Erdogan vaihtoi leiriä

Putin ja Erdogan on tunnetusti heilastaneet viime vuosina paljonkin keskenään. Nyt tuli ryppy rakkauteen ja sen seurauksena Putin kielsi lomalennot 15.4.-1.6.2021 Turkkiin. Jotenkin niin naurattaa kun samalla hiekkalaatikolla ei olekaan enää hauskaa kun kaveri vie ämpärit ja lapiot ja rikkoo hiekkalinnat 😁👍

Venäjä keskeyttää turistilennot Turkkiin – venäläis­media kiinnitti huomiota ilmoituksen merkilliseen ajan­kohtaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007916631.html

”Zelenskyin ja matkalla mukana olleen Ukraina puolustusministerin Andrii Taranin kerrotaan keskustelleen myös puolustusyhteistyöstä Turkin kanssa. Ukraina ja Turkki suunnittelevat rakentavansa yhdessä korvetti-tyypin aluksia Ukrainan laivaston käyttöön ja Ukraina kaavailee hankkivansa Turkilta myös miehittämättömiä Bayraktar-taistelulennokkeja sekä niiden aseistusta.

Erdogan ilmoitti lisäksi, että Turkki tukee Ukrainan alueellista koskemattomuutta eikä aio tunnustaa Krimin liittämistä Venäjään”

Eli koko matkailun keskeyttämisenä on Ukrainan johtajan vierailu Turkissa ja Turkin myönteinen kanta Ukrainan liittymiseksi Natoon!

Nyt olisi myös hyvä aloittaa keskustelu Suomen NATO jäsenyydestä koska Turkki ei olisi sitä tällä hetkellä estämässä…

Yksi vastaus artikkeliin “Erdogan vaihtoi leiriä”

  1. Olisiko tässä taustalla Turkilla, että Venäjästä ei haluta liian vahvaa kilpailijaa Mustalle merelle? Erdoganhan on ollut hyvää pataa Putinin kanssa aiemmin. Mutta hyvä Ukrainan kannalta ja hyvä veto Zelenskiltä. Vaikka Erdogan on öykkäri niin tuki kuin tuki kannattaa hankkia. Niin kelpasi Suomellekin Hitlerin tuki ja Britannialle Stalinin. Ei taida Putin uskaltaa koettaa onneaan Ukrainan kanssa nyt, hommahan saattaisi mennä plörinäksi ja tulisi pataan. Sellainen ei tekisi kansansuosiolle yhtään hyvää toisin kuin heikomman nujertaminen jota Putin harrastaa suosionsa nostamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *