Yhdysvalloissa kuollut virukseen ennätysmäärä porukkaa

Samaan aikaan Trump puhuu että huhtikuun lopussa rajoitteista aletaan luopumaan ja ihmiset saa taas tulla ja mennä miten haluaa levittäen virusta vielä suuremmalle määrälle. Eli eniten maailmassa virukseen kuolee Yhdysvalloissa. Vielä reilu kuukaisi sitten Trump nauroi asialle ja piti sitä virushommaa jopa demokraattien juonena.

Kannatan ajatusta, voisi sitten  seurata tältä puolen planeettaa Trumpin ihmiskoetta siitä kuinka moni selviää. Mengele olisi pitänyt tälläisestä toverista 40-luvun leireillään….

Ruotsikin jatkaa ihmiskokeita omassa maassaan, antaa jatkaa, turha heidän on rajoituksia tehdä…

16 vastausta artikkeliin “Yhdysvalloissa kuollut virukseen ennätysmäärä porukkaa”

  1. Samaa näyttää meidän pääministerimme hallituksineen aikovan harrastaa.

    1. Juu, jos aletaan höllentämään valmiuslain rajoituksia kuten Marin nyt meinaa niin alkaa massakuolemat.

  2. Suurimmalle osalle 99% ihmisistä tämä virus ei tule aiheuttamaan mitään.

    1. Saattaa olla, ettei tuo prosenttiluku pidä paikkaansa.
      Se on silti aivan sama, mutta minkälaisen riskin olet valmis ottamaan muiden ihmisten kustannuksella?

    2. ”Kuinka vakava COVID-19-tauti on?
      Tähän mennessä raportoiduista COVID-19-tautiin sairastuneista, noin

      80 %:lla oireet ovat olleet lieviä ja sairastuneet ovat toipuneet
      14 %:lla tauti on ollut vakavampi, oireina keuhkokuume ja/tai hengenahdistusta
      6 %:lla tila on ollut kriittinen.”

      Lähde:

      https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

      Eli se siitä Johnin omasta mielipiteestä….

    3. Todetuista tapauksista on joissain maissa jopa 10 % kuollut. New Yorkissakin on laettu ihmisiä laittaa joukkohautoihin. Voihan sitä toki lohduttautua ajatuksella, että suurin osa jää henkiin. Mutta kenen on vastuu niistä ketkä eivät jää jos taudin annetaan vapaasti levitä?

      1. Syy on Trumpin ja hänen hallituksen…äijä vähätteli tätä ja tekee sitä yhä uhoen että toukokuussa tilanne on ohi,,,

        1. Suomessakin on havaittavissa samantyyppistä ajattelua. Puhutaan, että pitäisi alkaa poistaa jo rajoituksia ja antaa koronan vaan levitä, kun talous ei kuulemma muuten kestä. Ja Ruotsissahan mentiin talous edellä ;nyt ne sitten ovat ihmettelevinään, miksi kuolonuhreja on niin paljon enemmän. Aiemmin se johtui kuulemma siitä, että Suomi tulee vasta aikaisemmassa vaiheessa epidemiaa. Nyt on tainnut mennä usko siihen, että Suomessa alkaisi kuolla porukkaa samaa tahtia kuin Ruotsissa. Siksi selityksiä on pitänyt muuttaa, vimeisimmän mukaan Ruotsin vanhainkodit ovat olleet huonommin suojattuja. Ovathan ne, sillä kun taudin annetaan levitä muussa väestössä niin kyllä se vanhuksiinkin enemmän leviää. Ja teholle kyllä päätyy paljon nuorempiakin.

  3. ”Halla-aho: Kun Trump ensin vähätteli pandemiaa, se oli osoitus hänen ”epäpätevyydestään ja tyhmyydestään” – Kun Marin teki samaa, se oli ” hyvää ja rauhoittavaa johtamista”.

    Puheenjohtaja Halla-aho oudoksuu median kaksoisstantardeja. Kun Trump tai ei-valkoiset ”setämiehet” tekevät jotain, heidät haukutaan. Kun nuoret naisministerit tekevät täsmälleen saman asian, heitä kehutaan. – –
    ————————————————
    Otsikko ja alkuvirkkeet Suomen Uutiset 9.4.2020.
    ———————————————–
    Se on tämmöistä nykyisenä kahtiajakautumisen/itsekorjaavuuden aikana (kun liian pitkään jatkunut vasermmalle kallellaan oleva liberalismi on menettänyt monopoliasemansa). Tämä on sotaa, onneksi vain tiedotussotaa.
    Yksi esimerkki tästä on viimeksi katsomani Mot-tutkii- ohjelma. Aiheena oli ilmastonmuutos tai paremminkin ilmastonmuutoksen kiistäjät, jotka kiistäjät olivat tietenkin amerikkalaisia konservatiiveja, joita eurooppalaiset (ja tietenkin myös (suomalaiset) konservatiivit peesaavat. Pääasiantuntijana ohjelmassa vaikutti olevan Satu Hassi.
    Katsottuani ohjelman mietin: Näinkö pahasti vasemmalle kallellaan olevat tliberaalit panikoivat että asiallinen Mot-tutkii-ohjelmakin pakotetaan tämmöiseen propagandakuosiin, josta lapsikin huomaa että keisarilla ei ole vaatteita.
    Ilmastonmuutos on liberaalien viimeisin ja suurin rynnistys totuutta ja realismia vastaan. Kulminaatiopiste?

    1. Erikoista on myös se että nyt ilmastohysteria loppui kuin seinään…. katsokaa tulikin oikea ongelma, tappava tauti.

    2. Hassihan ei ole mikään asiantuntija, vaan viheruskovainen, joka sivuuttaa tosiasiat, mikäli ne eivät tue tuota viheruskoa.
      Ilmastonmuutoksen kiistäjät ovat varsin minimaalinen sakki verrattuna niihin viheruskovaisiin, joiden mielestä ilmastonmuutos on ihmisen aikaansaama.
      Erikseen ovat skeptikot, jotka eivät kiistä ilmastonmuutosta, mutta kiistävät ilmastohihhuleiden – mukaan lukien poliittisten satuilijoiden kansoittaman IPCC:n – väitteet ilmisten aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta sekä mitatuista tosiasoista täysin holtittomasti poikkeavat katastrofikuvat ja ennusteet.

    3. Jotain dokumenttia siitä, että Marin vähätteli korona-epidemiaa? Vertaapa Suomen ja USA:n kuolleisuutta, olisiko meillä sittenkin tehty jotain oikein?

  4. Minulla on erinomainen ”ilmastonmuutosneuvo” tuonne etupäässä Aasian tiettyihin maihin. Älkää tuoko villieläimiä sinne jonnekin myytävksi vaan jättäkää ne viidakkoon. Opetelkaa olemaan rääkkäämättä eläimiä. Syökää vaikka rottia. On kuulemma herkkua mm. Vietnamissa. Kun jättää villieläimet sinne kotikonnuilleen viidakkoon niin saattaa kaiken maailman virukset jäädä leviämättä.

    1. Siellä uskotaan, että syömällä jotain tiikerin korvia tai lepakon maksaa voidaan parantaa sairauksia. Se on uhka myös uhanalaisille lajeille. Jossain uskotaan myös, että sarvikuonon sarvesta saa potenssilääkettä. Afrikassa sitten suojelijat sahaavat sarvikuonoilta sarvia valmiiksi pois, jotta ne eivät kiinnostaisi salametsästäjiä. Pimeää touhua!

      Toinen helposti korjattava asia kun kiinalaiset ym. laitettaisiin kierrättämään muovinsa, 90% mereen päätyvästä muovista tulee noista maista, joissa muovipullotkin viskotaan jokiin. Sitten EU kieltää jotkut muoviset mehupillit ja meitä syyllistetään muovikassien käytöstä, ikään kuin ne päätyisivät maailman meriin.

      1. Norppa, täysin samaa mieltä.

        Nyt eletään muutenkin jotain murrosaikaa maailmassa. Kuten sanoin aikoinaan jos tätä ihmispopulaatiota ei tapa sodat ja muut niin luontoäiti järjestää pandemian, tulee isoja katastrofeja mitä vaan, mutta näin sen pitääkin mennä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *