Maskin käyttö Tallinnassa.

Asiakkaat ostavat kukkia Tallinnan Viru-kadulla kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta

Kuva: Priit Mürk / ERR

Kuten olemme uutisoinneista saaneet lukea; maskin käyttöpakko on ollut voimassa kuukausia. Artikkelikuva on Rootermanilta naistenpäivänä, montakohan maskia tuossa tungoksessa näkyykään?

En ihmettele korkeita (lähes Euroopan korkeimmat) tartuntalukuja. Kuvassa ei montaa maskia näy.

Korona niittää melkoista satoa Eestissä, verrattuna esim Suomen R-lukuun.

8 vastausta artikkeliin “Maskin käyttö Tallinnassa.”

 1. No eipä Tallinnaan nyt kannata mennä lainkaan ei edes rantaan terv tepivaari

 2. Eipä näytä kukaan valvovan pakkoa. Yhtä tyhjän kanssa sitten. Maskien vastustajat tietysti tuosta saavat vettä myllyynsä: ”Eipä ole maskipakko auttanut Virossa”.

  1. virolaiset on venäläistyneet, ei kiinnosta. Antaa nyt sitten tautien tappaa, ei ole Suomen tehtävä taas pelastaa Viroa, se homma hoidettin jo sata vuotta sitten ja 90-luvulla kun erkanivat Neuvostoliitosta, eiköhän tämä NATO maa selviä ilman meitä.

   1. Marko ei se venäläisityminen ole totta jos vähänkään erotat ne olet jo aika pitkällä maan tavoista
    Tuskinpa siellä kaivataan iso veli menttaaliteettiä josta Suomi kärsii Ruotsin melskatessa Suomessa
    Tulen Eestissä käymään tulevassakin ensin korona kuriin niin sinne voi mennä ja elää maan tapojen mukaan ei ole minkään asteen vaaraa mistään
    Mutta ensin asenne kuntoon niillä jotka näkee vain tuon ryssän joka paikassa sitä ei Eestissä pidetä hyvänä asianaa lainkaan terv tepivaari

    1. Se juuri tuo isoveliasenne on syy, miksi suomalainen saa joskus huonoakin palvelua; ”niin metsä vastaa kuin sinne huutaa”.
     Minua tässä on harmittanut jo jonkin aikaa kun pitäisi päästä asioimaan; Nömmen torille, pariinkin paikkaan ja tuo autokin pikapuoliin kaipaisi Autospiritin huoltotoimenpiteitä, ne nuo kaasulaitteet ja niiden määräaikaistarkastaminen, yms.
     No, kait tämä joskus päättyy tai ainakin helpottuu.

 3. President Kaljulaid käis aasta lõpus Šveitsis suusareisil (15) ERR.ee
  ”Tehkää niin kuin minä sanon, älkää niin kuin minä teen”.

 4. Voi olla että on asennetta Neuvostoliiton ajalta ja maski ei siksi pysy päässä. Aika pitkään siellä meni hyvin minkä pitäisi olla varoitus meillekin siitä miten nopeasti asiat voivat mennä pieleen.

Kommentoi