Autoharrastajille

Auton varaosakauppa

Kävin oikeassa varaosakaupassa, josta saa ihka uusia kiiltävän Mersun, Audin, Volvon, Citikan, Bemarin jne. varaosia, renkaita, vanteita moottoreita, vaihdelaatikoita peilejä tai ovia ja puskureita hintaan 1/10 alkuperäisestä.

Miten tänne eksyin ?

Vaurioitin = rispasin turvavyön kuitenkin marginaalisesti niin, että katsastus hylkäsi. Turvavyötä ei tarvitse paljoa kolhia tullakseen hylätyksi. Saman koin aikanaan Cherokeessa.

Ei muuta kun etsimään.

Panin nettiin rekisterinumeroon ja tarvittavat muut tiedot tarpeesta- vastaus tuli alle aikayksikön- yes ja hinta. Puretaanko osa ? Soitin Fustiin ja tarkistin asian. Sain osan seuraavana aamuna ja vielä tingittynä pilkkahintaan noin 1/10 osa alkuperäisestä ( tarvikeosia ei ole ).

Ajoin suoraan keskustasta Sampolasta Sammonkatua ja Sammon valtatietä  Messukylään ohi Ristinarkkuun ja sieltä se löytyi valtakadun vierestä. Asiakaspalvelu oli nopea ja ammattitaitoinen.

Kysyin samalla että tuleeko teille ihan ajokuntoisia käytettyjä autoja. Sanoivat että kyllä tulee liikkeiden poistovalikoimista. Soittele, jos kiinnostaa.

Kentällä oli pinoittain ihka uusia autoja, hyvässä järjestyksessä, kolaroituja puoliksi purettuja ja muutamia purkamattomiakin.

Tässä vihje:

http://www.fusti.fi/

4 vastausta artikkeliin “Autoharrastajille”

  1. Tuttu firma, pari kertaa olen tilauksen tehnyt, enkä kyllä ole kuullut muiltakaan kuin pelkkää hyvää.

  2. Itse olen käyttänyt alvadin ja autonvaraosien lisäksi aeromotors.fi/ ja autodoc.fi
    Hyvin on toiminut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *