Rasisminvastaisuus uhkaa kansallismielisyyttä ja sananvapautta Suomessa

Suomessa etenkin kokoomus on ottanut tehtäväkseen kaikenlaisen vihapuheen kitkemisen ja tätä edistävien sananvapausrajoitusten käyttöönoton. Kokoomus on siten, täysin historiallisten koti, uskonto ja isänmaa-lähtökohtiensa vastaisesti, päätynyt avoimesti edistämään kulttuurimarxilaiseen teoriaan nojaavaa ja neuvostoliittolaislähtöistä ”rasismintorjuntaa”, ”vihapuheentorjuntaa” ja kansallismielisyyden vastaista sekä näitä edistäviä sananvapausrajoituksia.
Kokoomuksen puheenjohtaja, valtionvarainministeri Petteri Orpo, lausui 11.2.2017 sotaveteraaniviikon avauksessa ja 100-vuotisen Suomen itsenäisyyden juhlavuonna seuraavaa.
”Elämme aikaa, jossa kansainvälisyyttä, avoimuutta ja liberaalia demokratiaa haastetaan enemmän kuin aikoihin. Valehtelisin jos väittäisin, etten ole lainkaan huolissani voimistuneesta kansallismielisyyttä korostavasta liikehdinnästä ja protektionismista. Sellaisesta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää:” (Verkkouutisten artikkeli)

Näin siis kokoomuksen puheenjohtaja ylistää internationalismia ja ilmoittaa talvi- ja jatkosodan veteraaneille, ettei kansallismielisyydestä ole koskaan seurannut mitään hyvää!
Pidetään kuitenkin mielessä se, että hyökkääjänä oli tuolloin se samainen Stalinin kommunistinen Neuvostoliitto, jonka vuoden 1936 perustuslaissa olivat ne ylevät internationalistisen ihmisoikeudelliset, kansallismielisyydenvastaiset ja vihapuheen tukahduttamisen velvoittavat sananvapausrajoitukset, joita YK:n vihapuhelainsäädännön laatijat ovat ihaillen arvostaneet ja joita Orpo ja nykykokoomus näyttävät erityisesti arvostavan ja ihailevan.

Historian dosentti Arto Luukkanen ampuu täysillä Oikean Median artikkelissaan ”Kokoomus on kommunismia?” 16.8.2018:
”- – Vielä kerran. Joko sananvapautta on kaikilla tai sitä ei ole kenelläkään. Kokoomus aikoo nyt nitistää perustuslain ja käytännössä sulkea kansalaisten suut. Syy tähän jyrkkään käänteeseen diktatuuriin ja tyranniaan on ilmeisesti seuraava: Suomessa toteutetaan pian niin järeitä yhteiskunnallisia muutoksia, että niiden toteuttaminen on mahdotonta ilman turvautumista poikkeustoimenpiteisiin.
”Tärkein muutos näyttää olevan se, että maahan aiotaan pakkoasuttaa ensimmäisessä vaiheessa 100 000 pakolaista ja sen jälkeen aina sopivissa määrin miljoonaan tulijaan saakka. – – Tosin miljoona olisi alkua sillä entinen pääministeri Jyrki Katainen totesi vielä pari vuotta sitten, että me tarvitsemme 1,8 miljoonaa tulijaa. Se ei onnistu ilman diktatuuria ja sananvapauden suitsimista. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, että nykyinen kokoomus aikoo nyt kajota sananvapauden kovaan ytimeen.”
————————————–
Kirjoitukseni lähteenä olen käyttänyt Juha Ahvion kirjaa ”Sananvapaus uhattuna Suomessa,(2018) sivut 111-115.
——————————–
Kokoomushan on nykyään oppositiossa, mutta kyllä se sieltäkin käsin nähdäkseni yrittää ajaa Suomea Eurostoliittokelpoiseksi maalittamisineen ja vihapuhelänkytyksineen. Kysymys kuuluu mihin me tarvitsemme vasemmistoa kun Suomen oikeistopuoluekin on nielaissut kulttuurimarxilaisen filosofian karvoineen nahkoineen.

18 Replies to “Rasisminvastaisuus uhkaa kansallismielisyyttä ja sananvapautta Suomessa”

 1. Pääministeri Juha Sipilä suosittelee ”bolshevistista rauhallisuutta.

  Juha Sipilä rinnasti myönteisessä ja hyvässä mielessä hallituksen ajaman soteuudistuksen päättäväisen maaliin viemisen ”bolshevistiseen rauhallisuuteen”. Aamulehden 8.6.2018 artikkelin mukaan pääministeri Sipilä lausui etukäteen kirjoitetussa ja siten tarkkaan harkitussa puheessaan sanatarkasti seuraavasti:
  ”Nyt on tärkeintä muistaa se, että Suomelle tärkeintä on uudistuksen aikaansaaminen – viedään tämä nyt vaan bolhsevistisella rauhallisuudella maaliin.”

  Raaka tosiasia on se, että pääministeri Sipilä ei voi olla tietämätön siitä, mitä Bolshevistinen rauhallisuus” tarkoittaa. – –
  ”Bolshvistisellä rauhallisuudella Lenin palautti kuolemanrangaistuksen Venäjällä heti valtaan noustuaan. Bolshvistisellä viileydellä bolshevikit toteuttivat talonpoikien maaomaisuuden pakkokollektivisoinnin esim. Ukrainassa ja murhasivat demokratiaa kannattaneet vastustajansa. Samalla määrätietoisella rauhallisuudella he teloittivat tsaari NIkolain toisen ja tämän lapset pimeässä kellarissa. Leniniä seurannut Stalin oli yksi kiivaimmista bolshevikeista ja aloitti 1930-luvulla terroriaallon, jonka uhreiksi joutui tuhansia Neuvosto-Karjalassa sosialistista yhteiskuntaa rakentaneita suomalaisia.
  ”… Vuonna 1977 ilmestyneessä ”Kommunismin mustassa kirjassa” bolshevikkien luoman proletariaatin diktatuurin arvioidaan tuottaneen lähes sata miljoonaa ruumista…Huoilestuttavinta Sipilän puheessa on tosiasia, että hän puhui bolshevistisesta rauhallisuudesta harkitusti ja ihaillen.
  ———————————————-
  Edellä oleva on suora lainaus Juha Ahvion kirjasta ”Sananvapaus uhattuna Suomessa” sivu 35.
  Tässä luvussa J. Ahvio puhuu Aki Ruotsalan tapauksesta (Porin jazzin silloinen toimitusjohtaja, joka sai potkut erehtyessään puhumaan homolobbauksesta väärällä nuotilla) ja vertailee Aki Ruotsalan ja Juha Sipilän analogoioita keskenään.
  Yritin irroittaa hellävaroen Sipilästä puhumani varsinaisesta kontekstista osoittaakseni, ettei kokoomus ole ainoa ns. oikeistopuolue, joka kannattaa varauksetta poliittista korrektiutta ja kaikkea sitä seurannutta kulttuurimädätystä.
  Sopii muistaa, että Sipilä lupasi vuoden 2015 pakolaisinvaasiossa Kempeleen kotinsa ”pakolaisten” käyttöön

 2. Rasismia torjumaan on käytävä tosissaan Tähän asti rasismia on torjunut epämääräinen hanttapulisto. Nut kun Ohisalo ja Pimiä ottavat rukkaset käteen,

 3. Siis, kun Ohisalo ja Pimiä ottavat rasismin torjunnassa rukkaset käteen, nin tietysti huolehtivat, ettei ainakaan rajan yli rasisteja tule lisää.

  Rajalla tehdään tulijoille asennetestit valheenpaljastuskoneineen. Kun asemat rajalla on pystytetty, piiritetään persujen ja RKP:n väenkokoukset. Kun rasistit on saatu seulottua, niin on jatkotoimenpiteiden vuoro.

  Koska rasisteja ei voida karkoittaa, kun ei ennenkään ole karkoitettu, niin rasisteihin aletaan kohdistaa määrätietoista syrjintää samaan tapaan kuin Pelttariin kohdistettiin.

  Pelttariin ei kuitenkasn kohdistettu syrjintää rasismin harjoittamisen takia, vaan sen tähden, että oli liian ammattitaitoinen ja oli vaarana, ettei hän olisi taipunut tyhmempiensä tahtoon.

 4. Rasismista on tehty pahuuden symboli, koska kansallissosialistinen Saksa tuhosi juutalaisia, ja koska uusmarxilaiset ovat killanneet kommunismin paremmaksi sosialismiksi kuin kansallissosialismin. Sama tavara eri värisessä paketissa, totalitarismi.

 5. Rasismin torjunta alkaa siitä, että persut panevat omat porukkansa ruotuun. Sananvapauden nimissä yritetään hankia erivapauksia tölviä muista lähtökohdista olevia ihmisiä kuin kantasuomalaiset ja mm. eri uskontokuntia kuin valtauskontoiset. Kylkiäisinä mainetta vahvistamassa yhteydet järjestöihin kuten S.O.S., PLV, MV ja kaiken maailman dosentit kuten Luukkanen ja Hankamäki ja ”oikea media”.
  Mistähän johtuu se, että juuri persuihin nämä asiat ensimmäisenä kohdistuvat.

  Nyt historian pienintäkään toistumisen mahdollisuutta Saksassa rajoitetaan muka demokratian halveksimisen nimissä Merkelin ottaessa kovan kannan natsien pesintäorganisaatioihin kuten AfD ja sen tukijoihin. Oikeusvaltioperustaista demokratiaa pitää vahtia ja siivota roskat pois, jos sellaisia ilmenee olipa vaalit tai ei.

 6. Rasismia pitää torjua ja sitä ei pidä hyväksyä, mutta samaan aikaan rasismileimalla ei saa rajoittaa perusoikeuksia kuten sananvapaus.

  Nythän on niin, että jopa kiistattomat tilastofaktat leimataan joidenkin kirkasotsien toimesta rasismiksi ja sitähän ne eivät tietenkään ole.

