Trump ajaa itsensä kiinalaisten Adidaksien ja oman ”älykkyyden” miinaan…

Trump uhoaa Kiinaa vastaan, vaikka todellisuudessa vika on miehessä itsessään kun ei ottanut pandemiaa tosissaan, siitä on fakta tietoa netti täynnä, nyt käy niin että kun tämä pienikäsinen, armeijaa käymätön pullea setä alkaa vittuilemaan Kiinalle joka on elättänyt Yhdysvaltoja jo vuosikymmeniä niin alkaa tulemaan turpaan ja kunnolla.

Sitä seuratessa, edelleen, kuinka joku voi olla näin tyhmä kuin tämä äijä…?

Lähde:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006493772.html

”Trump epäilee, että koronavirus on peräisin kiinalaisesta laboratoriosta – uhkaa Kiinaa tariffeilla”

”Yhdysvaltain laskennallinen valtionvelka Kiinalle on 1,18 biljoonaa dollaria.” ( Vuonna 2018)

5 Replies to “Trump ajaa itsensä kiinalaisten Adidaksien ja oman ”älykkyyden” miinaan…”

 1. Niin ja virus auttaa Kiinaa koko maailman työllistäessä heitä maskitilauksilla.
  On se ihmeellistä että muualla maailmassa ei osata tehdä maskeja
  ja vielä ihmeellisempää ettei maailma ole varautunut
  kun kaiken teollisen pitää tuottaa voittoja pienellle vähemmistölle.
  Suomestakin kärrätty teollisuus Kiinalaisille…

 2. Tammikuun alkupuolella Kiina eristi Wuhanin muusta Kiinasta estääkseen viiruksen leviämistä. Koska tuolloin ei ollut mitään näyttöä viiruksen leviämisestä ihmisten välillä, oli Kiinan pelkona viirusta levittävien lepakoiden matkustelu ympäri Kiinaan. Wuhanista ulkomaille suuntautuvat lennot jatkuivat kuitenkin normaalisti, sillä Kiina ei ollut myöntänyt lepakoille passeja, eivätkä lepakot täten voineet päästä ulkomaille lähteville lennoille. Tammikuun lopussakin Kiina arvosteli Trumpin tekemää päätöstä estää Kiinan kansalaisten matkustaminen Yhdysvaltoihin, koska pelkoa lepakoiden matkustamisesta ei ollut.
  On myös hyvä muistaa Kiinan toiminta hyväntekijänä. Juuri ennen koronan leviämistä maailmalaajuiseksi pandemiaksi, ehti Kiina ostamaan kasvomaskeja ja muita suojavarusteita eripuolilta maailmaa. Pandemian alettua Kiina on hyväntahtoisuuttaan myynyt näitä vain hetkeä aiemmin ostamiaan varusteita, sekä itse valmistamiaan China Export tuotteita (mm. kuuluisa Suomeen toimitettu erä), kovalla markkinahinnalla. Jotkut tahot ovat kehuneet Kiinan jopa vaatineen kaupan ehtona ostajalta lupausta pitäytyä arvostelemasta Kiinaa. Tätä en tietenkään pysty itse varmistamaan, mutta tuntien Kiinan erinomaisella tasolla oleva yksilön- ja sananvapaus, en pidä tätäkään täysin mahdottomana väitteenä.

 3. Ilonaiheet kullakin. IS=Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo olevansa iloinen Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin ilmaantumisesta julkisuuteen.

  Trump kertoi tviitissä olevansa iloinen siitä, että Kim on kunnossa.

 4. Arvasin väärin. Ei Kimi ollutkaan rasvaimussa. P-Korea taitaa olla niin vähärasvainen maa, että talitintit häviävät maasta.

  Itse Kimi on jenkkikaliiberia.

Kommentoi