Pääasia ei ole voitto,……. vaan hyvät palkinnot.

Minä kun olen innokas hiihtourheilun seuraaja ja kun muutaman päivän kuluttua alkavat MM-hiihdot, niin menin lyömään pienen vedon kepulaisen naapurinisännän kannsa suomalaisten menestyksestä mitalien muodossa.

En tähän nyt laita kepuisännän arvausta, mutta ajattelin näin Pirkan Blogiin kirjoittaville arvauskilpailun järjestää, että ei kun veikkaamaan.

arvin lista) kultaa 0   hopeaa 0   pronssia 0

Pessimisti ei pety.

ps.  voittajalle luvassa suomen urheilutietäjän titteli.

13 vastausta artikkeliin “Pääasia ei ole voitto,……. vaan hyvät palkinnot.”

 1. Pettyyhän se, jos ei yhtään palkintoa saa, juuri siksi minäkin veikkaan kahta mitalia. Pronssi on aina voitettu ja hopea hävitty mitali.

 2. Kultaa 0
  Hopeeta 0
  Pronssia ehkä 1
  Siinä tepivaain veikkaus Suomelle

 3. Itse uskon yhteen himmeämpään mitaliin, mutta se riippuu Ilkka Herolan mäkionnistumisesta, kun ladulla hänellä kyllä kulkee.

 4. Arvi, olet veikkauksessasi todennnäköisesti todella lähellä totuutta, mutta penkkiurheilun ikuisena optimistina veikkaan 1 kulta, 2 hopeaa ja 1 pronssi.

  Älä vaan herran jumala sentään pyydä veikkaukselle perusteluja, koska niitä ei ole.

  1. Saas nähdä minkälaista suksisirkusta se sitten tulee olemaan, kun lämpöä on melkein kuin suomen kesässä, joka tunnetusti on lyhyt ja vähä luminen.

 5. Nyt se sitten alkaa pian ”suksisirkus”, kun voittaja on se, jolla on parhaat voiteet ja urat suksen alla ja jos näissä epäonnistutaan, niin silloin löytyy kovakuntoisinkin tulosluettelon sijoilta ne muut.
  Tänään kun hiihdetään sprintti, niin niissä olosuhteissa jossa siellä nyt kilpaillaan, niin kolaroinnit ja välinerikot näyttelevät suurta roolia, kun sohjossa yritetään tunkea juuri siihen paanan ahtaimpaan rakoon ennen toista.
  Olen usein miettinyt, että miksi ei sprinttiäkin hiihdettäisi väliaikalähtönä, jäisi turhat kolaroinnit ja sauvamiekkailut pois.

 6. Kultaa ei valitettavasti tule. Toivotaan että veikkaamani 1 hopea ja 1 pronssi tulevat rehellisellä pelillä eikä kiilaamalla tai muulla epäurheilijamaisella elkeellä.

  1. Myllymatti,- tätähän sitä pitää toivoa, mutta en varmasti paljon erehdy kun sanon, että sprintissä kyllä taas paljon tapahtuu ja sattuu ja monen matka tyssää jo ennen loppukiriä.

   1. Vähän arvelen että katsojat tykkäävät värikkyydestä hiihdossakin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita pitää olla. Otetaan mallia jääkiekosta hiihdon puolelle.

    Itse toivoisin enemmän viidenkymmenen kilometrin hiihtoja väliaikalähdöillä.

    1. Muista kun Haku- Veikko hiihteli, niin sanoi että 50 kilometriä hiihdettiin kilpaa lähes joka toinen viikonloppu, nykyään jos yhden kerran uskaltautuvat kuninkuusmatkalle numeron rintaansa laittamaan. Mutta eipä silti, ei sitä järjestäjienkään kiskalenterista löydy kun ainostaan kerran talvessa SM-kisoissa.

 7. Aiemmin veikkaamani hopeat ovat kasassa, eli kultaa ja pronssia vaille valmista.

 8. Minä olen ennustuksessa lukumäärällisesti jo oikeassa, yhtä pronssia vaan puuttuu. Mielelläni kyllä sen vaihdan hopeiseen. Miesten pariviesti oli todellinen pommi, kun voitettiin Venäjä.

Kommentoi