Kaikki muu on turhaa paitsi ”puutarhanhoito”.

Valko- Venäjän maanpaossa oleva oppositiojohtaja Svjatlana Tsihanouskaja oli pyytänyt päästä suomeen tapaamaan maamma kärkipolitikkoja ja tietenkin tälle oltiin heti valmiita punaista mattoa levittelemään ja innokkaimpana häärää ”puutarhuri” Kanerva.

Minusta on nyt turhaa tälle mitään audienssia antaa, olipa valko-venäjän poliittinen tilanne mikä hyvänsä.

Tämä ei ole kannanotto Lukasenkan puolesta eikä häntä vastaan, mutta oppositiojohtajan tännetulolla haetaan vain tuen hakemista suomen valtiojohdolta, mutta meidän ei pitäisi koskaan puuttua toisen maan sisäisiin asioihin ja toimia tuomarina asiassa, joka ei meille kuulu.

 

9 vastausta artikkeliin “Kaikki muu on turhaa paitsi ”puutarhanhoito”.”

 1. Kyllä pitää puuttua ”toisen maan sisäisiin asioihin”. Jos ei puututa se on tuen antamista vallassa oleville. Tosin ongelmana on se, että ei uskalleta puuttua joidennkin maiden asioihn, esimerkiksi Kiinan. Se johtaa helposti kaksinaismoraaliin jossa toisia maita motitaan ja toisia ei. Silti vaikeneminen jonkun diktaattorin ökyilystä ei ole oikea tie.

 2. Kansandemokraatti Lukasenko pani rautaa rajalle ”estämään EU:n sekaantumista”. Arvelen kuitenkin syyksi pakolaisuuden estämisen. Kansandemokratian vastaiset ainekset saattavat paeta, jos näkevät tilanteensa toivottomaksi.

 3. Jos on vaihtoehto Lukasenkon harjoittamalle hirmuvallalle on sitä tuettava ja puolustettava soveltuvin osin. Punaisia mattoja eikä liehittelyjä tarvita vaan selkeä suusanallinen tuki

  1. Suomella tuntuu olevan kova hinku olla koko maailman sosiaalitoimisto ja ilmanputsari ja nyt vielä moraalinvartijanakin moraalittomille.

   1. Tiedä koko Suomesta, löytyy varmaan porukkaa joka junaan, suomettuneista koko maailman syleilijöihin ja suurin osa siitä välistä niinkuin minäkin. Sen verran rajoittunut olen että esimerkiksi Afrikan ”lukasenkkoihin” en ole jaksanut perehtyä.

 4. Tervetuloa vaan tänne mahtuu, ainakin ne jotka tulevat puhtain käsin. Tänne on vastaanotettu nekin, joiden takia joudutaan käräjöimään ympäri maailman.

 5. IS=– Hän tapaa Suomen presidentti Sauli Niinistön, pääministeri Sanna Marinin, ulkoministeri Pekka Haaviston ja muita Suomen hallituksen edustajia, Tsihanouskajan tiimi tiedottaa.

 6. TIha ei ole johtaja, vaan NATO-bloggarimiensä Sergei Tihanovskin pahvikulissi. Hän on myös suututtanut nykyisen asemamaansa Liettuan kansalaiset möläyttelemällä typeryyksiä maiden uhteisestä historiasta ja kielistä, aina maansa liettuankielisen nimen Baltarusija, eli Baltti-Venäjä, joka kääneetty väärin Valkovenäjäksi – myöten. Hän hakee ehkä uutta sijoituspaikkaa. Ilkka voi stietysti sanoo, että ”jos p… annat, niin voidaan harkita”…

Kommentoi