Suuri ja mahtava Neuvost……..

David Cameronille ollaan pystyttelemässä jo vapaudenpatsasta Englantiin, kun hän oli se pääministeri, joka alisti Brittien EU-jäsenyyden kansanäänestykseen.

Niin se maailma muuttuu eskoseni, sillä ei ole pitkäkään aika siitä, kun Brexit haukuttiin maan rakoon Briteissä ja haluttiin järjestettäväksi uusi kansanäänestys EU-jäsenyydestä, koska kansa oli äänestänyt ”väärin”.

Erityisesti Brittien kohtaloa surkuteltiin Brysselissä ja suomessakin EU myönteiset politikot laskeskelivat puntia, minkä saarivaltio eronsa myötä menettää ikuisiksi ajoiksi.

Nyt kun seuraa EU.n katastrofeja kriisistä toiseen ja kun demokraattisesta unionista ollaan tekemässä yhden totuuden ja ideologian totuuskomissiota, niin Britit siunaavat ja asettavat sen päivän itsenäisyytensä juhlapäiväksi, kun äänestyksessä ”kolhoosin” jättivät.

Mutta suomessa juhlitaan ja ollaan rähmällään Mosk…eiku Brysseliin, kun saadaan olla ytimessä maksamassa suuren ja mahtavan horjuvia savijalkoja.

Olen varma, että vielä silloinkin kun viimeisiä nauloja EU.n ruumisarkkuun naulataan, niin vielä silloinkin suomen EU uskovaiset vannovat uskollisuuttaan tähtilipulle ja hoilaavat EU hymniä sen arkun ympärillä.

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “Suuri ja mahtava Neuvost……..”

  1. Sen siitä Cameroinin erehdyksestä britit saivat palkakseen eli populistivalehtelijapörröpää Boriksen ( nimen alkuperä venäläinen) aikaansaaman Britannian sisäisen hajoamisen ja taloudellisen tuhon maastapakoineen kunhan koronaovet aukenevat.
    Olisi parempi, jos potkaistaisiin Unkaria ja Puola periiseen, heitettäisiin Boris nimiveljensä Vladimirin kanssa Siperiaan rottaruokinnalle.

    Muuten samat kirjautumisongelmat jatkuvat.

    1. Heikki,- sinuun sopii kuin nyrkki silmään viimeinen virkkeeni EU uskovaisista, mutta siihen sinulla on täysi oikeus.

  2. Sitten tuo Neuvostojenliitto loppui 1990 luvun alussa n 21 v sitten terv tepivaari

      1. ’Saatana saapui..’ herätti mielessäni ajatuksen – mistä olen kuullut tuon aikaisemmin.

        Mr. google vastasi:

        Saatana saapuu Moskovaan (ven. Мастер и Маргарита, Master i Margarita, ”Mestari ja Margarita”) on neuvostokirjailija Mihail Bulgakovin kuuluisin romaani. Teoksen suomensi ensikertaa Ulla-Liisa Heino, ja se ilmestyi WSOY:n kustantamana
        .
        Bulgakov aloitti teoksensa kirjoittamisen vuonna 1928. Hän hioi kirjaansa kuolemaansa asti eli vuoteen 1940 saakka. Ensimmäinen versio tuhoutui maaliskuussa vuonna 1930 – kirjailijan mukaan se paloi uunissa. Bulgakov aloitti kirjoitustyön uudelleen vuotta myöhemmin. Toinen versio valmistui vuonna 1936 ja kolmas vuorostaan 1937. Kirjailijan oli pakko lopettaa kirjoitustyö neljä viikkoa ennen kuolemaansa, minkä jälkeen Bulgakovin vaimo viimeisteli teoksen. [Lähde : Wikipedia]

  3. No hyvä ettei p…..ele muuttanut tuo Saatanahan onkin tukkimiehen hevosen nimi terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *