7 vastausta artikkeliin “Miten tuollaista voi esittää perheohjelmastatuksella”

 1. Eipä ole tullut katseltua enää n 10 vuoteen silloinkin se oli jo kehnolla tasolla tuskinpa on parantunut terv tepivaari

 2. Olen tainnut katsoa tätä muutaman sekunnin kuntosalilla joskus… mutta keskimäärin ”ajatelkaa lapsia” huolet ovat ajaton huoli. Lapset kestävät enemmän kuin uskomme.

 3. Vuositolkulla elossa pysyvä sarja ja telkkarin uusintojen lisäksi vähintäänkin sopimaton.
  Sopivuusraja on ylittynyt.

 4. Jos haluaa katsoa näytelmää joka on kuin parodia näyttelemisestä niin siitä vaan. Joskus kymmeniä vuosia sitten katsoin muutaman jakson. Nyt ei ole hajua millaista soopaa syydetään. Liekö enää lastenkaan suosikki?

 5. Olen joskus juuri sen verran katsonut että ihmetyttää että tuollaiselle ohjelmalle riittää katsojia vuodesta toiseen, jotain täytyy olla vialla tai vajausta katsojan aivokopassa. Ehkä oma elämä jäänyt tyhjäksi ja salatauksi.

 6. Katsoin tuota sarjaa silloin ennen, kun siinä vaikutti olevan jotakin niinku teemaa.
  Sitten kun siitä tehtiin ikuisuussarja elävältä hautaamisineen ja muine hevonhöpöineen, mulle riitti.

  Kari Väänänen on fiksu mies (fiksu toki muutenkin), kun ei tehnyt Kemijärvi-sarjasta (Taivaan tulet) mitään hemmetin ikuisuussarjaa. Jäi hyvä maksu.

  Joskus ennen yritin katsomalla katsoa ”Kauniita ja rohkeita”, etupäässä sen vuoksi että olisin ymmärtänyt mistä sarjan suosio johtuu. Ei siitä valmista tullut. En yksinkertaisesti jaksanut katsoa sitä.
  No, makuasioitahan nuo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *