Pidetään rajat kiinni jatkossakin, sillä rajat on rakkautta.

Kun sanon, että korona ei ole ainoastaan tuonut meille itkua ja hammasten kiristystä ja kuolemaa, että silläkin on hopea reunus eräässä asiassa, jossa se on tuonut myönteisen ilmiön.

No, se on tietenkin tämän haittamaahanmuuton lähes täydellinen tilkitseminen, kun vihervasemmisto on koronan edessä joutunut nostamaan kätensä pystyyn ja laittamaan ovia ja ikkunoita säppiin ”turistelta” ja vähentämään KELAN jonoista elätettäviä.

Tietenkin toivon, että korona saadaan mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman pienin vaurioin voitettua, että suomi ja suomalaiset voivat palata taas elämään mailman ”onnellisimman” kansakunnan elämää ja taistelemaan ikuista taisteluaan, päivällä leivästä ja yöllä lihasta.

Mutta pahaa pelkään, että kun korona saadaan kitkettyä meitä kiusaamasta, niin sen myötä vihervasemmisto hallituksemme avaa taas rajamme taivasta myöden sellaisille turisteille, jotka eivät tuo tullessaan valuuttaa maahamme, vaan tulevat tänne sellaisella viisumilla, että se oikeuttaa heidät syömään meidän pöydistämme ilmaiseksi ja yhteiskunnan koskemattomuussuojasta täysin rinnoin nauttien.

Tämä pandemia on ollut ja on helvetillistä aikaa, mutta se on koetellut näiden mailmanparantajien ja monikulttuurisuus fanaatikkojen pääkoppaa pahiten, kun ovat joutuneet toimimaan rajat kiinni periaatteella, joka on ollut perussuomalaisten tavoite jo pitkään ennen koronaakin, kun on haluttu estää haitallisen maahanmuuton ongelmien kasaantuminen suomeen,  josta Ruotsi on katastrofaalinen esimerkki.

Näitä koronasta aiheutuvia henkisiä ja taloudellisia laskuja ja seuraumuksia joutuu yhteiskuntamme maksamaan vuosia ja vuosi kymmeniä ja sitä laskua ei vielä kukaan pysty lopullisesta ennakoimaan, minkälaisen jäljen se tulee jättämään kansalaisiin ja siksi täytyy vain toivoa, että maahamme ei enään otettaisi lisää ongelmia haittamaahanmuuton myötä ja vain sellainen maahanmuutto on suotavaa, että se on työperäistä, jolla tänne saapuva kykenee itsensä ja perheensä elättämään.

En kyllä lähtisi niitä rasisteiksi nimittelemään,  jotka haluavat ensisijaisesti suojella oman maan kansalaisten terveyttä,turvallisuutta ja hyvinvointia, sehän on yhteiskunnan moraalinen velvollisuuskin, sanokoon mailmanparantajien pykälät ja ismit mitä hyvänsä.

 

 

 

21 vastausta artikkeliin “Pidetään rajat kiinni jatkossakin, sillä rajat on rakkautta.”

 1. Jotenkin tuntuu tutulta, että näin kun vaalit lähestyvät, niin perussuomalaisten vaatimukset haittamaahanmuuton ja siihen liittyvien lieveilmiöiden kuten rikollisuuden kitkemiset tulevat osaksi muidenkin puolueiden vaatimuslistoja, mutta vaalien jälkeen se muuntuukin hyvin nopeasti rasismiksi ja perussuomalaiset jäävät yksin ja joita vielä ennen vaaleja yhdessä oltiin vaatimassa.
  Joihinkin tämä satuilu uppoaa, mutta suurin osa kansasta kyllä on oppinut jo näkemään, mihin voi johtaa Ruotsin matkiminen maahanmuuttopolitiikassa.

 2. Mihin me persuja sitten tarvitaan, kun korona hoitaa maahanmuutonkin? Ei mihinkään !
  Persut vastustaa maahanmuuttoa isolla pensselillä, ei se kohdistu pelkästään ns. haittamaahanmuuttoon.
  Kaikki, mikä liittyy mm. muihin valtavirrasta poikkeaviin uskontokuntiin on haittamaahanmuuttoa.

  Olisi aika jo tunnustaa myös kotimainen rikollisuus ja nyt erityisesti kasvava nuorisorikollisuus, eikä kaivaa tikulla oliko siellä joku mamu mukana.

  1. En kyllä edes hyvällä tahdollakaan näe, että mikä on se hyvä, jonka islamistinen uskonto,-ja tapaoppi on tuonut yhteiskuntaamme.
   Se on kuitenkin fakta, että kaikki haittamaahanmuutto, jossa tullaan elämään yhteiskunnan piikkiin kehdosta hautaan, on pois juuri niiltä kantasuomalaisilta, jotka jo ennestäänkin ovat niukkuudessa eläviä.
   Ja nyt ei puhutakkaan mistään pikkurahoista, se on miljardeja vuositasolla ja henkiset ja ruumiilliset rasitukset päälle, niin että minä pidän niitä, jotka tämän kehityksen hyväksyvät, niin suomineidon vastaisina.

  2. Heikki, väitteesi maahanmuuton vastustamisesta ei pidä paikkaansa, eikä myöskään se, etteikö persut tunnistaisi kotimaisen rikollisuuden kasvua myös nuorisorikollisuuden.

  3. On aika tunnustaa, että rikollisuus on maahantulleiden joukossa merkittävästi suurempaa kuin kantasuomalaislla.
   Erityisesti raiskausrikoksissa nuo elintasoturistit ovat massiivisesti yliedustettuina.
   Eilen ihan yllättäen pari tunnettua demaria vaati noiden rikollisten maastapoistamisen tehostamista, mikä ehkä positiivisesti osoittaa, että demareidenkin joukossa järki alkaa lisääntyä.

