PerusS=21,1 ja äärivihervasemmisto( vihr-vas )=17,7

Perussuomalaiset eduskunnan ainoana todellisena oikeistopuolueena on Helsingin Sanomien tänään ilmestyneen Gallupin mukaan selvästi suositumpi puolue kuin äärivihervasemmisto yhteensä.

Ja kun sanon, että PerusS on ainoa todellinen oikeistopuolue eduskunnassa, niin sanomiselleni on kyllä katetta, kun seuraa kepun ja kokoomuksen elävän samoin kuin vihervasemmistokin, eli pää pilvissä ja jalat tukevasti ilmassa.

Itse pidän tätä ilmastohysteriaakin jonkinsortin vasemmistolaisena uskontokulttina  ja tämän vihervallankumouksen nousuun vaikutti kommunismin luhistuminen 90 luvun alussa.  Eli saatana muutti Moskovasta saatanaksi Brysseliin.

Vihervasemmistolainen intternationaali raikaa nyt Globaalisti ja se muistuttaa hyvin paljon erään Aatun aatoksia.

Suomessakin ihmiset luokitellaan joko hyviksi tai pahoiksi sen perusteella, minkälaisen hiilijalan jäljen hän jättää kulkiessaan ja muita arvoja omaaville lyödään saippuapala kouraan matkalla suihkun kautta kaasukammioon.

Vihervasemmistolaista pakkopaitaa pujoitetaan nyt kansalaisten päälle ja sehän tästä tekee irvokasta, kun kepu ja kokoomuskin perinteisinä oikeistolinnakkeina ovat nykyään tämän kuplan kiillottajina ja ovat uhranneet kristilliset opetuksensa vihervasemmistolaisen kultin alttarille.

Joten tämä sota on hävitty, sillä suomessa 20% kannatus ei kykene tätä vihervasemmistolaista kultti-kuplaa puhkaisemaan, kun oikeistostakin on tullut tämän intternationaalin uskollinen eunikiarmeija.

Kyllä nyt joutuu kansalaiset laittamaan suomessa taas leipäänsä puolet petäjäistä ja jos et laita, niin kuolet saasteisiin meille vakuutellaan.

Jos sanot olevasi isänmaallinen, niin se ei enään nykyään tarkoita suomen puolustamista, vaan ensiksi siihen on saatava lupa Mosk…eiku Brysselin valvontalautakunnalta.

23 vastausta artikkeliin “PerusS=21,1 ja äärivihervasemmisto( vihr-vas )=17,7”

 1. Ei Suomessa ole nykyään äärivasemmistoa, koska ketään ei ole teloitettu eikä pyssyjä luokkasotaa varten jaettu – tietääkseni. Ja maanpetoshankkeetkin ovat niin ja näin

  1. Kovin kapea-alaisesti luokittelet äärivasemmiston, kun sanot sen ilmenevän vain aseiden kautta ja kyllä tämä Brysselin juoksupoikana ja marionettina olemin on yhdensortin maanpetoksellista toimintaa.

 2. Eikä PS ole oikeistopuolue, vaan luokkasota -vapaa, kristillis-sosiaalinen, isänmaallinen (demokratia, itsemääräämisoikeus, sananvapaus, parlamentarismi) puolue.

 3. Minä ainakin luen itseni oikeistoon kuuluvaksi ja koti, uskonto ja isänmaa on minulle kiveen hakatut.

 4. Iso ahneisto PS, jakaa ääniä pienevän ahneiston, KOK kanssa. Isot maatalousahneet ja turveniskat nostavat ääntään.
  Vihreiden äänet palaavat case-Haaviston/Lavrovin onnistumisen jälkeen. Heiluu Ohisalon ohjauksessa.
  Järkipuolueet, SDP, KEPU ja VAS taso ok.
  Mitään muuta erikoista ei ole tapahtunut.

  1. Heikki:
   Mainitsemasi puolueet arvostavat kyllä järkeä ja siksi etsivät sitä päivät läpeensä. Kurkkivat jopa sänkyjensä alta.

 5. Kyllä saavat vihervasemmistolaiset nyt olla ylpeitä saavutuksestaan, kun ovat onnistuneet saamaan kepun ja kokoomuksen kilpailemaan keskenään, kumpi pääsee vihervasemmistolaista ruoskaa maistamaan.

 6. Minä en usko että Arvi kirjoittaa tänne palstalle ”kieli poskessa”. Saan sen vaikutelman että hän on rehellisesti tosissaan, tunnustaa väriä ja vastustaa rohkeasti kaikkea vääräksi tietämäänsä. Arvi on ja uskaltaa olla ihan oma itsensä tässä niin helposti vilpistelyyn ja silmän palvontaan taipuvaisessa maailmassa.

 7. Samoin minäkin uskon Arvin vilpittömyyteen, mutta missä näitä yhdenäänentorvensoittajia oikein kasvaa, kun kuitenkin koko torvisoittokunta torveilee kuitenkin vieressä.

 8. PS-big band.
  ————————
  Kukin etsimään mieleistään torvimusiikkia youtubesta!
  Haydnin trumpettikonsertto on suosittu. Kannattaa kokeilla.

 9. Muutokset gallupissa olivat kyllä taas aivan merkityksettömiä, itse asiassa en oikeastaan ymmärrä miksi gallupeja julkaistaan kerran kuussa niin YLE:n kuin HS:n toimesta.

  HS on toki yksityinen toimija, joten ei siitä sen enempää, mutta miksi verovaroilla rahoitetaan gallupfirmaa kerran kuussa 12 kuukautta vuodessa joka vuosi.

  1. Lopetetaan, niin persujenkin meuhkaaminen vähenee. Persuthan elävät gallupeista . Kun menee hyvin, meuhkaaminen on katossa, kun menee huonosti, galluppien vika.

   1. Niin, kyllä on maita joissa gallupien julkaiseminen on kielletty pari kolme kuukautta ennen vaaleja ja itse pidän sitä hyvänä mallina.

    Kyllä ihmiset osaavat ajatella ja äänestää ilman gallupien potentiaalisesti ohjaavaa vaikutusta.

 10. Kannattaisi muistaa, että EU:n troikka on laumapsykologiansa lukenut ja että globalistieliitti on maailmanlaajuinen yhtäköyttä-yhdistys.
  Sanna Marinin kasvokuva Time-lehden kannessa, puhuu omaa kieltään.

  Tällä mainoskuvalla globalistieliitti antoi Marinille kiitoksen hyvin tehdystä työstä, siitä että näillä näkymin Suomi siirtyy tulonsiirtounioniin (elvytyspaketin hyväksyminen) jo ensi kuussa varmistamaan omalta osaltaan että Saksan ja Ranskan pankit saavat jättivelkaiselta Italialta saatavansa pois, ja että kansallisvaltio Suomi saisi kaikessa rauhassa tuhota hyvinvointivaltionsa ja antaa itsenäisyytensä viimeisetkin rippeet potentiaalisen liittovaltion alttarille.

  Kaikki mihin marxismi koskee tuhoutuu.

  1. Kallo maalaa niin isolla salaliittopensselillä, ettei millään muulla maalarilla moista löydy paitsi persujen valemaalareilla ja totuuden väärentäjillä ja ihka ”oikeilla medioilla”.

 11. Kyllähän se Marin ja Marinin hallitus kaikkeen on syypää. kunhan riittävän kapean putken kautta katsastelee.
  Toisaalta, jos Suomen nykyinen hallitus saa jopa kansainvälistäkin, lähes ylitsevuotavaa kiitosta; Mm esim koronan hoito, onhan se ihan oikeasti väärin.

 12. Dosentti Tuomas Malinen oli tällä viikolla Alfa-kanavalla dosentti Luukkasen haasteltavana, aiheena EU-elvytyspaketti.
  Tuomas Malinen luki täysin realistiset madonluvut, mitä Suomelle tapahtuu jos ensi kuun alussa eduskunta hyväksyy elvytyspaketin:
  – Suomi siirtyy tulonsiirtounioniin, hyvinvointivaltio Suomi tuhoutuu ja todennäköisesti Suomi antaa potentiaaliselle EU-liittovaltiolle itsenäisyytensä rippeetkin.

  Malinen sanoi myös, että Sanna Marinin hallitus on itsenäisen Suomen historian epädemokraattisin hallitus. Ei hän tätä perustellut sen kummemmin eikä sitä ainakaan minulle tarvinnut perustellakaan, koska olin hänen kanssaan täysin samaa mieltä.
  Marinin halitus on alunalkaen hyväksynyt ko. paketin ilman lupausta kansanäänestyksestä.

  Kansa ei ole antanut Marinin hallitukselle lupaa viedä Suomea tulonsiirtounioniin ja sitä kautta luovuttaa itsenäisyytensä rippeetkin EU:lle.
  Siitäkös kansan tahtoa halveksivat hallituspuolueet ja oppositiossa olevat globalistimyönteiset voimat välittävät.
  Tämä kuvio mahdollistui, kun Katri Kulmuni saatiin syrjään keskustan johdosta ja piilovihreä Annika Saarikosta tuli puheenjohtaja ja keskusta vakiutui vasemmistohallituksen tukipuolueeksi.

  No, ainahan on olemassa tekijä X mutta näillä näkymin siirrytään ensi kuun alussa tulonsiirtounioniin ja suomalaisetkin saavat kunnian olla Saksan ja Ranskan pankkien takuumiehinä ja -naisina.

 13. Kaksi persutautiin sairastunutta haastattelevat toisiaan. Toinen sitoutumaton piilopersu toinen julkipersupappi. Uskottavuuden propagandistista huippua.

 14. Ei. Luukkanen haastatteli Tuomas Malista eikä päinvastoin. – Kyllä realismintajuisia on muissakin puolueissa kuin perusuomalaisissa. Yksi heistä on demariudesta luopuva lääkintöneuvos Mikko Paunio, joka kirjoituksessaan kertoo perusteellisesti miksi hän luovuttaa sosiaalidemokraattisen puolueen jäsenkirjansa pois, mikä jäsenkirja on ollut hänellä vuodesta 1977 lähtien: Kannattaa lukea mitä rehdillä ja realismintajuisella humanistilääkärillä on sanottavaa.

  1. Ei muuta asetelmaa. Yksi persunpurema lisää. Onhan siellä myös Heikki Tala, hammaslääkäri, jonka kanssa mietimme Kuopion veden fluorausta. Minä olin eri mieltä.

Kommentoi