Hammashoidon prosessi Tampereella

1. Kiireelliseen hammashoitoon Tampereen sisällä saa ajan mahdollisimman lähelle omaa asuinaluetta muutamassa päivässä. Minulla se on tarkoittanut ostopalvelua eri yksityisiltä poikkeuksetta. Mutta, niissä hoidetaan vain ns. päivystävä akuutti paikkaus tms. kerrallaan. Jos tulee uusi akuutti tapaus, lääkäri voi olla taas toinen palvelun tarjoaja, Attendo, Terveystalo, Coronaria jne..

2. Mutta, jos haluat pysyvämmän ja nopeamman kokonaispalvelun, pitää ensin tilata hammastarkastus, joka on koko hammaskaluston läpikäynti ja kuvaus.   Suun tutkimus leukoinen, kaulan imusomukkeiden diagnosointi.

3. Ensimmäinen tarkastuksen jälkeinen operatio on hammaskaluston puhdistus erillisenä operaationa. Sen jälkeen tarkastuksessa havaitut mahdolliset paikkaukset aikataulutettuina kiireellisyysjärjestyksessä.

4. Hammaslääkäriasema pysyy tämän jäkeen samana, jonne pystyy varaamaan itse ajan suoraan, ei Tampereen varauskeskuken kautta. Ja, jopa yhteys suoraan lääkärille.

5. Näin mennään eteenpäin ainakin minun osaltani tarkastuksen jälkeen.

Tämä avaus ei liity tekohampaisiin.

4 vastausta artikkeliin “Hammashoidon prosessi Tampereella”

 1. Mielenkiintoista, koska yrittäessäni kysellä hammashoitoa, on luvattu vain lähinnä kylmää kättä ja lähes vuoden odottelua.
  Kun tässä yksi kruunu poksahti, tuskin olisin saanut muuta kuin pikapaikan ja heiton pihalle.
  Yksityisellä pääsee päivässä ja uuden kruunun parissa.

  1. Kyllä sopii ihmetellä, miten noin voi olla ja täälläpäin, samassa kaupungissa homma onnistuu Tampereen ostopalveluna yksityisiltä. Joku yhtälössä mättää ?

   Pitäisi päästä ensin siihen hammastarkastukseen, johon pääsyyn odotin noin 3 kk.. Mutta ennen sitä ja senkin aikana pääsin ns. päivystystyyppiseen paikkaukseen ja juurihoitoon ilman mitää kokonaistarkastuksia.

 2. Käsitinkö oikein, ettäkö yksityinen puoli ei hoitaisi alusta loppuun. Minä ole aina ollut saman hammaslääkärin kynsissä ja aina hän on hoitanut alusta loppuun ja sanonut, että tervetuloa ensi vuonnakin. Sen mukaan hammaslääkärin apulainen soittaa ensi vuonna ja tarjoaa aikaa.

Kommentoi