Marin on johtajana ollut harhaanjohtaja.

Kukaan ei pysty varmuudella sanomaan, että pian lähes tuhatta ( 1000 ) lähentelevät kuolemat koronasta johtuen olisivat alemalla tasolla, jos meillä olisi suomessa hallitus, joka ei olisi koko vuoden soutanut ja huovannut ja vatuloininut, peläten ottaa sitä vastuuta joka heille yksiselitteisesti kuuluu.

Mutta minä sanon, että jämäkämmällä otteella ja yhdellä suulla oltaisiin varmasti paremmassa tilanteessa kuin missä nyt ollaan, jossa pakkopaita on enään ainoa konsti jolla saadaan tauti pysäytettyä.

Valtavasti hehkutetaan Marinin johtajuutta ja onnistumista koronan hoidossa, mutta minusta hän on pikemminkin ollut harhaanjohtaja, sillä niin sekavaa on ollut koko vuosi pandemiaa torjuttaessa.

 

 

 

21 vastausta artikkeliin “Marin on johtajana ollut harhaanjohtaja.”

 1. Mitä sekavaa on pestä kädet, välttää ihmismassoja, käyttää maskeja tai käydä testissä.
  Jos näitä ei ole ymmärtänyt, on varsinainen sekopää.

  1. Eihän niissä mitään sekavaa ole, mutta hallituksen tiedottamisessa on sen sijaan ollut välillä likimain hysteeristä sekoamista ja termien sekopäistä sotkemista, kun maskeja on vastustettu ja THL:n tiedottamista estetty.
   Tavalliselle kansalaiselle on ollut välillä todella vaikea päästä selville, mitä hallitus tarkoittaa, ellei koko ajan ole aktiivisesti seurannut uutisia.

 2. Marinilla on erinomaisen hyvät puhelahjat, osaa olla vakuuttava. Asettaa kuitenkin kuulijalle suuren vastuun.

 3. Mariini ei tee hallituksen päätöksiä yksin se pitäisi aina muistaa pitäisi sekin olla päivän selvyys ja mielestäni Mariii on selvinnyt tilanteessa n 8-9 paikkeille terv tepivaari

 4. Minusta hyvin johdettu ja ohjeilla pärjää.
  Asian hämmentäjät suurin haitta.
  No Marinilla hallituksineen valmius kovempiin otteisiin ellei puhe auta.

  1. Kun laki on kirjoitettu niin, että AVI voi lukea sen eri tavoin, kuin ministeriö, niin ei se liene AVI:n vika, vaan lain kirjoittajien eli tässä tapauksessa nykyisen hallituksen.

 5. Kaikki lait tekee Suomeen hallitus ja eduskunta muilla ei ole niihin sanomista terv tepivaari

 6. Muutama asia on tehty hyvin, muutama ei. Sanoisin isoimman virheen olleen rajoilla, kun olisi pitänyt testata ja tarkkailla mutta niin ei tehty.

  Toinen iso virhe oli yritystuet jotka hoidettiin hutiloidusti.

 7. Koska en enään toista blogia tälle päivälle tee, niin laitan tähän vielä sen, että kuinka sekaisin kokoomuskin on sisäisesti ja arvoiltaan, kun Kirsi Piha peruu pormestarikisaan osallistumisensa ja ei osallistu kuntavaaleihin lainkaan.
  Tämä osoitti Pihalta äärimmäistä tyhmyyttä, kun kuvitteli että kokoomuksessa on vain yksi linja ja kun se ei näin olekkaan, niin heitti lusikkansa nurkkaan.
  Tämä tietää sitä, että vihreät tulevat tämän kokoomuksen sekoilun jälkeen olemaan vaalien jälkeen suurin ryhmä Helsingissä.

  1. Kirsi Pihan kohdalla kysin toisaalla kokoomuslaisilta, että mahdoitteko veikata väärää hevosta ja vastaus oli ehdoton ei.

 8. Itsenäinen Suomi selvisi runsas 100 vuotta ilman Marinin hallitusta, mutta selviääkö Suomi Marinin hallituksesta ?

 9. Antaapa mennä kymmenen vuotta tästä – nähdäänkö Marin silloin ”vääränä hevosena”? Ohjaako hän puolueensa lopulta suohon vai uljaaseen ikuiseen nousuun?

  Marinin imago on vahva ja kieltämättä olen hiton ilahtunut että suomalainen nainen näyttää – taas – maailmalle vahvuuttaan. Hän on kuitenkin hurjan äkkipikainen ja pelkään että se voi joku päivä olla kompastuskivi.

 10. Marin on vakuuttava puhuja. Tottakai se hyvä avu on, varsinkin jos puhuu oikeaa asiaa.
  Piha oli oman laitansa kulkija kokoomuksessa, kaikissa puolueissa on oman tiensä kulkijoita, demareissa Marin vasemman laidan.

  Kunhan korona olisi ohi, olisi Marinilla paikka näyttää kykynsä päivänpolitiikassa, askareissa jotka normaalioloissa ovat pääministerin työkenttä. Toivottavasti siihen mennessä hän on päässyt eroon herkkähipiäisyydestään.

  1. Toivotaan, ettei pääse irti ”herkkähipiäisyydestään”. Meillä on silloin kaksi sellaista avainpaikolla, meinaan presidentti on samaa sorttia.

 11. Rajatestaus joo mutta siihen ei saada kapasiteettia Vapaavuori asian takana?
  Raja petti myös Orpon kaudella kun tulijoita tulvi.
  Yritystukien määrittelyyn olisi tarvittu iso armeija käsittelemään.
  – Kaikesta huolimatta näin isossa ja nopeassa pakkotilanteessa on selvitty hyvin.
  – Kun hallitus antaa suosituksen niin sen pitäisi olla ok eikä änkyröidä, sillä laikien laatiminen vie aikaa – hallitushan ei sanele miten lait kirjoitetaan.

 12. Marinia pitäisi ehdottomasti hiillostaa enemmän, ei suurta johtajaa tarvitse myötäkarvaan silkkihanskoin hivellä.

   1. Juu, Marin on parhaimmillaaa kiukutellessaan silloin, kun hänen ”saavutuksiaan” kommentoidaan.

 13. Tästä on moni radio-ohjelmakin puhunut – pääseekö Marin liian helpolla? Kyllähän se vähän näin on.

  Pitäisi ymmärtää että on tervettä demokratiaa kritisoida päättäjien toimia.

 14. Hänellä on ohut ja virheellinen ”tieto”pohja. Ei näe eikä kuule, koska rupeaa menemään wituiksi.

Kommentoi