”Turistit” tulkaa tuppukylään tänne…..

Keskustelin eilen erään marjanviljelijän kanssa (puhelimessa ) ja hänellekkin oli tullut jo Ukrainasta ensimmäisiä kausityöntekijöitä tiluksilleen.

Hän sanoi, että kovasti olivat kausityöntekijät aikomuksenaan hakea turvapaikkaa suomesta, kun Putin kaavailee rajoilla jo ”Mainilan laukauksia,” oikeuttaakseen sodan aloituksen.

Kovia työmiehiä ja naisia ovat, tai pitäisikö sanoa työhenkilöitä ja nyt tulisi antaa kaikille kausityöntekijöille turvapaikka jotka sitä anovat suomesta, jos sillä saisimme tämän kepunkin himoitseman 10000 vuosittaisen kiintiön täytettyä ilman, että Afrikasta ja lähi-idästä ”sotilaskarkureita” ja luku ja kirjoitustaidottomia partalapsia tänne haalitaan meidän elätettäviksi ja kantokyvyn kuormittajiksi.

10000 kausityöntekijän muuttaminen turvapaikan hakijan statukseen ja kun siihen lisätään perheenyhdistämiset niin a`vot, johan alkaisi lyyti kirjoittamaan oikeaa kieltään.

Mutta taitaa olla turha toivo naisministereille tätä esittää, sillä heillä on niin kova hoivavietti lähi-idän ja Afrikan suuntaan, että siinä aitaa kaatuu ja tanner tömiseen kun……

 

 

 

11 vastausta artikkeliin “”Turistit” tulkaa tuppukylään tänne…..”

 1. ….se että ”kiintiöpakolaiset” otettaisiin suomeen Ukrainan ja Valko-venäjän kaltaisista, taotalitarismin pelon maista, niin se jo itsessään siivoaisi rikostilastomme ja kansalaiset tuntisivat kulkemisensa turvatummaksi, saati että tulijat olisivat kurkunleikkaajasaarten kasvatteja, jotka jo äidinmaidossaan ovat perineet vihan länsimaista demokratiaa kohtaan.

 2. Mielummin vaikka 1000 ukrainalaista kuin yksi ******, no en sano tarkemmin.

  1. Kauhulla ajattelen koronanjälkeistä aikaa, kun vihervasemmisto avaa taas rajat taivasta myöden näille isisin ”opetuslapsille”.

 3. Trumpiakin haukuttiin rajojen sulkemisesta ja muurin rakentamisesta, mutta nyt se nähdään sielläkin mihin johtaa kaikensyleilevä ja salliva maahanmuuttopolitiikka, jota demokraatit nyt edistävät hurskauden viitta harteillaan.

  1. ….ja luulenpa, vaikka typeryksen nimen saisin mielipiteestäni, niin sanon kuitenkin, että pian aletaan kaivata Trumpin rakentamaa maahanmuuttopolitiikkaa takaisin ja ihmiset näkevät tämän Bidenin rautakypärän sisäpuolelle, jossa ei enään yksi harmaa aivosolu kohtaa toistansa.

 4. Se on arvi kuitenkin tosiasia, ettei jenkkiläpärjäisi ilman noita halpatöitä tekeviä maahanmuuttajia päivääkään.
  Trumppeli ei asiaa miksikään muuta, kuten ei kukaan muukaan narsisti.

 5. Neekeriorjillahan se maa rikastui aikoinaan. ja pysyy edelleen rikkaana halpatyövoimalla. Monet heistä maksavat jopa veroa.Verottajaa ei kiinnosta vähääkään mistä joku on kotoisin.

  1. Talvella voi ukrainalainen etsiä pellon syvyyksistä juuria itselleen ravinnoksi ja käydä kalassa…(vitsi)

   Tässä taas totta, kylämme uutta sairaalaa tehtiin ja siellä olevia puolalaisia työntekijöitä oli appiukon naapurissa. Siinä 200 m päässä on joki jossa appiukko käy uimassa, yksi kerta siellä oli näitä polakkeja kalalla, jutteli yksi heistä lontoon kieltä ja kertoi appiukolle että kalastavat kun kaupassa on kallista, kysyi voiko näitä kaloja syödä, appiukko totesi että voivat.

   Yksi päivä appiukko kävi vettä siitä joesta kukkapenkkiin niin tämä polakki ihmetteli että kuinka voit laittaa suolavettä kukkiin,,,luuli olevansa meren lähellä. Pohjois-Savossa!

   Mitähän näillekin reppanoille maksetaan kun ruoka pitää itse onkia kun rahat ei riitä kauppaan. Minusta tosi kurjaa touhua.

   Muuten olivat kuulemma asiallisia, yhdessä huoneistossa 5 näitä asui rivarissa…

 6. Voisin perustaa korpimökkini lähelle jonkun plantaasin ja ottaa halpatyövoimaa kausitöihin kesäksi, sillä tuskin Suomi pelastuu mutta saisin ”massa” nimen ja paljon valtaa (tämä nyt huumorilla näille seipäännielleille)

Kommentoi