 3. Totean taas kerran, että Suomi on ”täynnä” pizzerioita , kebabeja, turkkilaisia partureita, siivoojia, lähihoitajia jne…, jotka tekevät niitä töitä joita suomalaiset eivät osaa tai halua ja heitä on todella paljon ihan palkallisessa työssä.
  Panehan rinnan ne tilastot, joissa on kaikki Kelan sotu- apujen saajat asuntotukineen ym. niin puhtaan sitten tosiasioiden perusteella.
  Panehan rinnalle lisäksi myös kaikki työttömät mamut ja kaikki työttömän kotoperäiset.

  Ja lopuksi ehdotus siitä, mitä teet nyt heti niille kaikille, jotka täällä jo ovat !

  1. Kelan tilastoja käsiteltiin juuri hiljan julkisuudessa laajasti ja kyllä se kovin karua luettavaa oli.

 4. Arvi, viimedksi eilen taisi pari demaria leikkiä maahanmuuttokriittistä ja tulivat julkisuuteen palautusten tehostamisella, mutta toissa viikolla äänestettiin esim. vakavien rikosten tekijöiden pakkopalautuksista, oleskeluluvan peruuttamisesta vakaviin rikoksiin syyllistyneiden kohdalla ja hallituspuolueiden mielestä tällaiseen ei ole tarvetta.

  Raiskaat tai leikkaat vaikka pään irti niin Suomeen saa jäädä, se on hallituksen linja.

  1. …ihan samaa Mika seurasin/olen seurannut, mutta on se kamala tauti muilla puolueilla, kun joka aamu joutuvat miettimään, että mitähän mieltä minä tänään olen asioista.

   1. Tästähän se taas alkaa, ikuinen mamu-jollotus, joka ei johda mihinkään.
    Pitää seurata ennemminkin persujen omaa sisäistä Pekka Katajan murha-juttua.

 5. Joskus tulee mieleen hämmästys: Onko PS-puolueesta tulossa tai jo tullut ylijärkevien puolue? Niin alkeelliselta kuulostaa puoluetta kohtaan osoitettu kritiikki, jota tavalliset tollerot harjoittavat.

  Lapsikin pystyy ymmärtämään, jos älyä löytyy, ettei maailma voi olla monikulttuurinen, ellei kulttuurien ympärillä ole rajoja. Rajojen sisällä pätevät kyseiset kulttuurin arvot, joita kyseisen kulttuurin lainsäädäntö tukee.
  Kyseisen kulttuurin arvot eikä lainsäädäntö päde kulttuuriryhmän ulkopuolella.

  Näin voidaan turvata Telluksen monikulttuurisuus. Vain meillä älyä omaavilla on kykyä tajuta tämä. Tyhmät joutuvat tallustamaan elämänsä alusta loppuun tyhminä, elleivät ota järkeään käteen, joka tarkoittaa sitä, etteivät sorru älylliseen laiskuuteen.

  Seuraava linkki tarjoaa askaretta niille, jotka ovat työhaluiset järkeään kehittääkseen.

  https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

 6. Hieman korjaisin PS:n määritelmää omasta itsestään:

  Määritelmä ”ei-sosialistinen” voi saada jonkun ajattelemaan, että puolue ryhtyisi purkamaan hyviksi osoittautuneita ”sosialistisia” rakenteita. Tämä on väärä olettamus. Puolueohjelman perusteella PS tukee laajaa yhteisvastuuta yhteiskunnasta ja sen jäsenistä.

  PS on konservatiivipuolue. Toimiviksi osoittautuneita rakenteita ei pitäisi muodin mukaan muutella.

  Pitäisi ehkä käyttää määritelmää ”ei sosialisoiva” puolue. Tämä merkitsisi sitä, että yksilölle jäisi yhä merkittävä vastuu omista tekemisistään. Eikä myöskään yksilön vapautta enenevässä määrin rajoitettaisi.

 7. Onhan se omalaatuista, että kaikki asiat voidaan kumota huutamalla ”persu”.
  Toki se päästää ajattelemasta ja siitä, että joutuisi perustelemaan sen varsinaisen asian ihan faktojen perusteella, kun siihen ei näköjään aika usein tämä ”persu” -huutaja kykene.

 8. Heikki saattaa olla extrovertti.

  Extroverti kärsivät usein dopamiinivajeesta ja siksi kaipaavat jännitystä ja sekameteliä ympärilleen.

  Ryöstöt ja kuuniamurhat piristävät ja kiva lukea aamun lehdistä, jos jossakin päin on pantu mummoa ketoon.

  Olisikohan dopamiinivajeeseen saatavissa lääkehoitoa? Täsmälääkityksellä päästäisiin eroon seikkailupuolue vihreistäkin.

   1. Joo, ole lukenut Mortin ja Vertin seikkailut, mutta ei niissä ollut kuin intro Vertistä. Olisikohan extraa Mortista ? Sukulaissieluja, mutta ei ne persuillut, piereskeli vaan !

 9. Onhan meilläkin exroverttejä, kuten Ano Turtiainen, joka käyttää omia puheenvuorojaan ryhmän ulkopuolella. Lienee Aleksanteri Suuren jälkeläisiä tai Napoleonin.

  Sitte

 10. Onhan meilläkin exroverttejä, kuten Ano Turtiainen, joka käyttää omia puheenvuorojaan ryhmän ulkopuolella. Lienee Aleksanteri Suuren jälkeläisiä tai Napoleonin.

  Sitten on melko varma viikinki, Hakkarainen.

Kommentoi