”Eurooppalaiset, herätkää – EU:n maahanmuuttosopimus on pysäytettävä!”

EU-komission 24.9.2020 esittelemä turvapaikka – ja maahanmuuttopaketti avaa Euroopan ovia massasiirtolaisuudelle.
Identiteetti ja demokratia-europarlamenttiryhmä kertoo julkaisemallaan internet-sivustolla.

Sivuston tarkoituksena on kerätä allekirjoituksia vetoomukseen, jonka avulla EU-komission suunnitelma Euroopan muuttamiseksi massasiirtolaisuuden kohteeksi voidaan haastaa.

Brysselin suunnitelma voidaan haastaa vetoomuksen avulla, jos miljoona henkilöä 7 EU-maasta allekirjoittaa sen.
———————————
Blogini lähteenä olen käyttänyt: verkkolehti Kansalainen 10.10.2020, artikkelin otsikko sama kuin tässä, kirjoittaja Petri Sarvala.

6 vastausta artikkeliin “”Eurooppalaiset, herätkää – EU:n maahanmuuttosopimus on pysäytettävä!””

  1. YK:n kestävän kehityksen kokous pidettiin New Yorkissa 25.9.2015, jossa julkaistiin The Agenda 2030-paperi. Tässä arvovaltaisessa YK-paperissa nähdään laajamittainen globaali siirtolaisuus – avoimet rajat – myönteisenä ja tarpeellisena osana globaalista ”kestävää kehitystä”, joka puolestaan muodostaa IPCC:n ilmastonmuutosideologian keskeisen ytimen.
    Kyseisen paperin alakohta 10.7:n mukaan on toteutettava järjestäytynyttä, turvallista, säännöllistä ja vastuullista siirtolaisuutta, suurellakin volyymilla. Massamaahanmuutto on tämän agendan mukaan ”hyödyllistä kaikille”, ja koska näin on, on toki torjuttava kaikki maahanmuuttokritiikki eli on harjoitettava intensiivistä valtiojohtoista rasismin – ja vihapuheentorjuntaa ja säädettävä voimaan tällaista torjuntaa edistäviä sananvapausrajoituksia.

    YK:n GSM-sopimus allekirjoitettiin Marokon Marrakeshissa 10.-11.12.2018, jolloin sopimuksen hyväksyi Suomen hallituksen puolesta sisäministeri Kai Mykkänen.- –
    ——————————————
    E.o. on lainaus Juha Ahvion kirjasta ”Sananvapaus uhattuna Suomessa”, 2018, sivut 121 -122.

    Mihin täytiseen EU:n jäsenmaat tarvitsevat siirtolaisia tässä vaiheessa, ja muutenkin, kun työttömiä on maassa kuin maassa enemmän kuin tarpeeksi, kortona-virus kurittaa ihmisiä ympäri maailmaa ja aiheuttaa taloudellisesti suurta epävarmuutta? Lisäksi pienen Suomen pitäisi ruveta avittamaan ja pönkittämään ”köyhiä” Etelä- Euroopan jäsenmaita ja tämän lisäksi pienen Suomen pitäisi vielä pelastaa, ei enempää eikä vähempää, kuin ilmasto, jotta esim. Kiina ja Intia saisivat puksutella päästöjään rauhassa ja tahkota rahaa hölmöläisten kustannuksella!

    On helppo arvata mihin massasiirtolaisuutta tarvitaan – väestönvaihtoon, koska nykyisellä Eurtoopan väestöllä ”korvikeneuvostoliitto” eli EU-liittovaltio eli orwellilainen dystopia jää todennäköiksesti perustamatta.

    1. Minne pois – ei ainakaan Irakiin. Irak ei ota vastaan oman maansa pakolaisia.

      1. Pääosa ei ole pakolaisia, vaan elintasoturisteja ja sotarikollisia, jotka pakenevat oikeutta ja ansaitsemaansa tuomiota.

    2. Tai ainakin ehdotus pitää sisällään ehdotuksen nopeista palautuksista, mutta onkohan tuo kuultu joskus aikaisemminkin?

  2. Intersektionaalinen feminismi.

    Sylttytehdas on tietenkin nykypäivän Roomassa, Amerikassa, josta niin hyvät kuin huonotkin asiat lähtevät valloittamaan maailmaa.

    Sanahirvio ”intersektionaalinen” on useimpien nykyvasemmistolaisten tapaan suoraa lainausta amerikkalaisen identitettipolitiikan perussanastostosta.
    Paitsi että identiteetipolitiikka ammentaa sanaston amerikkalaiselta laitavasemmistolta, myös siihen kuuluvat ideat ja konseptit ovat suoraa lainaa angloamerikkalaisista maista.

    Yksi näistä ideologian kannattajista on Catharina MacKinnon, vuodesta 1990 Michiganin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan professorina ja Harvardin vierailevana professorina toiminut radikaalifeministi, jonka uran merkkipaaluihin kuuluu toimiminen 2008-2012 erityissukupuolineuvonantajana kansainvälisen rikostuomioistuimen syyttäjänvirastossa. (Luitte oikein.)

    MacKinnon kirjoitti 1989 yhden feministisen politiikan merkkiteoksista, ”Toward a Feminist Theory of State”, jossa hän luonnehtii feminismin kehittyneen marxilaisuudesta ja jonka sivulla 10 hän naulaa feminismin nimenomaiseksi äärivasemmistolaista jatkumoa ”feminismi, sosialismi ja kommunismi ovat yksi ja sama asia, ja sosialistinen/kommunistinen hallinto on feminismin tavoite”. – –
    ———————————————–
    E.o. on ensimmäistä virkettä lukuunottamatta lainaus Päivän Byrokraatti-sivustolta 21.7.2020, artikkelin otsikko sama kuin tässä. Ja lienee syytä lisätä, etä lainaukseni on vain pintaraapaisu kyseisestä pitkänpuoleisesta artikkelista, jota ei voi suositella herkkävatsaiselle, joka ei ole ennestään perehtynyt yhden myrkyllisimmän ideologian, feminismin, historiaan ja aikaansaannoksiin.

    Että miten tämä liittyy avaukseen?
    Totta kai se liittyy. Meillä on hallitus, jossa on paljon vihaisia nuoria naisia ja sisäministeri Maria Ohisalo on ”allekirjoittanut” intersektionaalisen feminismin hyväksymisen ja Ohisalon mukaan kyseinen aate on jatkossa esimerkiksi elämänkatsomustiedon lukio-opintojen opetussuunnitemissa.
    Lisäksi ja eritoten kohtapuoliin Suomella on edessään se, – elvytyspaketti – että tekeekö Suomi kansallisvaltiona harakirin, vai otetaanko järki käteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *