Kyllä valtio maksaa

Tämän päivän tv:n iltauutisissa luettiin juttua koronarokotteiden haittavaikutuksista ja niiden aiheuttamista pahemmista sairauksista. Sehän on selvä, että niitä tullaan näkemään ja kokemaan tällä näin lyhyellä valmistusaikataululla. Ei kai se aikataulu muuten, mutta niiden rokotteiden testaukset ovat väkisinkin jääneet suhteellisen vähälle, niin testaajien kuin aikataulunkin suhteen.

Nyt kuitenkin uutisissa vakuutettiin, että kaikki koronasta johtuvat sairaudet, joita vakuutusyhtiöt eivät korvaa tullaan korvaamaan valtion toimesta, hyvinkin yksiselitteisesti. Ne tullaan maksamaan yksinkertaisen selvillä hakemuksilla ja pienellä vaivalla. Ne eivät siis tuota mitään ongelmia, eikä niitä tulla tutkimaan mitenkään vakuutusyhtiöden tapaan.

Kuulostaa suorastaan joulusadulta, että valtio vielä nekin  ottaisi maksaakseen. Mihin ne valtion rahat oikein riittävät, tai paremminkin velat.

3 vastausta artikkeliin “Kyllä valtio maksaa”

  1. Kuten varmaan monasti on huomattu ei valtio mitään korvaa vaikka lupaakin nin tekevänsä terv tepivaari

  2. Otetaan vielä muutama miljardi velkaa ja jaellaan siitä ulkomaille hallituksen julkista statusta nostamaan.
    Kyllä suomalaiset sen kaiken maksavat.

  3. Aika reilusti on jo rokotteita jaettu, aika vähissä ovat ongelmat olleet. Ainakin jos uskomme faktoihin, emmekä somehuhuihin.

    Minä kärsin vakavasti sivuvaikutuksista joka rokotteessa, allergioista ja monista muista ongelmista. Minua on pitänyt elvyttää rokotteen antamisen jälkeen. Mutta minä otan rokotteen kun vuoroni tulee. Se on ehkä kuukauden sairastelu perään, mutta ainakin eloonjäämisen todennäköisyys kasvaa hitosti. Olen ehkä vähän tohelo, mutta kyllä minä peruskoulumatematiikan osaan.

Kommentoi