Pelko ohjaa päätöksentekoa, joten tulee vain sutta ja sekundaa.

Kaikki tietävät varmasti, että miksi EU uskovaiset eivät halunneet järjestää maassamme neuvoa-antavaa kansanäänestystä tästä unionin perussopimuksia rikkovasta korruptio,korona, laina, velka ja rikollispaketista, niin laitan sen syyn vielä tähän ja se oli….

PELKO,  koska pelättiin että KANSA ÄÄNESTÄÄ VÄÄRIN.

Vaikka kuten ollaan nähty, että kuntavaalitkin siirrettiin eräiden puolueiden taholta myös pelon johdosta, jolla ei ollut mitään osaa terveysturvallisuuteen, niin nyt kun ne todennäköisesti järjestetään kesäkuussa, niin ei olisi varmasti ollut edes tälle hallitukselle ylivoimainen järjen riemuvoitto, jos sammassa äänestyslipussa olisi kysytty kansalaisilta KYLLÄ ja EI vaihtoehdoin, että haluavatko he tätä edellämainitsemaani pakettia tukea vai ei.

Kansalaiset kyllä tietävät 100% varmasti, että tämä paketti ei tule jäämään viimeiseksi lajissaan ja kansalaiset tietävät senkin 100% että sen seurauksena itsenäisten kansakuntien unionista tulee liittovaltio yhteisinen veroineen, tuloineen ja maksuineen.

Onhan tämä järkyttävää, että ne jotka hoitavat talotensa ja velvoitteensa kunnialla, niin antavat rahansa nille maille, jotka eivät vastaavaan pyrikkään, vaan jatkavat samaan malliin, kun tietävät että Brysselin setelipainokoneet ja suomenkaltaiset maat heidän elämäntapansa jatkumon takaavat.

Kansanäänestystä vaativat tarvittavat allekirjoituksetkin kerättiin ennätys nopeasti, mutta hallitus pyyhki niillä allekirjoituksilla vain peräpeilinsä ja nauroi makesti kansan tyhmyydelle ja vaatimuksille.

Mutta en varmasti ole väärässä kun sanon, että vaikka nyt kyseessä onkin kuntavaalit, niin suuret määrät kansalaisia lähtee äänestämään tukipaketti pontimenaan ja en varmasti ole väärässä siinäkään, että ne äänet satavat niiden laariin, jotka tätä katastrofipakettia vastustavat, eli PerusS

Joten, kuntavaalit tulevat suurelle määrälle suomalaisista olemaan myös kannaotto tähän katastrofipakettiin ja vaikka kaikkien tiedossa onkin, että paketti menee läpi EU-uskovaisten äänillä, niin silti he haluavat kuntavaalien yhteydessä näyttää mitä he ovat mieltä tästä isänmaavastaisesta paketista.

Vaali-iltana sitten ihmettelevät ”asiantuntijat” televisiossa, että mistä kummasta tämä näin suuri vaalivoitto perussuomalaisille oikein juontaa juurensa, eivätkä käsitä että yksi suurimmista voiton avaimista oli tämä korruptiopaketti,  mutta EU- uskovaisten laaria tukipaketti syö rotan lailla.

38 vastausta artikkeliin “Pelko ohjaa päätöksentekoa, joten tulee vain sutta ja sekundaa.”

  1. Meillä on kansanäänestys joka 4 vuoden välein, jossa äänestetään asioista ja edusmiehistä. Sen nimi on kunnallisvaalit. Ja toisen nimi on Eduskuntavaalit.
    Se on nk. demokratiaa, jossa valitut edushenkilöt päättävät meidän antamallamme mandaatilla tärkeistä kaikkia koskevista asioista.
    Muut yhdenasian kansanäänestykset ovat alttiita manipulaatiolle.
    Edusmiehillämme Eduskunnassa on paljon laajemmat tiedot kuin kansanäänestäjällä.
    Älä ”potki enää ankkuria vastaan”, hävisitte myös vähäisen maineenne lopullisesti.

  2. Perussuomalaisten eivät menetä mainettaan kuin teidän EU-uskovaisten silmissä ja mitä enemmän te dekokratiaa pidätte pilkkananne, sitä suuremman kunnian kansalaiset perussuomalaisille antavat taistelussa kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta.

    1. Mitä demokratiaa kukaan muu paitsi te pidätte pilkkananne. Nyt ja aikaisemmat päätökset on tehty demokraattisin päätöksin ja te kuulutte siihen kaiken vastustavilla ei-äänillänne.
      Jos on tehty huonoja päätöksiä, nekin korjataan demokratiaa kunnioittaen, ei huutoäänestyksellä.

      1. Kansaa johdeiin tietoisesti harhaan jo neuvoa antavassa kansanäänestyksessä Euroopan Yhteisöön liityttäessä.

        Olet HK täysin oikeassa härskin manipulaation suhteen.

        Päähärski istuksii nyt pälyilemässä pressan pallilla.

        1. Jos härskimöiset olisivat päästäneet kansan äänestämään euroliitynnästä, niin kansantalous olisi säästynyt sadan miljardin suhteellisesta taantumasta Ruotsiin nähden. Näin etenkin, jos kansaa olisi ennen äänestystä valistettu taloustieteilijöiden varoituksista yhteisvaluutan suhteen.

          Yhteisvaluutta on unionin syöpä, joka pitäisi leikata pois. Leikkaaminen ei enää riitä, vaan joudutaan käyttämään myrkkyjäkin, koska syöpä on lähettänyt etäpesäkkeitä kaikkiin elimiin ja uhkaa tuhota koko pask… – rikun unionin.

        2. ”Päähärski istuksii nyt pälyilemässä pressan pallilla”
          Olen 100 % samaa mieltä.

      2. ” Nyt ja aikaisemmat päätökset on tehty demokraattisin päätöksin”

        Ei mennyt tuokaan Karjalaisen väite oikein.
        Filatovskaja teki yöllä laivastaisen päätöksen kieltäessään toisen pöydällepanon ja sai sillä estetyksi hallituksen kannalta ikävän asian – laittomasti.
        Se,että tuo myönnettiin sitten, kun keskustelusta luistaneet hallituspuolueiden kansanedustajat saatiin paikalle, ei korjaa tuota laitonta päätöstä.
        Asia olisi pitänyt palaittaa alkuperäiseen tilanteeseensa ja noteerata vain silloin paikalla olleiden äänet.
        Valitettavasti laittomuutta jatkettiin ”hyvän hallitustavan” mukaisesti….

  3. Sinun demokratiaasi ei kuulu olla eri mieltä asioista, pitäisi vain kumartaa vihersosialistisen hallituksen suuntaan ja huutaa kitapurjeet punaisina HALLE- LUJAA.
    Valtava itku ja parku on nyt EU-uskovaisilla maamme demokratian tilasta, kun perussuomalaiset käyttivät eduskunnassa sitä oikeutta, joka heille on perustuslaissakin taattu.
    Perussuomalaiset vaativat heti Marinin voitonmarssin jälkeen kun hän Brysselin neuvotteluista palasi, että eduskunnan pitää heti kokoontua, koska Marin oli toiminut hänelle annettujen valtuuksien vastaisesti ( perustuslaki )

  4. Perussuomalaiset eivät ole muita kuin politiikan häiriköitä. Se nähtiin puheoikeuden väärinkäyttönä säälittävässä persujen Eduskuntanäytelmässä.

    Tuolla kaupungilla toissapäivänä oli iloisia ihmisiä kun, aurinko paistoi ja persujen säälittävä teatteri sai loppunsa.

    Tulee vielä ilmi sekin, mitä taustalla tapahtui, että persut pantiin seinää vasten.

    Marin toimi täysin perustuslakivaliokunnan antamalla mandaatilla neuvotteluissa ja hoiti neuvottelut paremmin kuin oli osattu odottaa,
    Mitä h…tiä täällä puhutaan pas.. a ?

    1. ”Marin toimi täysin perustuslakivaliokunnan antamalla mandaatilla neuvotteluissa ja hoiti neuvottelut paremmin kuin oli osattu odottaa,
      Mitä h…tiä täällä puhutaan pas.. a ?”

      No lopeta puhumasta pas..a ja ota asiosta selvää.

      1. Missä kohtaa annettu neuvottelumandaatti neuvotteluihin perustuslakivaliokunnasta ylitettiin tai rikkoi lakia ?
        Paskan puhuminen näyttää edelleen jatkuvan.

        1. ”Missä kohtaa annettu neuvottelumandaatti neuvotteluihin perustuslakivaliokunnasta ylitettiin tai rikkoi lakia ?
          Paskan puhuminen näyttää edelleen jatkuvan.”

          No niin näyttää jatkuvan.

          Ensinnäkään perustuslakivaliokunta ei jaa mandaatteja EU-neuvottelupöytiin vaan sen tekee suuri valiokunta, johon hallitus kutsui mieluisia asiantuntijoita kuultaksi syystä, että perustuslakivaliokunnan lausunto ei miellyttänyt.

          https://www.verkkouutiset.fi/eu-professori-paaministeri-sivuutti-valiokunnan-tallaista-en-odottanut/#09b401d7

          1. Tuossa suuren- ja perustuslakivaliokunnan tehtävissä ja kannoissa olet oikeassa. Mutta, mikä oli se pykälä, joka on laillisesti ylitetty ja, mitä olisi pitänyt tehdä. EU- tukipaketti hyväksyttiin kaikissa jäsenvaltioissa alistettavaksi ”Eduskunnilleen”. Niin Suomessakin.
            Ja, nyt hyväksytään täälläkin.

            Molemmissa valiokunnissa on hallituspuolueiden enemmistö.

            1. Hallituksen olisi pitänyt ottaa selkänoja perustuslakivalikunnan lausumasta ””Valtioneuvoston ei tule asian käsittelyn tässä vaiheessa hyväksyä tai edistää nyt ehdotettua unionin lainanottoa ja jäsenvaltioiden siihen kytkeytyvää vastuuta avustusmuotoisista tukivälineistä”.

              1. Jälkiviisastelua, ei ollut tarpeen, koska oli niin tai näin, vain tämä meni kompromissina lävitse. Tuolla kannanotolla ei olisi ollut mitään merkitystä, koska sitä kannanottoa luonnollisesti muutenkin pyrittiin noudattamaan.

    2. Paskan politiikan sorkkiminen saattaa sattua.
      Olisi pitänyt aatella enste, että vaikka paskapolitiikan harrastaminen voi olla kivaa, niin myöhemmin voi tulla ikävää palautetta.

      1. Karjalainen voisi viedä viestiä paskapoliitikoille, että heidän huseeraamisensa on herättänyt kansan parissa kiusallista huomiota ja että olisi hyvä ruveta pikku hiljaa katselemaan muita hommia.

    3. Mitäs sinä Karjalainen sitä puhut?
      Marin muni, mutta eiväthän hallituksen persettä nuolevat uskovaiset sitä ymmärrä.

  5. ”Kansalaiset kyllä tietävät 100% varmasti, että tämä paketti ei tule jäämään viimeiseksi lajissaan ja kansalaiset tietävät senkin 100% että sen seurauksena itsenäisten kansakuntien unionista tulee liittovaltio yhteisinen veroineen, tuloineen ja maksuineen.”

    Poliitikkojen kannalta on ikävää se miten on ihmisiä, jotka seuraavat politiikkaa ja muistavat hieman eilistä kauemmas.

    Tosiasia kuitenkin on, että jo alkuvuodesta 2017 Kokoomuksen, SDP:n, Vihreiden ja RKP:n mepit äänestivät EU:lle yhteisen valtionvarainministeriön / ministerin, euroalueen paisuvan budjetin, aitojen omien varojen ja yhteisvastuullisen lainanottomahdollisuuden puolesta.

    1. Huomenna, sillä valtuudella joka minulla on omaan lipputankooni nähden, niin nostan siniristilipun puolitankoon korruptiopaketin hyväksymisen merkiksi.
      Sen koen oikeudekseni siinä surun päivänä.

  6. Seppo Varjus Iltasanomissa ja loput siellä=Euroopalle on löytynyt uusi keskipiste. Se sijaitsee Helsingin Arkadianmäellä. Tältä tuntui, kun seurasi viime viikon poliittista keskustelua Suomessa.

    Euroopan ongelmat ovat kuitenkin ihan muualla kuin siinä, millaisin menoin Suomen eduskunta hyväksyy elpymispaketin. Se selviää suomalaisellekin, jos uskaltaa kurkistaa ulos perunakuopasta. Rohkeasti vain.

    EU ei ole menossa kohti salaliittojen suunnittelemaa liittovaltiota. Hyvä, jos se juuri ja juuri pysyy koossa. Jos EU hajoaisi, siihen kuuluvien Euroopan pikkuvaltioiden kohtalo ei olisi ruusuinen. Suomi kuuluu niihin.

    1. Hassua, että toimittaja saman aikaan korostaa ettei EU ole menossa kohti liittovaltiota, sekä varoittaa horjuttamasta EU:ssa tapahtuvaa kehitystä, josta nyt jo älyllisesti kaikkein laiskimpienkin pitäisi ymmärtää sen johtavan kohti liittovaltiota.

      Suorastaan naurettavaa on tuo EU:n hajoamisen esille nostaminen milloin missäkin yhteydessä, varsinkin kun se käytännössä joka kerta liittyy siihen, että joko menneään vaan mukana tai EU hajoaa, tai meidät tästä paratiisiseurasta erotetaan. Kummassakaan ei titenkään ole järjen häivää, mutta saadaan litran mitat pidettyä liikkeellä.

    2. PS on osannut katsoa eteen päin. Liittovaltiopommin purku olisi pitänyt aloittaa jo vuosia sitten. Mutta hitaat ovat aina keskuudessamme.

      Pommin purku tulee aloittaa tekemällä euronalli vaarattomaksi. Vaikeuksissa olevat maat tulee johdattaa vanhan valuuttansa käyttäjiksi.
      Persut ja Väyrynen eivät ole ainoat älypäät Euroopassa. Me olemme aina olleet johtavien taloustieteilijöiden linjalla. Emme voi siis pahemmin röyhistellä rintaamme.

      Taloustietämättömät ovat vuosikymmenet hilluneet kukkoina tunkioilla.

  7. Meillä persuilla on se raskas taakka, että joudumme seurustelemaan fanaattisten utopistien kanssa, jotka eivät suostu havainnoimaan todellisuutta.
    Tuo Varjuksen Sepe saattaa kyllä jo olla oivalluksen äärellä. Mutta kannettu vesi ei kaivossa pysy, joten annetaanpa Sepen honata asia aivan itse.

    1. Näin se on Mage ja itsekkään en jaksa käsittää sitä, että enemmistö kansalaisista ovat niinkin isänmaavastaisia kuin ovat.

    1. Suomesta löytyy, näköjään, ihminen, joka on vahingoniloinen suomalaisia kohtaan.

    2. Avataanpa Heikin linkkiviidakon ensimmäistä linkkiä.
      .
      1. Marinin hallitus esittää, että Suomi luovuttaa lisää finanssivaltaa ja budjettivaltaa EU:lle.

      Luovutus on perustuslain lukon takana syystä, sillä se heikentää merkittävästi Suomen täysivaltaisuutta (perustuslain 94 § 2.mom).
      .
      2. Vastineeksi luovutuksesta Suomi saa lahjoittaa rahaa ulkomaille, joka merkitsee EU:n ensimmäisen yhteisvelan myötä, että
      Suomi ottaa huonommin taloutensa hoitaneiden maiden velkoja maksettavakseen.
      .
      3. Yhteisvelkaa ja tulonsiirtoja ajavan osapuolen argumentit hävisivät. Argumentit EU-paketin puolesta
      ovat muuttuneet viime kesästä jatkuvasti, kun aiempi argumentti on julkisessa keskustelussa hävinnyt.
      .
      4. Hallituspuolueet jättäytyivät pitkälti eduskuntakeskustelun ulkopuolelle. Luovutuksen pääarkkitehdit pääministeri Marin ja ministeri
      Tuppurainen yrittivät ajaa keskutelun läpi täysin ilman läsnäoloaan ja kun keskustelun pidentyessä olivat pakotettuja tulemaan paikalle,
      he osallistuivat keskusteluun varsin lyhyen ajan ja käyttivät vanhoja, jo kumottuja argumentteja.
      .
      5. Hallitus on ajanut asiaa läpi harhauttamalla, vääristelemällä ja sammutetuin lyhdyin.
      .
      Ministeri ei saa lain mukaan kertoa eduskunnalle muunneltua totuutta. Näin on kuitenkin tapahtunut toistuvasti.
      Kuvaavaa käsittelylle on ollut, että pääministeri Sanna Marin (sdp.) ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) esittelivät asian alun alkaen eduskunnalle niin, että he kertoivat Suomen saannon olevan noin 3 miljardia ja nettotappion noin 3 miljardia. Luvut olivat täysin vääriä.
      .
      6. Pääministeri Marin on alusta loppuun asti esitellyt asian niin, että kyse ei ole Suomen itsemääräämisoikeuden luovuttamisesta.

      Kuitenkin perustuslakivaliokunta aktivoi perustuslain 94 momentin lukon, eli 2/3 määräenemmistövaatimuksen, joten pääministerin
      väite on tullut oikeudellisesti pitävällä tavalla vääräksi osoitetuksi (PeVL 14/2021).

      Pääministerin väite muuttui selvästi muunnelluksi totuudeksi viimeistään silloin, kun hän on jatkoi väitettään myös perustuslakivaliokunnan päätöksen jälkeen.

      Tästä saa lisäksi vaikutelman, että pääministeri ei tosiasiallisesti kunnioita perustuslakivaliokunnan ratkaisua. Hän ei ole kertaakaan todennut itse ratkaisun sisältöä ja on siitä kysyttäessä
      vastannut suoran virheellisesti, että kyseessä ei ole perustuslain 94 § täysivaltaisuuden luovutus. (Sdp:n kansanedustajat äänestivät päätöstä vastaan perustuslakivaliokunnassa, joka ei vapauta pääministeriä hyväksymästä päätöstä).
      .
      7. Onko hallitus noudattanut perustuslakia neuvotellessaan sopimuksen?

      Perustuslakivaliokunta päätti viime vuoden kesäkuussa (16/2020):
      ”Valtioneuvoston ei tule asian käsittelyn tässä vaiheessa hyväksyä tai edistää nyt ehdotettua unionin lainanottoa ja jäsenvaltioiden siihen kytkeytyvää vastuuta avustusmuotoisista tukivälineistä”.
      Tämän jälkeen pääministeri Marin kuitenkin hyväksyi neuvotteluissa EU-paketin, joka perustui unionin lainanottoon ja jäsenvaltioiden siihen kytkeytyvään vastuuseen avustusmuotoisista tukivälineistä.
      Pääministeri Marinin olisi luonnollisesti tullut neuvotteluissa ilmoittaa, että hän tarvitsee päivän tai kahden tauon, jotta Suomen perustuslakivaliokunta voi käsitellä asian.

      Hallitusta valvovalla oikeuskansleri Tuomas Pöystilläkin voisi kuvitella olevan joku perustelu, miksi hän ei tuolloin puuttunut tehtävänsä edellyttämällä tavalla hallituksen toimintaan.

    3. Siis ihan oikeesti, Mika Hyvärinen?

      Ei hyvää päivää ja kirvesvartta, kyllä on todella vakuuttavaa.

  8. Veikko Huuska Uuden Suomen Puheenvuorossa (loput siellä). Ja kuka tietää jos osuukin oikeaan=Tarvitseeko neljän prosentin tai jopa selvästi sen yli kasvava talousalue enää elvytystä – siis lisärahaa, lahjana ja halpana koskaan käytännössä takaisin maksamattomana lainana, josta vielä kolmannet kantavat viimeisen vastuun?

    Vastaus kuuluu: Ei tarvitse.

    Globaaleilla markkinoilla 4,4 % kasvuvauhdissa oleva talous EI tarvitse enää elvytystä. Elvytystä on jo annettu käsittämättömässä mitassa.

    Koko Komission ”elvytysväline” on turha, tarpeeton ja jopa vahingollinen.

  9. ”Kyseessä ovat Italian oikeuslaitosta ja verojärjestelmää koskevat uudistukset. Draghin tavoitteena on yksinkertaistaa ja tehostaa molempia. Euroopan komissio on lisäksi edellyttänyt juuri näihin asioihin puuttumista Italian elvytyspakettiosuuden ehtona.”

    ************************************************************************************
    No, niinpä niin ..

    Euroopan komissio edellyttää elvytyspakettiosuuden ehtona, että Italia lupaa tehdä uudistuksia oikeuslaitokseen ja verojärjestelmään.
    Etelän maissa lupaaminen ja toteuttaminen ovat kaksi aivan eri asiaa.

