Vahvaa päättämistä…

https://demokraatti.fi/sanna-marin-islle-hallitus-ei-ole-valmistelemassa-jatkoa-uudenmaan-eristamiselle/

”Marin sanoo, että edellytys liikkumisen rajoittamiselle on sen välttämättömyys. Jos koronavirustartuntatilanne tasaantuu Uudenmaan ja muun Suomen välillä, edellytys ei pääministerin mukaan täyty.”

Pokka ei siis kestä, vaikka 60% tartunnoista on edelleen Uudellamaalla, koska jokunen ”perustuslakiaasiantuntija” räksyttää.

Tässä on mallia ”vahvasta” päätöksenteosta, kun vetäydytään taas jonkun ulkopuolisen selän taakse.

5 vastausta artikkeliin “Vahvaa päättämistä…”

  1. Sosialistisessa maailmasahan ”syyllinen” löydetään aina hallituksen ulkopuolelta vaikka hallitus tekee päätökset. Sitten on median edessä julkinen oikeusistuin jossa tämä kansanvihollinen likvitoidaan. Ei tämä paljon eroa Venäjän tavasta toimia.

  2. On olemassa riski, että Uudenmaan eristämisen kautta saavutettu hyöty katoaa mikäli rajoitus puretaan liian aikaisin ja ainakin tässä kannattaisi kuunnella myös useampaa kuin yhtä tahoa asiantijana.

  3. Menee vähän aiheesta ohi, mutta sopii otsikkoon.

    En voi välttyä siltä ajatukselta,että suojavälinehankinnoista on tulossa uusi ”Paateron posti”, siinä määrin epäuskottavalta hallituksen täydellinen tietämättömyys vaikuttaa.

    Voin toki olla väärässä ja mielelläni olenkin, mutta…

    1. Riippuu siitä, pystytäänkö osoittamaan että ministeri Haatainen tiesi tai hänen olisi pitänyt tietää asiasta.

  4. Hätäiseltä tuo purku tosiaan vaikuttaa ja antaa kuvan että kaikenlaiset ”oikeusoppineet” vaikuttavat liikaa päätökseen. Monessa maassa on pölhöjä päätöksiä tehty, Suomessakaan kaikki ei ole mennyt putkeen mutta olemme silti aika lailla säästyneet pahimmalta. Ruotsi, USA, Britannia, siinä suurimmat möhlijät ja tietysti Kiina, jonka diktatuurin salailusta koko homma pääsi laukalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *