse voi olla myös pelkkää riehumista kaipaavista rähisijöistä, joille George Floydin kohtalo vai tarjosi hyvan tekosyyn toteuttaa itseään mellakoinnin merkeissä.
  On vaikea kuvitella, että mellakoiden taustalla olisivat aidosti tummaihoisten asiaa ajamaan pyrkivät ryhmittymät. Jokainen normaali ihminen ymmärtää, että tuollainen mellakointi kääntää kansan asenteet nopeasti mellakoitsijoita vastaan, ja siten myös heidän ajamaansa asiaa vastaan.

 3. Trump on mikä on, mutta kyllä myös uutisointi USA:n tilanteesta on mitä on, molemmat ihan yhtä yksinsilmäisiä.

  Ei taida muutoin olla ihan ensimmäiset mellakat USA:ssa, eikä taida myöskään olla ihan ensimmäinen kerta kun USA:n prsidentti esittää asevoimien käyttöä mellakoiden hillitsemiseksi, mutta ehkä aika kultaa muistot.

 4. On sitä ennenkin .. USA:ssa

  *********************************************************************************
  https://www.al.com/birmingham-news-stories/2013/09/kennedy_federalized_national_g.html

  Kennedy federalized National Guard to integrate Alabama public schools (Sept. 10, 1963)

  President John F. Kennedy federalized the 17,000 member Alabama National Guard to allow black students to attend nine previously all-white schools in Birmingham and across the state.

  ”Governor Wallace has refused to respect either the law or the authority of local officials. For his own personal and political reasons — so that he may later charge Federal interference — he is desperately anxious to have the Federal Government intervene in a situation in which we have no desire to intervene,” Kennedy stated.

  **********************************************************************************
  https://www.chicagotribune.com/news/ct-national-guard-deployments-timeline-htmlstory.html

  12 times the president called in the military domestically

 5. Jos Trump ei hiljennä mellakoita joissa kuolee jatkuvasti ihmisiä ja tuhoutuu satojen miljoonien omaisuutta, hän on vässykkä.

  Jos hän hiljentää mellakat, hän on vässykkä.

  Valitse tuosta sitten.

 6. Ettei vain olisi Antifalla sormensa pelissä?
  Kaikki äärijärjestöt ovat vaarallisia, mutta jostain syystä vain oikeistolaiset äärijärjestöt mielletään vaarallisiksi. Olisiko asia yksinkertaisesti vain niin, että kulttuurimarxismin pitkä marssi läpi instituutioiden on kulminaatiopisteessa? Ei hitleroptiotakaan voi hyödyntää loputtomiin.

  1. ”Antifasismi viittaa fasismia (usein myös kansallissosialismia) vastustaviin liikkeisiin ja aatteisiin. Antifasisteja ovat olleet oikeistolaiset, vasemmistolaiset ja liberaalit ryhmät ja yksilöt, jotka ovat olleet ideologisesti muuten eri puolilla.”
   (Wikimailman ihmeellistä tietoa)

   Semmottii… se ei ole järjestö.

 7. Uhriksi joutunut tummaihoinen mies oli kaupan vakioasiakas jonka kaupan omistaja tunsi, töissä ollut myyjä ei tuntenut, vääräksi väitetty raha ei ollut väärä. Semmottii..

  Tässä taustaa tappajapoliisista, rasistinen hullu:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/377f489e-5c4d-48d7-a447-a9f3e363b700

  ”Minneapolisista lähteneen Yhdysvaltojen protestiaallon keskiössä oleva poliisi Derek Chauvin on jo aikaisempina vuosina yhdistetty kyseenalaisiin tapauksiin, joissa poliisin käyttämä väkivalta on puhuttanut.”

 8. Siteeraanpa pitkästä aikaa itseäni, mitä tulee tähän antifa-tilitykseen…

 9. Äiti Teresaa pyydettiin osallistumaan sodan vastaiseen mielenosoitukseen. Hän kieltäytyi sanoen. ”Jos järjestätte mielenosoituksen rauhan puolesta, siihen kyllä osallistun.”

 10. Kahta minä pelkään, militantteja ja pasifisteja. Molemmat kun tarvitsevat syyllisen, jota osoittaa sormella.
  ——————————————————–
  Li Andersson sanoi takavuosina, että vasemmistolainen väkivalta on parempaa. Se kun kohdistuu yhteiskunnan rakenteisiin (poliiseihin, poliisien hevosiin, poliisikoiriin, ja ihmisten omistamiin rakennuksiin).

  Enpä tiedä, naapurimaassa Ruotsissa, äärivasemmiston yksi slogan kuuluu ”natsin puukottaminen on aina itsesuojelua”. Takavuosina eräässä yleisötapahtumassa mies puukotettiin kuoliaaksi. Mies ei ollut lähellekään natsiaatetta. Äärivasemmisto oli kuulemma erehtynyt henkilöstä.

  Toinen tapaus Ruotsin maalta takavuosina. Äärivasemmisto oli tunkeutunut erään perheen kotiin, hakannut ja kiduttanut asunnossa olleita ihmisiä.
  Osa ruotsalaisista oli sanonut:” Mitä me teemme natseilla kun vasemmisto tekee tuommoista.”

 11. Vanhan viisauden mukaan kannattaa ennemmin katsoa, mitä kädet tekevät, kuin kuunnella, mitä suu sanoo.

  Antifan kohdalla käsien töitä on valitettavan usein vaikea erottaa natsien ruskeapaitojen (SA, sturmabteilung) töistä:
  1. Astaloin ja kivin aseistatunut joukko ottaa yhteen järjestystä ylläpitämään pyrkivän viranomaisen kanssa
  2. Toisten omaisuuden palaessa särkyineiden ikkunoiden lasit kimaltelevat kadulla kuin kristallin palat
  3. Iskulauseita huuteleva joukko pyrkii häiritsemään poliittisen vastustajan kokouksia ja puhetilaisuuksia
  4. Ryhmä kasvonaamion varustautuneita henkilöitä uhkailee ja pelottelee poliittisia vastustajia ja heidän kannattajiaan
  5. Yön pimeydessä vastustajiksi leimattujen omaisuutta on tuhottu ja jäljellä on vain paikalle piirretty merkki tai kirjoitettu iskulause
  6. …

 12. Haluaisin nähdä kun Trump niittaa omia kansalaisiaan, tietenkin itse istuen bunkkerissa kuin Aatu aikoinaan… harhojensa keskellä

Kommentoi