Vielä on aikaa pelotella paskalailla

Vielä on firmoilla hyvin aikaa rahastaa mm vanhuksia ja mökkiläisiä paskalain varjolla.

Netissäkin on reippaan paljon firmoja mainoksineen, lakipykälineen ja kuukausierineen.

Kepuli on aina kepuli, toisen taskuilla heti kuin demarit…näiden keksintöjä tämäkin …

6 Replies to “Vielä on aikaa pelotella paskalailla”

  1. Remontit on kyllä yksi homma jota en oikein uskalla ostaa ellei ole todella, todeltta tuttu toimittaja. Huijareita on ihan yhtenään liikkeellä. Kestää puhelua noin minuutti niin ovat jo jääneet puolesta kymmenestä valheesta kiinni.

    1. Vanhoja ihmisiä on helppo peloitella sekä kaupunkilaisia joilla on mökki ja eivät ymmärrä mitä tuo asetus oikeasti on ja keitä se oikeasti koskee.

  2. Ko syystä hain mökin asuinkelvottomaksi ja sitä se olikin sillä remontit olisivat tulleet liian kalliiksi. Maaltamuuttoa lain voimalla.

  3. Niin jos mökki on olemassa ja virkamies toteaa että sitä voidaan käyttää, niin siellä on oltava jätehuolto? Pelkästään kiinteistövero on mökillä korkeampi eikä sitä lasketa käytön mukaan.
    – Laskin kerran mökillä yöpymisen hintaa: Viikko yöpymisiä vuotta kohden ja sain hotelliyöpymisen hinnan?

  4. Paljon fiksumpaa olisi tuoda näkyviin mitä ne lakipykälät olivat ennen viime vuoden lokakuun loppua, tai miten ne koskevat nyt sitä mummoa. Suuri ongelma on se, kun mummo ei tiedosta sitä lakien sisältöä, eikä näköjään moni muukaan. Kyllä niitä kajkenlaisia kouluttuja neuvojia riittää, mutta ei niistä mummolle mitään…

Kommentoi