Se on aika mittumaarin

Turvallista ja hienoa mittumaaria kaikille siitä nauttiville vesille kun menette laittakaa vene siihen kuntoon ettei tule hankaluuksia

Kellunta laitteet vois olla vaikka puettuna koska ne onnettomuudet tulee nopeassa tempossa

Alko vois olla vaikka takakontissa eikä autossa sisällä ei avattuina eikä avaamattomina pulloina tölkkeinä

Niin se on moness maassa Suomessa saa noinkin tehdä joka ei ole suotavaa no siitä ei ole kun haittaa

Itse en en lähde minnekkään jussina olen kotona ja nautin siitä näin

Hyvää mittumaaria kaikille eläkää sovussa riidellen niin kun teette elämäkin on hyvää seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

10 Replies to “Se on aika mittumaarin”

 1. Hyvää juhannusta vaan Sinullekkin Tepi. Kotosalla vietän minäkin juhannuksen, sen verran vesille, että savukuhan ainekset saan ja toivottavasti vähän paistettavaakin.
  Eilisiltana kun Tallinnasta tulin, totesin, että pihahommissa aatto lähinnä kuluu, siis ruohikkoa lyhennellen.

 2. Huomenta vaan ja hyvää tulevaa juhannusta ja nyt jo tietysti aattoa. Nurmikkoihin ei auta leikkurilla koskea, niin kuivaa on, että palavat ruskeaksi helposti.

  Nyt on aika miettiminen, kuka on soutuveneessä kapteeni. Uuden lain mukaan pitää jollakin olla määräysvalta.

 3. Jäipä sanomatta, että kotona ollaan, eikä mitään asiaa Alkoon. Nostetaan lippu salkoon, haetaan vihdakset, saunotaan ja grillataan, siinähän se.

 4. ( Juhannustaika, joka on monelle toteutuu ) Kun juhannusyönä juo itsensä kaatokänniin, lähtee järvelle ja nousee veneenreunalle seisomaan sepalus auki, niin voi nähdä rannalla tulevan leskensä.

 5. Meillä kun sataa roiskaisi ma-ti runsaastikkin (vaimon kertomaa), ei tuo kuivuminen niin paha juttu liene ja kun tuo ruohokin on niin pitkää (taas), ei kait oikein vaihtoehtoja liene. Täytyy muuten sanoa, että aika pitkää ruohoa tuolla ajoleikkurilla nurin saa, ei pärjää työnnettävä, ei polttomoottorilla jos ei akullakaan.
  Pakkohan tuota ajoleikkuria on kehua kun ruohonleikkuukin tuntuu mukavalta, niin mukavalta, että lienee ihan syntiä?

  1. Tuolla isolla palstakokonaisuudellamme kaveri osti tori.fi:stä itse vetävän, muuten normaalin ruohonleikkurin. Kone Brigs&Straton. Maksoi 40 €. Oli eilen aamulla ajellut ympäristön koneella puhtaaksi. Ruoho oli 10-30 cm villiintynyttä heinikkoa. Sileää näkyi tulleen.
   Ja, minä perässä siimaleikkurilla, joka on ihka uusi, käyttämätön, kierrätyskeskuksesta ( 5 €). Joskus halvalla saa hyvääkin.

 6. No, sen verran kokemusta minulla on kaikenlaisita itsevetävistä ja työnnettävistä polttomoottorikäyttöisistäkin. Ei normi leikkuri selviä yli 20cm ruohosta, johtuen terärakenteesta.
  Hussen kaksoisterät + puhallusjärjestelmä sitten auttavasti pystyvät 20-30 cm ruohoon. Useampi ajokin siihen tarvitaan kaiketi, kokemukseni mukaan.

  1. En nähnyt, mutta kertoi, että oli säätänyt perän aika ylös ja nokan alemmas ja, että kertaleikkuulla meni. Kiintoterä oli kuin partasveitsi, lienee yksi syy.

 7. Teräsäätöä vain aniharvassa työnnettävässä leikkurissa lienee.
  Hussen kaksiteräjärjestelmä + puhallus; sitä ei työnnettävissä leikkureissa löydy.

  1. Joo, tämä on siis itsevetävä kiintoteräinen härveli, ei teräsäädöllä, vaan säädettävällä leikkurin korkeudella, mikä on ihan tavallista. Siihen olisi saanut pussinkin, mutta se oli pois. Aika hyvä ostos 40 €.

Kommentoi