Demarit ja Toni Virtanen & Apulanta torjuvat delta-virusta samalla, kun opposition kokoomus ja hallituksen kepu ja yrittäjät levittävät tautia !

A-studiossa 30.6. alkaen klo 21.05 oli korona-asiaa monelta laidalta, niin terveysviranomaisilta kuin tapahtumanjärjestäjiltä ja poliitikoilta.

Demarien sos.terv. valiokunnan jäsen, Ilmari Nurminen, kuvasi hallituspuolue demarien valiokunnassa hävinnyttä ehdotusta taudin rajaturvallisuuden varmistamiseksi, jonka torppasivat oppositio, kokoomus ( Pia Kauma) ja kepulaiset matkailuyrittäjien lompakon paksuuden turvaamiseksi. Eli odotamme taas sitä, kun tulee täyssulku syksyn pimeyden alkaessa. Rajaturvallisuus, entisistä virheistä opittuina ei vain mene perille rahan ahneille. Suomeen saa tulla delta-virusta testaamatta, rokottamatta ns. ”vihreistä” maista, joissa se kuitenkin pesii.

Samassa A-studiossa myös Toni Virtanen & Sibbe Santapukki ilmoittivat  vetäytyvänsä syksyn suurista konserteista antaen esimerkkiä siitä, mitä suuri tapahtuma todennäköisesti aiheuttaa viruksen leviämisessä.

”Millä ehdoin ulkomailta pitäisi saada tulla Suomeen? Maahantulomallista keskustelemassa kansanedustajat Pia Kauma (kok.) ja Ilmari Nurminen (sd.). Juontajana Sakari Sirkkanen. #yleastudio kohdassa 31.30 min.”

https://areena.yle.fi/1-50646879#autoplay=true

3 vastausta artikkeliin “Demarit ja Toni Virtanen & Apulanta torjuvat delta-virusta samalla, kun opposition kokoomus ja hallituksen kepu ja yrittäjät levittävät tautia !”

  1. Hyvä ulostulo ko ohjelmassa kuten Heikki avaa.
    Erityiskiitos Ilmarille ja Tonille sekä Sibelle.
    Valitettavasti kokoomus ei ymmärrä firmojen etua
    vaan ajaa politiikka edellä.

  2. Koronan aikana on yllättänyt juuri se, että Suomessa demarit on ollut tiukimmalla linjalla. Turvallisuus mielletään käsittääkseni aika konservatiiviseksi arvoksi mutta demarit onkin ollut konservatiivisin.

  3. En tiedä, miksi maalaisjärki on tallattu poitiikan alle. Tottakai yrityksiä pitää auttaa selviämään, mutta ei levittämään tautia nyt kohtuullusesta tilanteesta taas kohtuuttomuuteen.
    Kriittinen massa kansasta on täydellisen vastuutonta ja pöljää. Heihin pitäisi kohdistaa rankat sanktiot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *