Lukeeko tätä Pirkan blogia joku muu kuin täällä harvat kirjoittelijat ?

Onko mitään tilastoja saatavilla ulkopuolisista lukijoista tai muista rekisteröidyistä, jotka eivät täällä säännöllisesti bloggaa ?

Tarkoitan, että on aika turhaa ja turhauttavaa kinata saman parin kourallista porukan kanssa samoista asioista uudelleen ja uudelleen. Kirjoittajien kannat tiedetään jo etukäteen avaukseen muutamin sanan kääntein.

.. eli kannattaako jatkaa vai lopettaa ?

13 vastausta artikkeliin “Lukeeko tätä Pirkan blogia joku muu kuin täällä harvat kirjoittelijat ?”

  1. Minä kirjoitan kirjoittamisen ilosta ja halusta ja kun Jumala on sen ”lahjakkuuden” minulle antanut, niin käytän sitä ja minulle on yhden tekevää lukeeko näitä joku, kirjoitan niin pitkään kun Kyuu sen minulle suo ja sormeni koskettimet tavoittaa.

  2. Kannattaa miettiä niitä motiiveita, joiden vuoksi tänne kirjoittaa. Pakko ei ole kirjoittaa ja vielä vähemmän pakko on kinata.

    1. Onhan tuolla tilastot hyvinkin tarkat, jos ei nyt sitten joistain syystä poistettu.

    2. Ei ole kinaamista jos kertoo eriävän mielipiteensä jonkun kirjoituksiin jos se nyt ei ihan velvollisuus ole niin se jokaisen oikeus terv tepivaar

  3. Kyllä se edelleen on tuolla ”ohjausnäkymässä JETPACK” kirjautuneena, siis tilastot.

  4. Siinä tilastoinnissa on jotain erikoista, mitä en nyt muista. Pitää kysyä, kunhan Kyuu ilmesty. Olikohan se niin, että nämä meidän höpinämme ei rekisteröidy. Se tilasto olisi siis kokonaan ulkopuolisista kulkijoista rekisteröity, eli kannattaa hiukan miettiä mitä sanoo.

  5. Kyllä pirkan blogeja muutkin lukee he ei vaan kommentoi taikka kirjoita tänne ja kirjoittavaa porukkaa sais olla enemmän vaikka viiskymmentä aluksi siitä sitten nostaa sitä lukua terv tepivaari

  6. Kyllä tilaa ainakin olisi, ei siitä pitäisi olla kiinni. Minä muistan montakin nimeä, joita täällä on ollut ja ajan myötä tuntemattomasta syystä lähteneet pois. En nyt ala heitä luetteloimaan, mutta esimerkiksi useampi naispuolinenkin kirjoittaja.

  7. Syitä voi olla monia enkä niitä ala ruotimaan mikä heidät on vienyt taikka seuraako silti niissä mitenkä täällä kirjoitetaan
    Voi olla olis hyvä aina olla hyvän maun kirjoituksia jokahisella aina sitä ei muista kun parjataan liian henkilö tasolle
    Mutta vaali aika on aina tälläistä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *