8 vastausta artikkeliin “Nuorisorikollisuus”

  1. Niin kyllä poliisitarkastaja Kilpeläisen näkemys asiasta on hieman erilainen kuin Vihreiden ”omien” poliisiasiantuntijoiden.

    ”He eivät enää ”oireile rikoksilla” vaan ovat syyllistyneet vakaviin henkeen ja terveyteen kohdistuneisiin rikoksiin, ääritapauksissa henkirikoksiin tai niiden yrityksiin. ”

    ”Tilastojen ja poliisin tietojärjestelmien ulkopuolelta on kentän kollegoilta kantautunut huolestuttavia viestejä, niin sanottuja varhaisia hälytysmerkkejä. Tietyillä alueilla nuoret hakeutuvat aktiivisesti poliisipartioiden ”iholle”, kuvaavat tehtävillä toimintaa ja joissain tapauksissa häiritsevät poliisin työntekoa”

    https://blogi.poliisi.fi/viela-nuorisorikollisuudesta/

    1. Kyllä se nyt on nähty, että hyssytelemällä ja ongelman lakaiseminen maton alle lisää vain näiden maahanmuuttajataustaisien intoa harrastustaan toteuttamaan kun näkevät, että tekivätpä mitä tahansa, niin sinisilmät vain lisäävät herkkuja seisovaan pöytään.

      1. Älä johda asiaa harhateille ja vain mamuihin, vaikka heillä on yliedustus monissa mm. pääkaupunkiseudun tapauksissa. Tämä on laaja ongelma koskien koko ongelmanuorisoamme. Koulukiusaaminen on lisääntynyt ihan helvetisti, joka kertoo laajasta kasvatusongelmasta ja koulukurin höltymisestä ihan säädettyjen persiistä olevien lakien turvin.

    1. Eemeli, mainitsin kommentissani Vihreiden ”omat” poliisiasiantuntijat, joista juuri toinen esiintyy linkkaamassasi artikelissa.

      Taponen on ihan oma lukunsa ”asiantuntijana” ja sen ymmärtävät kaikki, jotka ovat hänen toimintaansa sosiaalisessa mediassa seuranneet.

      Hyviä meemejä hänestä on toki saatu aikaan, joten siitä hänelle kunnia.

  2. Kuhan laitoin luettavaksi. En tiijä asiasta sen kummempaa ketä uskoa. Voihan olla lakipykälät yms. lepsuja.

  3. Hämmästyttävä myönnytys Ohisalolta.

    ”Kyllä asiantuntijoiden näkemys on tämä, ja tilastoista näkee, että maahanmuuttajataustaiset ovat yleensä yliedustettuina tietyissä rikoksissa.”

    Ohisalo uskoo tällä kertaa asiantuntijoita. On hänen varmaan pakko uskoa, kun kerran hesarikin näin kirjoittaa.

    ************************************************************************************
    https://yle.fi/uutiset/3-11641499

    ”Maahanmuuttajataustaiset ovat yleensä yliedustettuina tietyissä rikoksissa”
    Sisäministeri Ohisalolta kysyttiin Ylen haastattelussa, pitääkö tieto siitä, että Helsingissä liikkuvat rikolliset nuoret ovat pääosin maahanmuuttajataustaisia paikkansa.

    Ohisalo vastasi:

    – Kyllä asiantuntijoiden näkemys on tämä, ja tilastoista näkee, että maahanmuuttajataustaiset ovat yleensä yliedustettuina tietyissä rikoksissa. Tämä on tietysti erittäin huolestuttava kehitys, johon monien viranomaisten yhteistyöllä pyritään puuttumaan, hän toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *