Opettaja opettaja, toi irvisti.

Pirkan blogit on kirjoittajineen aika hyvä läpileikkais kansasta ja osaamista ja tietoa on vähän joka lähtöön ja eri näkökulmista.  Ja mikä huomionarvoista, niin silti, vaikka jostakin ollaan eri mieltä, niin silti ei lähdetä toisiamme ja toisten kannanottoja herjaamisen, nimittelyn ja pilkan kautta lähestymään, vaan annamme arvon toisillekkin.

Paitsi…..

Politiikka tuottaa näillä(kin) sivuilla sellaista materiaalia, joka ei kaikilta osiltaan noudata hyvää ja sivistynyttä vuoropuhelua blogaajien kesken ja jos et ole kanssani samaa mieltä, olet minua vastaan tuntuu olevan määräävänä tekijänä toistemme välillä.

Ajattelin, että tulisikohan ottaa käyttöön menetelmä, että jaoteltaisiin blogi tiettyihin aihealueisiin eri viikonpäiville.

Toinen vauhtoehto saattaisi olla, että annettaisiin omat viikonpäivät puolueille, johon osallistuisivat vain saman paatin soutajat mielipiteineen, jäisi riitely vähemmälle.

Esim.

Maanantai,- Sdp.

Tiistai,- PerusS.

Keskiviikko,- Kok.

jne. jne

Nämä esitykset ovat toki pilke silmäkulmassa tehtyjä, mutta panee toki miettimään omaakin käyttäytymistään toisia ja erityisesti eri mieltä olevia kohtaan ( politiikka )

 

11 vastausta artikkeliin “Opettaja opettaja, toi irvisti.”

  1. Eivätköhän Arvi, nämä sivustot liene jo pullollaan politiikka. Tuskin olisi viisasta enää keinotekoisesti lisätä keskustelun poliittista painoarvoa, joka nytkin on keskustelusta liki 90 %.
    Aivan tavallisten arkipäivän asioiden osuus lienee siellä alle 10%.

    1. Eikös se Kalle se politiikka vähene kun vähennetään, eli annetaan sille vain yksi viikonpäivä kuten muillekkin aihealueille, joita saatte itse tässä tuoda julki.

  2. En nyt sitten usko alkuunkaan politiikan vähenevän, uskoin lisääntyvän ja samalla minun mielenkiintoni tätä foorumia kohtaan entisestään vähenevän.
    Ei se tähänkään asti kovin vahvaa ole ollut.

  3. Eihän täällä ole paljon muuta kuin persupolitiikkaa päivästä toiseen.
    Jos jotain muuta yrittää, persut tunkevat sinnekin vastustamaan, niin kuin ne vastustaa kaikkea kärpäsen kuolemasta tuulimyllyjen siiven iskuun tai lehmän pieraisusta ilmastovouhotuksena.

    1. Heikki, sinähän se lähes joka avaukseen tuot persut mukaan, kuten avaukseeni valtionneuvoston kyselystä Brysselin suunnalta ja jopa omaan avaukseesi Hassista, ihan vaan esimerkkeinä viimeisistä.

      1. Eikö EU-asiat ole koko Suomen asioita – ei vain persujen vastustamisasioita ?
        Miten Hassi persuihin liittyy muuten kuin, heti sinne tuotiin persupolitiikkaa luovan ajattelun sijaan, mitä Hassi peräänkuulutti.

        1. Ei persuilla ole mitään tekemistä valtioneuvostion Brysseliin suunnatun mielipidekyselyn kanssa, josta avauksessasni oli kyse ja avauksessasi Hassista, sinä mainitset persut ensimmäisenä.

          Eli jos persut ahdistavat sinua tällä foorumilla, niin lopettamalla itse persujen esiintuomisen tai persuista puhumisen joka välissä, teet sen minkä voit asian eteen tehdä ja samalla kyllä merkittävästi vähennät persujen esillä oloa foorumilla.

          1. Käsität tahallasi tapauksen Bryssel väärin. Onhan sekin tapa puolustautua.
            Persut on niin masentavien itkuvirsien säveltäjä Suomessa, että italialainen o sole mio, vaikka väärin laulettunakin on iloisempaa kuultavaa.

        2. Hassi tuntuu kärsivän valtavietin perversioista ja näyttää käyttävän unionia hyväkseen suomalaisten simputtamisessa.
          Mitä enemmän suomalaisia hatuttaa, sitä enemmän Hassin mielihyvähormoonit jylläävät.

          Tämä on nyt vain teoria, joka saattaisi selittää Hassin taistolaisuutta ja muuta toimintaa.

  4. Vaikka toinkin esitykseni pilke silmäkulmassa, niin pitikö viestintuoja nytkin kylmästä ampua.

  5. Täällä sentään sivalletaan vain sanan säilällä, vaikka sekin usein sattuu.
    Kunhan korona hellittää, on mahdollisuus päästä oikeasti vääntämään kättä ja vaikka sivaltamaan nyrkillä.
    Mutta, Ef.6:13 Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *