Tovereissamme meillä on voimaa…….

Toveri Neuvostoliittolaiset vaativat suomelta, että suomen pitää ajaa natsit pois suomesta ( lapin sota ) sodan aikana suomessa lieni olleen yli 200000 natsia.

No, näinhän sitten tapahtuikin ja aseveljestä tuli vihollinen.

Nyt suomessa toverit vaativat ja huutavat kaduilla marssiessaan samaa kuin toverit idästä 85 vuotta sitten, että natsit pois suomesta.

Hyvin on Isä Aurinkoisen opit sisäistyneet omiinkin tovereihimme.

Meitä ”natseja” lienee Galluppien mukaan suomessa ainakin jo yli puoli miljoonaa, että on siinä tovereilla työsarkaa saada suomi puhtaaksi suomalaisista ja vaikeammaksi sen tekee vielä se, kun he ovat kuitenkin ainoa kansanryhmä, joka demokratiaa ja oikeusvaltiota puolustaa yhden valtio-opin totalitarismilta.  Mutta jos se ei onnistu parlamenttaarista tietä, niin koskahan toverit vaihtavat puheet teoiksi ja kyyditsevät ja muiluttavat meitä rajoille.

 

18 vastausta artikkeliin “Tovereissamme meillä on voimaa…….”

    1. Älyä Muilulla näyttää olleen.

      Helpompihan muutama hassu on auttaa rajan yli onnelaansa kuin tehdä Suomesta hassulaa. Siellä takana odotti sekin ilo, että saman idean suomalaisia oli siellä rajan takana ottamassa vastaan. Siellä oli varmaan suuret juhlat, kun tuhlaajapoika tuli henkiseen kotiinsa

      Jussi Muilu oli suuri humanisti. Kaikki eivät humanismia hyväksy. Sille emme mitään voi.

  1. Suomessa oli tosiaan sodan aikana ”natseja”, kovin harvoin vaan puhutaan siitä, että entä jos ei olisi ollut?

  2. Kaikki maamme puolueet eduskunnassa ovat demokratian kannala. Persutkin saavat vapaasti olla eduskunnassa kun on se demokratia. Natseja on jossain kourallinen. Kuten kommunistejakin. Ei oo Saksa maksanut vieläkään korvauksia kun polttivat paikkoja Lapissa.

  3. Eipä tuo natsismi Saksassa ole vieläkään kovin suosittu puheenaihe ja sitä natsismia onmuissa maissa paljonsuurempi porukka
    Ja kyllä Suomalainen siellä on edelleen kaveri jos huomaavat että olet Suomesta huomaat vieraanvaraisuuden jolla sinua käsitellään
    Mutta tietääkös sitä kukaan miksi työmaalla sanotaan hyvät toverit no ihan yksinkertaisesta syystä
    Ne kaverinsa saakin itse valita niitä ei valitse työnantaja
    Tuskinpa monikaan viitsii politiikkoa sanoa kaveriksi sitähän ne ei ole olipa sitten mikä hyvänsä puolue terv tepivaari

  4. Saksalaiset eivät olisi polttaneet Rovaniemeä jos heidän olisi annettu rauhassa vetäytyä lapista, Mikä tahansa muu armeija olisi tehnyt saman. Suurin osa lapin saksalaisista oli wehrmachtin miehiä ja vain vähemmistö natseja.

    1. Venäläiset pakotti suomalaiset toimimaan niin että käytämme väkivaltaa, sitä ennen suosiolla vetäytyivät ….

      1. Kyllä se väkivalta oli jo Ruotsin vallan aikana Suomessa terv tepivaari

    2. Näin se meni ja tosiaan natseja oli pieni porukka Suomessa no sota on sotaa terv tepivaari

    3. Aivan niin, ei Saksan Suomessa olleita sotilaita voi sanoa natseiksi vaikka natsit johtivat Saksaa. Joku oli natsi, joku ei.

  5. Neuvostoliiton painostuksesta Suomen armeijan oli hyökättävä saksalaisten kimppuun. Suomi oli jo päässyt jonkinlaiseen sopuun saksalaisten vetäytymisestä. Mutta olosuhteiden pakosta antinen aseveli oli petettävä. Siilasvuon johtamat joukot tekivät maihinnousiun Tornioon. Arvatenkin saksalaiset suuttuivat Suomen petoksesta. Ja Stalin varmaan nauroi. lapin sotaa on myös kutsuttu ”lasten ristiretkeksi”. Samaan aikaan kun piti karkottaa saksalaisia piti riisua kenttäarmeija aseista. Siksi Lappiin lähetettiin nuoria ikäluokkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *