Talo elää tavallaan, korona lähtee ”ajallaan”.

Minä en ole rokotevastainen, enkä levitä salaliittoteorioita puoleen enkä toiseen, mutta itse aion pidättäytyä rokotteesta, koska minulla on mahdollisuus elää ilman ulkopuolisia kontakteja, joten en toimi taudin levittäjänä enkä sen kantajana.

Joten kaikki ovat turvassa minulta.

En myöskään jätä rokotetta ottamatta jälkiseuraumuksien pelossa.

Hyvä että rokotetta on ja sitä otetaan ja ne suojaavat itsensä ja muut sitä ottaessaan, joilla ei ole mahdollisuutta itsenikaltaiseen olotilaan niin pitkään kuin tauti meillä on vieraanamme.

Ottaisin rokotteen ilman muuta, jos elämäntilanteeni ei mahdollistaisi nykyistä käytäntöäni, jossa taivaskanavien kautta pidetään suhteita yllä ja jos se tuntuu joidenkin mielestä olevan jonkinsortin rangaistus, niin minulle se ei sitä ole, viihdyn/viihdymme hyvin ja korona ei itsessään ole juurikaan eloamme horjuttanut puoleen eikä toiseen, eläkeläisillä on eläkeläisen olot ja tavat ja toivon totisesti muiden puolesta, että tilanne normalisointuu mahdollisimman nopeasti, jotta suuremmilta murheilta vältytään.

5 vastausta artikkeliin “Talo elää tavallaan, korona lähtee ”ajallaan”.”

 1. Rokote kannattaa ilman muuta ottaa, mutta samalla ihmisten huoli rokotteen mahdollista haitoista on ymmärrettävää.

  Huolella en tarkoita niitä idioottimaisia salaliittoteoriota joita levitellään vaan sellaista ihan tervettä kriittistä suhtautumista, joka pääosin menee ohi perustelulla tiedolla ja tiedottamisella.

 2. Ei niitä kaikkia vieraskielisiäkään saa juostua kiinni, kun eivät ymmärrä seis-komentoa.

 3. Kyllä tuolla jossain viidakossa muhii takuulla joku virus joka vain odottelee, että ihminen saa kosketuksen ja kas taas saatiin panepidemia tai pienempi. Viidakon elukoita ei pidä tuoda sieltä ihmisten pariin eikä ruuaksi.

 4. Viiruksia on aina ollut ja kaikista sanottu ne tappaa onko se aina noinkaan nytkin ollaan eletty reilu vuosi koronan aikaa
  Eikä ole vielä tullut edes nuhaa otan kyllä rokotteen mutten pidä oikeana toimena että ensin mennään reilu vuosi sitä saamatta
  Usko siihen on mennyt ja jos minulle siitä tulee jotain seuraamuksia seuraa siitä kyllä melu
  En hyväksy rokotteesta mitään jälki tautia ja turha on kertoa että siitä olisi hyötyä jos tulee lisä harmeja
  Se ei minua lohduta missään kohtaa ja pidän sitä asian vähättelynä jos joku sanoo että oletkin tilasto tappio
  Ja reilu vuosi mennyt kohtaamatta koronaa terv tepivaari

Kommentoi