Halla-aho puhuu paskaa kuntavaalien tuloksen vaikutuksista

Mikään asia tulevista vaaleista ja perussuomalaisten tavoitteista ei pidä paikkaansa kuten kaataa hallitus, kepu lähtee hallituksesta ja Halla-ahosta tulee hallitustunnustelija.

Ja, tietenkin se, että äänet pitää ensin saada.

Kannattaa lukea, koska laki on useamman väitteen kohdalla esteinä:

Väärät eväät – Uuninpankkopoika Saku Timonen | Apu

27 vastausta artikkeliin “Halla-aho puhuu paskaa kuntavaalien tuloksen vaikutuksista”

 1. Uuninpankkopelle ei edelleenkään ole tie ja totuus, vaan pelkkä asenteellisesti sepusteleva yksilö.
  On toki totta, ettei kunnallisvaalien tulos suraan kaada hallistusta.
  Kuitenkin, jos kepulien tulos menee mutakuoppaan, puolueessa nousee todella suuri paine lähteä hallituksesta ja se lähtö kaataisi hallitruksen varmasti.
  Asia selkiää, kun saamme vaalitulokset, ja siihen asti pahitenkin persukammoon sairastunut on vai yksi hysteerisesti huutava ääni korvessa.

  1. Se, mitä Uuninpankopoika kirjoitti on totta- ei asenteellista, olitpa mitä mieltä tahansa ja olipa Halla-aho mitä mieltä tahansa tai persut mitä tahansa.

   1. Siis ihan oikeesti, Uuninpankkopojan kirjoitukset eivät ole aseenteellisia?

    Rimaa tuskin pystyy kaivaman niin syvälle, etteikö sitä kykenisi joku alittamaan.

    1. Sokea usko Mariniin ja pankkopelleen ja hysteerinen persukammo sopivat komeasti yhteen.

 2. Halla -Ahon viittama kepun hallituksesta lähtöön on kokonaan teoriaa ei sitä mikä vaalin tulos onkaan
  Nyt on kyse kunta vaaleista joka ei vaikuta yhtään mihinkään ne jotka spekuloi kepulla saavat spekuloida
  Mutta Halla -Aholle voi itselle tulla suurikin ylläri vaalin tuloksesta mutta siitä ei nyt kannata vielä kertoilla mitään nyt kellään ei ole vielä yhtään annettua ääntä laarissa
  Jos on se on varmaan vain unelmaa toivottavasti terv tepivaari

  1. teuvomast – sinulla on oikea asenne kommentissasi.

   Mikään ei ole varmaa vaaleissa, eikä politiikassa yleensäkään. Pidetään ensin vaalit ja katsotan sitten.

 3. Jos joku löytää asenteellisemman kirjoittajan kuin Saku Timonen, niin kertokoon minulle. Tarjoan kaljat kertojan valitsemassa paikassa. Suolapähkinöiden kera

 4. Uuninpankkopoika kirjoittaa asiallisesti – päinvastoin kuin blogin avaaja.
  .

  Blogin avaajan oma mielipide taitaa tulla esille blogin otsikossa olevasta sanasta ’paskaa’.

 5. Halla-ahosta tulee Helsingin pormestari (halusi tai ei). Vahat puolueet on asettaneet kilpailijoiksi pelkkiä tuhnuja.

  1. Jussi saattaa joutaa pormestarin palliltaan vähäksi aikaa vetämään hallituskopelointeja.

 6. Nämä Halla-ahon eri haastatteluissa julistamat ja Uuninpojan kommentoimat tavoitteet menevät kuin kuuma voi itse persu-ukovaisiin ja populismista pöllämystyneisiin mistään mitään tietämättömiin tv-viihdeohjelmien sohvaperunoihin.

 7. Tottahan se on, että jos keskustalle tulee rökäletappio kuntavaaleissa, niin se on puolueelle kriisipalaverin paikka. Jo nyt puolue kipuilee hallitusyhteistyön kanssa. Vasemmiston aisankannattajan asema hallituksessa ei oikein keskustan kenttäväkeä tyydytä.

  Kun ei Timonen muuta keksinyt, niin teki jälleen noston maahanmuuttajista tuohon blogiinsa. Vahvistaakseen perussuomalaisista luotua stereotypiaa yhden asian puolueena.

  Vaaliohjelmassa on yhdeksän muutakin kohtaa, mutta mitäpä välittää esim. kuntien velkaantumisesta, koulujen tilanteesta, kotimaisten yritysten asemasta jne. kun voi hyväihmisenä nostaa nokkaansa muiden yläpuolelle.

  1. Timonen kirjoittaa kohderyhmänsä tasolle sopivaa tekstiä. Pikkuisen, mutta ei liikaa kertausta peruskoulun yhteiskuntaopista ja 10 kohdasta yksi esille, enempään kun eivät kuitenkaan jaksa keskittyä.

   1. Persut rakastavat kaikenlaisia ”raamattuja”, kuten omaa puolueohjelmaansa. Lukevat ja kumartavat siinä räsymatolla mestariaan Eiran torniin päin perseet olalla.
    Pankopoika osaa tiivistää paskapuheet liuskaan.

 8. On se hyvä että joku tietää ennakkoon – mutta eri asia toteutuuko? Perus suosio on kuitenkin aika vahva monella mittarilla mitattuna.

 9. Jollain tuntuu olevan paha fiksaatio paskaan ja perseeseen. Kehityshäiriö kenties kyseessä?

  Raamattuhan se, jos on 16 sivua ja siitäkin iso osa kuvia. Parempi on kun tyytyy Timosen ”analyysiin”, jossa mutkat on oiottu suoriksi ja lainaukset tehty omaa ja perässähiihtäjien maailmankuvaa vahvistaen.

 10. Kyllä. Yleistä terminologiaa katukielessä ja esim. erään vasemmistolaisen opetusministerin suussa.

 11. Pankkopellen ”totuus ” näköjään uppoaa kuin kuuma veitsi voihin ainakin erääseen blogistiin ja varmasti yhtä sujuvasti muihin perässähiihtäjiin olemattomin perustein.

Kommentoi