    ************************************************************************************

    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/italiassa-alkoi-operaatio-jota-markkinoilla-on-pelatty-mario-draghi-varoittaa-eu-rahojen-menevan-sivu-suun/b6a1db84-59dc-4857-a173-6fdf4be65f90?ref=iltalehti:5a45&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

    17.5.2021

    UDINE
    Italiassa puhutaan jo avoimesti Mario Draghin hallituksen kriisistä. Tilanne kärjistyi lauantai-iltana, jolloin hallituksessa istuvan äärioikeistolaisen Legan johtaja Matteo Salvini ilmoitti Italian suurimpien sanomalehtien yhteishaastattelussa, ettei Draghin hallitus tule tekemään lupaamiaan uudistuksia.

    Kyseessä ovat Italian oikeuslaitosta ja verojärjestelmää koskevat uudistukset. Draghin tavoitteena on yksinkertaistaa ja tehostaa molempia. Euroopan komissio on lisäksi edellyttänyt juuri näihin asioihin puuttumista Italian elvytyspakettiosuuden ehtona.

  10. Kuka himskatti on tämä Mikä Hyvärinen, jota Heikki hehkuttaa?

    **************************************************************************************
    .
    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/vaannan-rautalangasta-persuille-elvytyspaketin-sisallon-persujen-kummallinen-vaihtoehto/
    .

    Mika Hyvärinen16.5.2021

    *
    Mika H : ”Komissio ottaa lainaa omiin nimiinsä.”

    [ Oletko tosiaan Mika Hyvärinen noin yksinkertainen?]
    .
    Mika H : ”Suomen osuus se 2-3 mrd (tarkentuu vielä).”
    .
    [ Tosiasiassa Suomen maksuosuus , maksu miinus saama, on vähintään 3,9 miljardia euroa, Suomen saama on ollut kokoajan pienenemässä]

    *
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/08c8d039-7e4e-4e5e-8afa-3ac593db6e0f

    Jäsenmaat vastaavat yhdessä siitä, että velka maksetaan takaisin. EU ei ole aiemmin rahoittanut toimintaansa yhteisellä velalla. Suomi maksaa pakettiin noin 6,6 miljardia euroa ja saa sieltä tämän hetken arvion mukaan noin 2,7 miljardia euroa.
    .
    [ Suomen maksu on fiksattu 6,5, miljardia euroa, mutta saannista on olemassa vain arvio ]

    *****************************************************************************************

    Mika Hyvärinen ei varmaankaan halua myöntää itselleen, että tämäkin varojen siirto etelänmaille on taas niinin sanotusti viimeinen – niin ainakin Orpo sanoo uskovansa.

  11. Persujen poimintatulkinnoille hirnuvat jo hevosetkin. Hyvärisen kannanotot kaikkinensa vievät pohjan pois kakista persujen propagandayrityksistä.
    Paavo Lipposen haastattelun argumentit olivat aivan saman suuntaiset.
    Mutta antaa jo olla. Tavion valehtelulle on jo tullut piste, poimikaa mitä hyvänsä.

  12. Orpo soitti jollekin EU-hemmolle ja sai lupauksen, että uusia elvytyspaketteja ei tule – tämän pitää olla viimeinen lajissaan. Sinisilmäisiä jymäytetään.
    Saas’ kattoo, koska seuraava ’viimeinen’ EU -elvytyspaketti on tulossa maksettavaksemme.

    *************************************************************************************
    https://whtc.com/2021/05/16/premature-to-be-envisaging-second-european-stimulus-plan-eu-antitrust-chief/

    16.5.2021

    Ennenaikaista suunnitella toista eurooppalaista elvytyssuunnitelmaa: EU: n kilpailupäällikkö

    .
    PARIISI (Reuters) – Euroopan unionin on keskityttävä nykyiseen 750 miljardin euron (910 miljardin dollarin) pandemian elvytyspakettiin ennen uusien suunnitelmien toteuttamista, EU: n kilpailupäällikkö kertoi Les Echosille ja lisäsi, että puhuminen toisesta suunnitelmasta oli ”hieman outoa” ”.

    PARIS (Reuters) – The European Union must focus on its current 750-billion-euro ($910 billion) pandemic recovery package before envisaging further stimulus, the EU’s antitrust chief told Les Echos, adding that talk of a second plan was a “bit bizarre”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *