Taisi Erdogan kusta omiin muroihin…

Turkki haki armeijan ajoneuvoilla kymmeniä tuhansia ”reppumatkaajia” Syyrian rajalta Kreikan rajalle, nyt siellä on puhjennut koronavirus ja porukkaa alkaa kaatumaan… Ergogan kusi omiin muroihin…. 🤣

Ei ole helppoa Ottomaanien Diktaattorilla nyt! Sulkemalla rajat Bulgariaan ja Kreikkaan nämä ”reppumatkaajat”, lähes kaikki nuoria miehiä ja osa arvioiden mukaan ISIS taistelijoita jää tauteineen Turkin maaperälle…. ota hippa ja juokse, kyllä nyt osui diktaattoria jabi leukaan 🤣🤣🤣, nautin suunnattomasti. Kiitos siitä!!!

Turkki sulkee rajansa Kreikkaan ja Bulgariaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006444468.html

6 Replies to “Taisi Erdogan kusta omiin muroihin…”

 1. Bulgarialaismummon taannoisen ennustuksen mukaan etnoserkkumme Putin joutuu tänä vuonna murhayrityksen kohteeksi, Rumppi sairastuu ja menettää kuulonsa, ja muslimeiksi itseään inttävät kohdistavat mittavan kemikaali-iskun Eurooppaan.

  1. Jaa, saa nähdä.
   Toisaalta Putinin kannattaa organisoida se iskun näköinen itse, niin saa kannatuksensa nousemaan…

 2. Mut miksi hän sulki rajat? Eikö hän halunnut lähettää partalapset Eurooppaan?
  Turkki on minun mielestä paskempi valtio kuin Venäjä, siksi ei haittaisi jos Turkki menehtyisi sodassa.

  1. Epätasa-arvo on Turkissa kansanperinne. Mojahtaneet liittovaltiofanaatikot ajattelivat taannoin, että Turkki kuuluisi eeuuhun kuin nenu päähän.

   Vänä taas toivoi retorisesti Turkin mukaan ottamista sillä perusteella, että mukanaolo toisi ikuisen esteen liittovaltioajatuksen etenemiselle.

 3. UM Soini kehui Erdolle Turkissa käydessään, että Suomi ja Turkki jakavat keskenään samat arvot. Mutta niin hieno mies oli Timbe, ettei maininnut, mitkä arvot Suomi oli saanut, ja mitkä Turkki.

Kommentoi