Onko virkavalta Raumalla tehtäviensä tasolla ?

Jumalauta sanon minä, kun tuhansien jääkiekkofanien annettiin kokoontua riekkumaan Raumalla jääkiekkomestaruuttaan ”tappituntumalla”,

On tämä mustan lätkän perässäluistelu nostettu maassamme jo jumalan asemaan ja kun hyvin tiedetään, niin tyhmyys joukossa tiivistyy.

Kovasti tuntuu säädöksien ja ohjeistuksien noudattaminen olevan valikoivaa meidän virkavallallamme.

 

8 vastausta artikkeliin “Onko virkavalta Raumalla tehtäviensä tasolla ?”

  1. Noudata tässä nyt sitten ohjeita, kun eräitä eivät säädökset näytä koskevan, mutta ehkäpä se jääkiekon pelaaminen ja sen seuraaminen tekee immuuniksi koronalle.

  2. Minkäs ääliöille voit?
    Toki poliisi olisi voinut sulkea alueen, mutta ne pellet olisivat sitten kerääntyneet muualle yhtä ääliömäisesti.
    Ei voi kuin toivoa, että tartunnat leviävät vain näiden ääliöiden keskuudessa.

    1. THL suosittaa, että suomalaiset eivät lähtisi kesäkuussa seuraamaan potkupallon euroopanmestaruuskisoja ulkomaille.

      Ei mitään ohjeistuksia ja pelkkiä suosituksia, vaan täys kielto kerta kaikkiaan.

  3. No niin, eipähän ollut vaikeata arvata mihin näiden ääliöiden ”poika kotiin” juhlinta johti Raumalla.
    Tähän on helppo löytää syylliset….
    1) juhlintaan osallistuneet tuhannet ääliöt.
    2) Lukon johto, järjestäessään pelaajien voitonjuhlinnan faneilleen kaupungilla.
    3) virkavalta

    Joskus sitä väkisin ajattelee, että tulisipa oikea sota, jonne nämä ääliöt joutuisivat vähän opettelemaan vastuuntuntoa ja vastuunottoa.

    Nyt kun Allegro ei kuljeta potkupalloilijoita Pietariin kesäkuussa, niin nyt mietitään sitten potkupallofaneille bussikyyditystä rajan taa, tekisi mieli sanoa kova sana ja sanonkin, RAUTAKANKI.

    Sehän on selvä, että miksi nuoret käyttäytyvät kuten käyttäytyvät rajoituksia ja suosituksia kohtaan, no, se johtuu vain yksinkertaisesti siitä, että tauti ei heitä tapa, vaan vahvistaa, kuten sanonta on ja kun hormoonit hyrrää niin…..

    Vanhat ja erityisesti monisairaat sitten näiden ääliöiden juhlinnan maksavat hengellään ja pitkinä hoitojaksoina happikaapeissa ja muiden sairaiden ja sairauksien hoidot sitäkautta siirtyvät hamaan tulevaisuuteen ja pitkittyessään johtavat myös suorasääristen pataljoonaan.

    Aina kuulee mainitun, että kuinka hyvin suomi on kuitenkin selvinnyt koronasta muihin maihin verratessa, mutta jos ääliöitä olisi ollut vähemmän, niin vieläkin paremmin olisi voinut mennä.

    Pahaa pelkään, että nyt toimitaan taas kuten viime kesänäkin, että hyvien tulosten valossa lähdetään liian aikaisin avaamaan yhteiskuntaan. Mutta samaan hegenvetoon on kyllä sekin sanottava, että ääliys on ehtymätön luonnonvara ja sellaisia ohjeistuksia tai pakkoakaan ei ole tarjolla, joka tämän ominaisuuden kitkisi tässäkään tautitilanteessa.

    1. ….ja jos on ääliöitä kansalaisissa, niin löytyy niitä päättäjissäkin, joiden johtaminen on ollut eräissä tapauksissa luokatonta.

  4. Eli , suomalaiset eivät ole vastuullista väkeä, vaan täyspäisiä kusipäitä puheista ja kehuista huolimatta. Siinä vika.
    Yritykset huutavat, matkailu huutaa, kansa huutaa, kaikki ja pian auki, muuten konkurssi tulee.
    Italia, Ranska, Saksa ovat olleet täysin säpissä, eikä siihen pulinat auta.
    Tytär lähetti juuri kuvan Saksasta kun ovat 1. kertaa ulko kahvilassa perheen kanssa istumassa. Vaadittiin testattu koronaton todistus.

    Täällä Timo Lappi kiljuu matkailua auki, Aurinkomatkat viis veisaavat, kuntosalit auk, kauppakeskukset auki. Ja kaikista kusipäisimmät, urheiluhullut, kiimassaan mellastavat.
    Elokuvat, teatterit, kirjastot ja kulttuuri kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *