Haittamaahanmuuttaja syö sinunkin pöydässäsi..

Minä ja varmasti kukaan muukaan perussuomalaiset arvot omaava ei vastusta maahanmuuttoa siksi, että joku on ulkonäöltään eri värinen tai että hänen kulttuuriset perinteensä poikkeavat kantaväestön vastaavista.

Mutta sellaista maahanmuuttoa vastustamme, jolla on negatiivinen, taloudellis/turvallisuuttamme heikentävä vaikutus yhteiskuntaamme, niin yksilön kuin yhteisöjenkin puitteissa.

Varmasti minä ja kaikki muutkin perussuomalaiset toivotamme kaikki maahanmuuttajat tervetulleeksi suomeen, olipa hän minkä värinen tai ”makuinen” hyvänsä ja kumartaapa hän vaikka sahapukkia uskossaan, kunhan elää maassa maan tavalla ja elättää itsensä ja perheensä omalla työllään, eikä muiden työllä ja noudattaa suomen lakeja ja velvoitteita.

Minusta rasisteja ovat ne, jotka tieten tahtoen edistävät suomeen kohdistuvaa (haitta)maahanmuuttoa, jolla on kantaväestön taloudellis/turvallisuuteen nähden kielteinen vaikutus.

Joten rasismia ilmenee siellä jotka sitä suuremmalla suulla huutavat ja kaikki varmasti sen suunnan tietävät, joten minun ei tarvitse tässä niitä poliittisia puolueita eikä heidän sylttytehtaitaan erikseen mainita.

Kun taas pian tätä haittamaahanmuuttoa tulee suomeen ovista ja ikkunoista ja kun hyvin tiedämme kuka ja ketkä sitä edistävät, niin joudunkohan käräjäsaliin sanoessani heidän olevan rasisteja, kun heidän toimintansa on vihamielistä ja syrjivää kantaväestön oikeuksiin ja hyvinvointiin nähden ja joka on heidän verorahoillaan rakentunut.

Totta kai suomalaisissakin on henkilöitä, joiden elämänfilosofia perustuu vapaamatkustamiseen, mutta pitääkö niitä lisärasitteita ja ongelmia vielä lähi-idästä ja Afrikasta tänne roudata lisää, hakkaamaan veneenpohjaan reikiä.

 

 

24 vastausta artikkeliin “Haittamaahanmuuttaja syö sinunkin pöydässäsi..”

  1. Suurin osa kansasta allekirjoittaa perussuomalaisten ajaman humanitaaris/turvapaikka ja pakolaispolitiikan, mutta silti he antavat niille avoimen valtakirjan vaaleissa, jotka tätä ”turismi”/ turvallisuusus ja hyvinvointivaltion murentamispolitiikka edistää ja haluaa tuhota meidän omat kulttuuris/taloudellis/uskonnolliset perinteemme monikulttuurisessa ihannoinnissaan.
    Suomessa kun heikompiosainen haluaa oikeudenmukaista kohtelua verorahoilleen ja toivoo muutamaa euroa niukan elämänsä parantamiseen, niin nämä monikulttuurisen rikkauden ihannoijat huutavat eduskunnassa ei oota. Mutta miljardeja hukutetaan Afrikkaan ja muualle klaanien asehankintoihin ja heimopäälliköiden välisiin sotiin ja monet miljardit satsataan myös tännetulevien ”turistien” seisovan pöydän antimiin, josta kantaväestön vähäosainen ei voi edes uneksia.

  2. Meillä ei ole muita näkynyt,kuin vaimo ja hän tulee etuoikeudella, kun laittaakin sen ruoan.

    1. Pentti,- ei tämän luulisi olevan vitsailun aihe, minua ei ainakaan heittosi naurattanut ja enpä usko että sinäkään et tiedostaisi, mitä otsakkeeni tarkoittaa.
      Mutta mitäs huolta meillä, ei se kosketa kuin köyhää.

  3. Arvi, ei naurattanut minuakaan se sinun kommenttisi Jeesuksesta, annoin silti olla.

  4. Persuilla on toki vakioaiheena maahanmuuton ongelmat – ja kyllähän siellä ongelmaa on.

    Mutta oliis kiva jos olisi jotain ehdotuksia nykytilanteen korjaamiseksikin. Miten integroida täällä jo olevat maahanmuuttajat. Turhaa puhetta sanoa että menkää takasin kotionne, se pätee harvaan.

    1. Kyuu,- työ on parasta sosiaaliturvaa, eli kyllä suomessa töitä on, mutta kun se on ihmisloukkaus jos näille meet sitä tarjoamaan, kun suomen sosialiturva on näille lottovoitto sen piiriin päästessään. On turhaa sanoa, että sillä koulutustasolla minkä mamut omaavat, että työtehtäviä ei yksinkertaisesti ole, on varmasti, katsokaapa vaikka noin 15000 kausityöntekijän työnkuvaa, ei tarvitse olla maisteri eikä tohtori sen hallitakseen.
      Minun naapurini on marjanviljelijä ja kun tähän itäsuomalaiseen kuntaan oli asutettu parinkymmenen somalin joukko ja kun työvoimatoimisto heille tarjosi työmahdollisuutta marjatilalta ja kun aamulla oli sovittu klo 8 kokoontuminen pellonlaidalle, niin arvaatko kuinka kävi, ei näkynyt mamuja eikä mutuja, vaan seuraavalla viikolla tuli tilausbnussi, joka heidät kimpsuineen ja kampsuineen kyyditsi vantaalle.

      1. ….ja kun lopetetaan kaikki maahanmuutto, joka ei ole työperäistä, niin sillähän nämä ongelmat poistuvat asteittain.

    2. Kyllä ehdotuksia on esitetty, mutta kun meillä vallitsee aivan pirun suuri kuilu oikeuksien ja velvollisuuksien välillä, ensimmäisiä on lähes rajattomasti, jälkimmäisiä ei ollenkaan.

  5. Mitenkähän niitä työpaikkoja riittää edes suomalaisille. Nuo pellolla tai metsässä rämpimishommat eivät kauan kestä. Ja ken ei ota ihan sopivan matkan päässä olevaa hommaa vastaan saattaa menettää korvauksensa ja joutuu sossun luukulle ja työstä kieltäytyvälle sossun avustuksesa vähennetään eräitä prosentteja. Edelleen pitää olla työnhakijana työvoimatoimistossa vaikka korvaus on katkaistu. Sain aikoinani maistaa työttömyyttä enkä koskaan saanut vakipaikkaa vaan tilapäisiä työllisyystöitä. Nyt ei monella suomalaisella ole sen paremmin. Muuten tuolla maahanmuuttoviraston tilastoissa lukee, että Suomessa on eniten ukrainalaisia ja venäläisiä.

    1. Eemeli, jos vaikka ukrainalaisia ja venäläisiä onkin eniten, niin he eivät ole lähi-idän eikä Afrikan mamujen tapaan sosialihuollon elätettävänä.

    1. Gaddafi oli yhtä innokas telttailemaan kuin meikäläinenkin. Olisi tullut tänne kylään. Oltaisiin vedelty vähän ahkiota Lapissa ja suunniteltu asioita iltatulilla.

  6. Haittamaahanmuuttoa voidaan vähentää nopeuttamalla hakemusten käsittelyä mm. kieltämällä perusteettomat valitukset ja vaatimalla jo ensimmäiseen hakemukseen kaikki mahdolliset perusteet.
    Uusia hakemuksia uusilla perusteilla ei pidä edes käsitellä, jotta estyisi se keksitty homous/kristitty-peruste.
    Edelleen kielteisen päätöksen saaneet on palautettava välittömästi ja esim. Irakilta pitää kieltää kaikki avustukset, kunnes se ottaa kansalaisensa vastaan ilan ehtoja.
    Sama täytyy koskea kaikkia maita.
    Paperittomana tulijoita ei pidä edes päästää maahan.
    Suomen kielen opiskelu on tehtävä pakolliseksi kaikille mukaan lukien naiset ja lapset ja osallistuminen siihen on oltava ehtona kaikille tuille.
    Jos aikoo jäädä Suomeen, on suomen kieli opittava vähintään välttävästi 3 vuodessa.

  7. Tässä olisi mielestäni sopiva malli toiminnasta rajoillamme.

    ***********************************************************************************’****
    https://www.ruutu.fi/video/3766545

    Australian rajalla
    *
    P.S.
    Ohjelma näkyy myös National Geographic kanavalla

  8. ”Väestönvaihtoteoria on vaarallinen valhe
    Väestönvaihtoteoria ei ole mitä tahansa maahanmuuton arvostelua. Se maalaa kuvan tilanteesta, jossa on vain kaksi vaihtoehtoa: taistella tai tuhoutua. Siksi teoria löytyy monen terroriteon taustalta.” – Otsikko Helsingin Sanomat 24.3.2021.

    Haittamaahanmuuton tarkoitus on ollut ja on väestönvaihto, koska EU-eliitti ja muu eliitti ei muuten pysty toteuttamaan orwellilaista dystopiaa tai oligarkiaa, millä nimellä vain.
    Ranskalaiset vasemmistoälyköt ovat hoksanneet tehdä väestönvaihto-sanasta ”merkkisanan” eli väestönvaihtoon uskovat ovat natseja tai ainakin vahvasti sinne päin.
    Koska vasemmistoradikaaleilla ei enää oikein löydy ”äärioikeistoa”, jota vastaan pitää taistella ja lujasti, sellainen ”oikeisto” pitää keksiä.

    Ruotsissa, tuossa kulttuurimarxismin mallivaltiossa, raiskataan naisia toiseksi eniten maailmassa Etelä-Afrikan jälkeen. Järjestäytynyt rikollisuus on levinnyt käytännössä koko maahan, sanoi Ruotsin poliisin tiedottaja pari vuotta sitten.
    Ruotsin äärivasemmistolla on olut jo pitemmän aikaa iskulause ”Natsin puukottaminen on aina itsesuojelua”. Ja kun natseja ei maasta tahdo enää löytyä haravankaan kanssa, niitä pitää keksiä.

    Ruotsissa on selviä merkkejä siitä, että ruotsidemokraatit voivat olla ensi vuonna hallituksessa. Ja tämänhän eliitti ja eliitin hallitsemat valtamediat yrittävät estää kaikin keinoin.

    Eli jos sanot uskovasi väestönvaihtoon etkä suostu tekemään BLM-polvistumista, olet natsi tai ainakin vahvasti natsihenkinen.

    Mie en hevin tee BLM-polvistumista ja taidan vielä uskoa tähän väestövaihtoteoriaan.

  9. Luulenpa, että ei ole enään kaukana se aika, kun ajetaan saatana pois suomineitoa kiusaamasta.

  10. Katsoin eilen tovin Arto Nybergin ohjelmaa. Kaikki kolme vierasta olivat naisia: Kaari Utrio, tunnettu feministi ja sukupuolivihaaja, sitten oli ultrajuoksija, nimi ei jäänyt mieleen. Viimeisenä tuli sisään mulatin näköinen nainen, jolla paidassa teksti BLM. Hän oli suomalainen Koko Hubara, kirjailija ja toimittaja. Olisin kuunnellut häntä pitempäänkin, mutta koska hänellä oli tuo maininta BLM paidassaan, vaihdoin kanavaa ja mietin:
    Jaa, Merja Ylä-Anttila vai Rakel Liekkikö painostanut Arto Nyberginkin edistämään väestönvaihtoa.

    Tätä kolumnia Yle ei suostunut julkaisemaan. Päätelkää itse.

    https://www.verkkouutiset.fi/tama-on-koronaakin-kovempi-uhka/#4e2556bd

    1. Minä lopetin kyseisen ohjelman seuraamisen, kun vieraina oli pääasiassa näitä vihervasemmalle kallellaan olevia feministejä, inttersektionaalisia ja kulttuurimarxismin aivopesemiä entisten taistolaisia jälkeläisineen.

  11. Supo kuvasi väestön­vaihto­teoriaa ääri­oikeistolaisen terrorismin yhdeksi vaikuttimeksi – Näin perus­suomalaisten johto kommentoi
    Jussi Halla-ahon mukaan Supon vuosikatsauksessaan esiin nostama väestönvaihtoteoria ”varmaan” viittaa ajattelumalliin, jossa väestökehityksen takana uskotaan olevan jonkinlainen suunnitelma. Supo ei viittaa katsauksessaan suunnitelmaan.

    Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho ja varapuheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Purra kuvattiin eduskunnassa maaliskuussa.
    Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho ja varapuheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Purra kuvattiin eduskunnassa maaliskuussa.­KUVA: JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

    Tuomo Pietiläinen HS
    23.3. 13:58
    PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo, että Supon vuosikatsauksessaan esiin nostama väestönvaihtoteoria ei merkitse teoriana hänelle ”yhtään mitään”.

    ”Me voimme käyttää maahanmuutosta ja sen vaikutuksista ihan vapaasti valittavia termejä. Ei se asiaa miksikään muuta”, Halla-aho sanoi suojelupoliisin vuosikirjan 2020 julkistamisen jälkeen tiistaina.

    Supo mainitsi tiistaina ensi kertaa julkaisuissaan väestönvaihtoteorian, joka on ”yksi huomionarvoisista äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista”.
    ————————————
    Lainaus on Helsingin Sanomat 23.32021.

    Niinpä niin, kun oikeaa äärioikeistoa ei löydy enää millään, se pitää keksiä. Luulenpa vain, että tuo tuollainen vain lisää kansallisvaltion kannattajia, niin Suomessa kuin muissakin länsimaissa.
    Mitä tulee Ylen punavihreään propagandaan, se on niin läpinäkyvää, että on oikeastaan hyvä että Ylen johtajaksi valittiin Hella Wuolijoki kakkonen.

  12. Ihan tuohon avaukseen liittyen; ylipäätään vaimoni kanssa olemme syöneet samassa pöydässä. Ei meidän ruokapöydässä, varsinkaan nykyään muita ole näkynyt.

    1. Kalle,- sinulla oli tahallista väärinymmärrystä kuten Pentilläkin, se teille suotakoon.

      1. …minun otsakkeeni kuuluu samaan luokkaan kuin sekin kun sanotaan, että myymälävaras syö sinunkin pöydässäsi ja tuskinpa myymälävaras teidän pöydässä istuu, se tulee esiin hintojen muodossa ja haittamaahanmuuttajat nostaa verotusta ja on negatiivinen kansantaloutemme kantokyvylle.

  13. Mä söin kerran mamujen pöydästä kun kurdipariskunta tarjosi minulle herkullisen lammasvartaan suoraan meidän taloyhtiön pihagrillistä. Joo, mutta avaukseen: Kyllä haittamaahanmuutto on ikävä asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *