12 vastausta artikkeliin “Vihreän painajainen”

 1. Ei niitä liikuta, kun kaikkien ptää asua hesassa tai jossain muussa isossa kivikylässä ja kävellä tai fillaroida joka paikkaan.

 2. Hesan cityvihreät ajavat siellä fillareilla.
  Suur-Hesan kokkarit ja Etelä-Helsingin ja Espoon yrittäjäpersut ajelevat työsuhde bemareillaan pitkin Suomea ja Lappia.
  Uudenmaan maalaiset Toyota Hiacellaan kotiympäristössään.

 3. Luultavasti en ostaisi autoa vaikka voittaisin eurojackpotissa. Asunnon ostaisin ja sinne mihin en julkisilla pääsisi, niin olisi lämmin taksi pihalla odottamassa.

 4. Se on vähän niin että samat säännöt ja pykälät ei voi päteä Helsingissä ja Nurmeksen Savikylässä. Oli puhe sitten palveluista, asuntojen hinnoista tai kielipolitiikasta.

 5. Vihreät ajaa Jopolla tapaamaan mediaa. Muuten taksilla jos matkaa on yli 100 metriä tai omalla autolla ylinopeudella. Ainakin mitä Vihreitä kansanedustajia olen seurannut. Halla-ahohan se oikeasti Jopolla ajaa.

  1. Ei vihreät aja autolla jos on mahdollisuus mennä lentäen. Heillä on yleensä isoja
   autoja ainakin ennen kun ei ollut sähköpyöriä. Heidän politiikkansa ei ole tästä
   mailman ajasta vaan uneksintaa jostakin saavuttamattomasta mailmasta siis hu-
   haa porukkaa. Miettikääpä vihreiden aikaansaamaa Rikkidiregtiiviä jonka Satu-
   Hassi puolueensa kanssa sai aikaiseksi. Se maksoi suomen merenkululle maltai-ta. Jos tällaiset politiikot saavat enempi valtaa niin on siirryttävä purjelaivoihin ja
   Hevoskuletuksiin. Koska sähköllä kulkevat kuormaautot eivät ole viellä tulleet.

 6. ksi vihreä kyllä yritti saada ilmaiseksi sähköpyörän, sitä kun ei olisi tarvinnut polkea niin olisi ehkä voinut jossain vähän pyörähtää minne akulla pääsee. Sama vihreä sanoikin mielipiteenään että maaseudulla ei asu muita kuin insestin harjoittajia.

 7. Vihreys on hyvä aate tolkun ihmisen toteuttaa mutta mielestäni nämä asutuskeskusten hienohelma tekovihreät, heillä on anturat nousseet maasta ja puheensa ovat farisealaisia. Linkolan hieno perintö on tykkänään unohdettu tai ainakin väärin ymmärretty.

 8. Niin tunnustaudun minäkin. Toisaalta cityvihreäksihän minua ei kaiketi kukaan tituleeraisikaan.
  Kyllä vieläkin tunnen oikein oikeasti vihreitä kuten humppilalainen Jouko Alhainen, unohtaa ei sovi Osmo Soininvaaraakaan ja monia muitakin on.

  1. Soininvaara oli vihreä kannattaessaan taitettua eläkeindeksiä selityksellä, että ”eivät eläkeläiset enää mitään tarvitse”.

Kommentoi