  Erityisesti ns. länsimaissa meillä on myös sellainen hassu käytäntö, että jos esim. kantasuomalainen syyllistyy rikokseen maahanmuuttajataustaista kohtaan niin kyse on lähes automaattisesti rasismista, päinvastaisessa tilanteessa kyse on integraation epäonnistumisesta eli syyllinen on suomalainen yhteiskunta.

  Hyvin vähän kirjoitetaan eri maahanmuuttajaryhmien välisestä rasismista tahi viharikoksista, vaikka niiden väestöön suhteutettu määrä on huomattavasti kantasuomalaisten tekemiä suurempi, aivan kuten seksuaalirikoksisssa ja tilastot löytyvät PolAMK:n aineistoista.

  Kansallismielisyys ei ole rasimia, maahanmuuton perusteltu vastustaminen ei ole rasismia, pilakuvat eivät ole rasimia, mutta ylisensitivyys omaa tai vieraita kulttuureja / uskontoja kohtaan on merkki vapauden häviämisestä.

 7. Persuvaino on ”vasemmiston toisenlaista väkivaltaa”.

  Vaalikonevastaustensa perusteella kolmikko: Marin, Andersson ja Ohisalo olivat varsin lähellä kommunismia.

  Myös Ohisalon syrjintä Pelttariin nähden, voidaan tulkita vasemmistolaiseksi väkivallaksi.

  Pitäisin orpolaisia löperölinjalaisia kokoomuslaisia pääsyyllisinä siihen, että ylipäätään tällainen hallitus on päässyt muodostumaan.

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Radikaali_vasemmisto

 8. Heikki Karjalainen: ”…ja kaiken maailman dosentit kuten Luukkanen ja Hankamäki ja ”oikea media”. – -”

  Ilmeisesti Karjainen ei arvosta oppineisuutta eikä asiallista journalismia.
  J.S. Hankamäki (s.30.6.1966) on kaksinkertainen tohtori, on toiminut yliopisto-opettajana ja julkaissut parikymmentä kirjaa ja 3 verkkokirjaa.
  Arto Luukkanen (s.28.11.1964) on suomalainen poliitikko, teologi, historioitsija sekä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkija. Työskentelee Helsingin yliopiston alue- ja kulttuuritutkimuksen oppiaineessa Venäjän ja Itä-Euroopan
  yliopistorehtorina. Julkaissut 16 kirjaa..
  Oikea media on tammikuussa 2017 perustettu verkkolehti, jonka kustantajina ovat Marko Hamilo ja Jukka-Pekka Rahkonen. Kyseiseen lehteen kirjoittavat monet oppineet ja arvostetut henkilöt, esim. professori Timo Vihavainen ja lääkintöneuvos Mikko Paunio (sd).
  Mistä muualta Karjalainen luulee saavansa lukea/seurata objektiivista ja tasapuolista journalismia tänä poliittisen korrektiuden korruptoiman valtavirtamedian aikana? Totuusmedia Helsingin Sanomista ja Ylen kanaviltako? Sallin itseni hymyillä, sisäänpäin.

   1. Kuten olen todennut, persukammoisuus ei ole peruste demokratian polkemiselle.
    Valitettavasti ”suvaitsevaisuus” näyttää tarkoittavan demokratoian vastustamista ja kansalaisten jakamista kasteihin sosialistisen ja kansallissosialistisen ideologian mukaisesti.
    Milloin alat julistaa Suomeen ”persuyötä” natsien kristalliyön mukaisesti?

   2. ”Sillä oppineisuudella ei ole mitään merkitystä, jos äijät kovin kannattavat kyseenalaisia toimintoja.”

    Siinä, että on asioista eri mieltä ei ole mitään kyseenalaista, päinvastoin se voi olla hyvinkin avartavaa, toisin kuin pelkästään omassa samanmielisten kuplassa oleminen.

 9. Rasismin torjunta alkaa siitä, että kaikenkaiset ”suvaitsevaiset” asetetaan tuotuun ja estetään eri mieltä olevien syrjintä ja syyttely, missä ”suvaitsevaiset” tekevät kaikesta mahdollisesta ”rasismia”.
  Rasismi on rasismia, mutta kaikki suvaitsevaisia kiukuttava ei sitä ole.
  Rasismia ei ole se, että julkaistaan tosiasioita mm. maahanmuttajien rikoksista tai muista yhteiskunnan kannalta haitallisista asioista.
  Saahan kantasuomalaisistakin kertoa näitä asioita vapaasti ilman rasismihuutelua.
  Rasismia ei myöskään ole se, jos toteaa, ettei Suomeen tarvitse tuoda ammattitaidotonta ja kielitaidotonta sakkia elätettäväksi suomalaisten kustannuksella.
  Rasismi ei todellakaan lopu sillä, että kaikenlaiset ”suvaitsevaiset” huutelevat rasismia aina, kun puhuja ei heitä miellytä asiasta riippumatta.
  Työperäinen maahanmuutto on aivan eri asia kuin elintasoturismi, missä rahalla maksetaan ihmissalakuljettajille, että päästään Eurooppaan lihapatojen ääreen elätettäväksi.

Kommentoi