Trumpin Twitter sivulla ei kehuja ole…

Katsokaapa näitä kuvia mitä viljellään ahkeraan Trumpin Twitter sivuilla. Tässä pari otantaa. Miltä tuntuisi jos Suomen Presidentin sivulla oltaisiin tätä mieltä maamme johtajasta…

(Kuvat:Scientific realm)

 

 

3 Replies to “Trumpin Twitter sivulla ei kehuja ole…”

  1. On huomattu. Äkkiseltään maan sekoittaa nyky Venäjään näinä aikoina.

   Kuten kaikki Yhdysvaltalaisten presidentit niin myös Trump käy omaa sotaansa, sillä erotuksella että hän käy sitä omia vastaan (sisällisodan presidentti kun otetaan pois laskuista)

   Miltä se kuullostaisi jos Presidentti Niinistö lähettäisi vaikka Tampereelle erikoisjoukkoja hajoittamaan mielenosoituksia ja järjestämään kansalaisten kaappauksia tunnuksettomiin ajoneuvoihin….

   Kyllä on älyvapaa maa.

 1. Trump oli soittanut taas diktaattori tovereilleen, mm Saudi Arabin diktaattorille ja Venäjän diktaattorille ja neljälle muulle saadakseen ohjeita kuinka toimia kansaa vastaan ja pönkilttää omaa valtaa, erikoinen ”johtaja”

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4c130f6b-51f9-486a-ad11-064799a7d303

  ”Trump kertoi puhuneensa aiemmin Venäjän presidentti Putinin kanssa. Hänen mukaansa Putin kertoi tilanteen olevan erityisen vaikea Moskovassa.

  Trump mainitsi myös puhuneensa Saudi-Arabian kruununprinssin kanssa, sekä neljän muun maailman johtajan kanssa, joita hän ei kuitenkaan nimeltä maininnut.”

Kommentoi